Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ [h=1][/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراحل زير را به ترتيب انجام دهيد تا متوجه شويد: 1- ابتدا کف دو دستتان را روبروي هم قرار دهيد و دو انگشت مياني دست هاي چپ و راستتان را پشت به پشت هم بچسبانيد. 2- چهار انگشت باقي مانده را از نوک آنها به هم متصل کنيد. 3- به اين ترتيب تمامي پنج انگشت به قرينه شان در دست ديگر متصل هستند. 4- سعي کنيد انگشتان شست را از هم جدا کنيد. انگشت شست نمايانگر والدين است. انگشت هاي شست مي توانند از هم جدا شوند زيرا تمام انسان ها روزي مي ميرند . به اين صورت والدين ما روزي ما را ترک خواهند کرد. 5- لطفا مجددا انگشت هاي شست را به هم متصل کنيد . سپس سعي کنيد انگشت هاي دوم را از هم جدا نمائيد. انگشت دوم (انگشت اشاره ) نمايانگر خواهران و برادران هستند. آنها هم براي خودشان همسر و فرزنداني دارند. اين هم دليلي است که انها ما را ترک کنند. 6- اکنون انگشت هاي اشاره را روي هم بگذاريد و انگشت هاي کوچک را از هم جدا کنيد. انگشت کوچک نماد فرزندان شما است. دير يا زود آنها ما را ترک مي کنند تا به دنبال زندگي خودشان بروند. 7- انگشت هاي کوچک را هم به روي هم بگذاريد. سعي کنيد انگشت هاي چهارم (همان ها که در آن حلقه ازدواج را قرار مي دهيم) را از هم باز کنيد. احتمالا متعجب خواهيد شد که مي بينيد به هيچ عنوان نمي توانيد آنها را از هم باز کنيد. به اين دليل که آنها نماد زن و شوهري هستند که براي تمام عمر به هم متصل باقي مي مانند. عشق هاي واقعي هميشه و همه جا به هم متصل باقي مي مانند. 13 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ ولی واسه من در هر حالتی تمامی انگشتام از هم جدا میشن یعنی من بدبخت شدم الان قبل این که ازدواج کنم 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۱ منم تونستم جدا کنم ... من هم بدبختم مثل اینکه 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ خب خدا رو شکر که مال من هم جدا می شه :4chsmu1: (با این حساب فکر کنم نسل آینده همه یا مجردن یا مطلقه :persiana__hahaha:) ولی از بعد جدی ، سوالی که برای من پیش اومد : چرا باید انگشتای دیگه دوباره به حالت اول برگردن ؟! با این حساب وجود پدر و مادر در کنار هم و خواهر و برادر در کنار هم و فرزندان می تونه یه زن و مرد رو در کنار هم نگه داره و اگر یکی یا تمام این ها نباشن اون ازدواج به تار مویی بنده ! 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ خب خدا رو شکر که مال من هم جدا می شه :4chsmu1: (با این حساب فکر کنم نسل آینده همه یا مجردن یا مطلقه :persiana__hahaha:)ولی از بعد جدی ، سوالی که برای من پیش اومد : چرا باید انگشتای دیگه دوباره به حالت اول برگردن ؟! با این حساب وجود پدر و مادر در کنار هم و خواهر و برادر در کنار هم و فرزندان می تونه یه زن و مرد رو در کنار هم نگه داره و اگر یکی یا تمام این ها نباشن اون ازدواج به تار مویی بنده ! ولی از من جدا نمیشه این همش مال ساختار بدن هست یکی اومده کشف کرده گفته پس حلقه را بکنیم تو این دست که بگیم از هم جدا نمیشین منظورت چیه از جمله آخرت؟ 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ ولی از من جدا نمیشه این همش مال ساختار بدن هست یکی اومده کشف کرده گفته پس حلقه را بکنیم تو این دست که بگیم از هم جدا نمیشین منظورت چیه از جمله آخرت؟ جدا ؟! منظورم کاملا واضحه می گم اگر هر انگشت به عنوان نماد و سمبلی گرفته شده پس می شه ازش این نتیجه رو هم استنباط کرد ! 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ جدا ؟! منظورم کاملا واضحه می گم اگر هر انگشت به عنوان نماد و سمبلی گرفته شده پس می شه ازش این نتیجه رو هم استنباط کرد ! نه تا اون حدا استنباط نکن گفتم که یه چیز من درآوردیه 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ نه تا اون حدا استنباط نکن گفتم که یه چیز من درآوردیه آی آی ... پس همه این ها رو از خودت گفته بودی ؟! :vahidrk: فرقی نمی کنه شما درآوردی یا .... به هر حال این یه حقیقته 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ آی آی ... پس همه این ها رو از خودت گفته بودی ؟! :vahidrk: فرقی نمی کنه شما درآوردی یا .... به هر حال این یه حقیقته نه بابا یکی دیگه از خودش گفته 2 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ ولی مال منم جدا نشد احتمالا دوستان درست متوجه نشدن 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ پس به هردوتون تبریک میگم به پای هم پیر شین 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ با این آمار طلاق که فعلا به مشکل ملی تبدیل شده ثابت میشه که همش خیالبافی بیش نیست این رو عاشق هایی مثل لیلی مجنون درست کردند همش افسانه هست فعلا که زن و شوهر مثل آب خوردن از هم جدا میشند تازه جشن طلاق هم می گیرند پس همش یه افسانه ای بیش نیست بی خیال جدی نگیرید بچسبید به همون پدر مادر و خواهر برادر که بقیه کشکه 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ این جدا نشدن توی همه دستها هست ولی خیلی مشهود نیست و یکی از راههای حس کردن این جدا نشدن اینه که همراه خودش انگشت کوچک رو هم حرکت میده ولی تنهایی خودش حرکت نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده