Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ جل الخالق!!! اگه وزن این خودرو 2 تن باشه جدای وجود عدم اصطکاک ناشی از وجود برف و یخ، این ماشین باید مقدار نزدیک 16 کیلو نیوتن سر چرخ هاش اعمال کنه که هر چرخ میشه 4 کیلو نیوتن 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ جل الخالق!!! اگه وزن این خودرو 2 تن باشه جدای وجود عدم اصطکاک ناشی از وجود برف و یخ، این ماشین باید مقدار نزدیک 16 کیلو نیوتن سر چرخ هاش اعمال کنه که هر چرخ میشه 4 کیلو نیوتن 16کیلو نیوتن چه جوری حساب شده ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ 16کیلو نیوتن چه جوری حساب شده ؟ اینجوری: F= Mg*Sin (alpha) لینک به دیدگاه
alitahoori 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ میگم فیلم این تست رو ندارین؟ اگه همچنین کاری مهمی کردن، حتما فیلمی ازش هست... 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ آقا من یکم سرچ کردم هم چین چیزی نبود اصلا!!! audi quattro برای یکم جای لاستیک نیفتاده .......... الاغ همچین جاده ای رو نمیره چه برسه به ماشین 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ آقا من یکم سرچ کردم هم چین چیزی نبود اصلا!!!audi quattro برای یکم جای لاستیک نیفتاده .......... الاغ همچین جاده ای رو نمیره چه برسه به ماشین اتفاقا منم یه همچین چیزی برام عجیب بود با این حال بازم باید تحقیق کنم مطمئن شم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده