mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۱ ضوابط مدیریت بهداشتی طیور گوشتی: × خروج تلفات وضایعات از مرغداری ها ممنوع اعلام می گردد . × كلیه مرغداران موظفند نسبت به دفع تلفات وضایعات از طریق چاه یا لاشه سوز اقدام نمایند . × ضوابط حمل كود بصورت جداگانه تدوین خواهد شد . × آماده سازی سالن وتجهیزات. × نظافت كامل وشستشو و ضد عفونی سالن وتاسیسات وتجهیزات ومحوطه بایستی قبل از جوجه ریزی برابر دستورالعمل ضمیمه باشد . × نگه داری هرگونه طیور زینتی – بومی و سایر ماكیان وحیوانات دیگر درمحوطه مرغداری ممنوع می باشد نگه داری سگ های نگهبان تحت شرایط خاصبهداشتی مجاز می باشد . × مرغداران ملزم به تهیه لباس كار مناسب ، كلاه ، چكمه و ماسک جهت پرسنل و بازدیدكنندگان و واكسیناتورها میباشد . × كلیه مرغداران میبایستی دارای امكاتات حمل ونقل مناسب واكسن وهمچنینیخچال جهت نگه داری واكسن در مرغداری و لوازم و وسایل مناسب جهت استفادهواكسن باشند . × كلیه كارگران مرغداری بایستی دارای كارت بهداشتی از شبكه های بهداشت ودرمان استان باشند . × شستشو وگاز دادن یا ضد عفونی كلیه لوازم وتجهیزات از قبیل دانخوری ،آبخوری ، كیسه های حمل دان والبسه و …. به ویژه وسایلی كه از دوره قبلمورد استفاده قرار گرفته است الزامیست . × مواد متشكله خوراک طیور از داخل واحد خارج نشده و بنحو مناسب ضد عفونی گردد. × حداقل فاصله جوجه ریزی بعدی از زمان تخلیه كود درشرایط عادی 15 روز تعیین می گردد . × حداقل فاصله بین جوجه ریزی در شرایط غیر عادی بویژه در مناطق متراكم بسته بنوع بیماری توسط ادارات دامپزشكی اعلام خواهد شد. × استفاده از كارت اطلاعات پرورشی جهت هرگله بطور مجزا برای هر سالن توصیهمی گردد . این كارت باید حاوی عناوین تعداد جوجه ریزی تاریخ جوجه ریزی ،تلفات روزانه ، واكسیناسیون .دان مصرفی روزانه ، داروی مصرفی و كلیهمسایل مدیریتی باشد . × تجهیزات جهت آماده سازی وشستشوی سالنها از قبیل دستگاه سمپاش وشعلهافكن ، پمپ تحت فشلر و ….. در واحدهای پرورشی بصورت اختصاصی ضروری است . × تجزیه شیمیائی ومیكروبی آب آشامیدنی در مرغداری حداقل بطور سالیانه به جهت رفع نقایص ممكن انجام پذیر . × جهت جلوگیری از عوارض سوء رشد وایجاد زمینه های مساعد كننده بروزبیماریها باید از مواد اولیه خوراک طیور منطبق بر استاندار های ملیاستفاده شود. × پساب وفاضلاب مرغداریها به چاه فاضلاب داخل مرغداری هدایت شود . مسیر هدایت فاضلاب باید دارای پوشش مناسب وقابل كنترل باشد . × نصب كنتر آب در مبداء ورودی آب به هر سالن بمنظور ثبت میزان مصرف آب روزانه ضروری است . × به منظور كنترل دما و رطوبت نصب دماسنج و رطوبت سنج در محل و ارتفاع مناسب وتعداد كافی ضروریست . × حوضچه مناسب جهت غوطه ور كردن وسایل مرغداری در محوطه احداث گردد . منبع: تهیه و تنظیم: سید مهرداد اسحق حسینی ؛ سردبیر ماهنامه الکترونیک کویر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده