رفتن به مطلب
mani24

ضوابط مدیریت بهداشتی طیور گوشتی

پست های پیشنهاد شده

ضوابط مدیریت بهداشتی طیور گوشتی:

× خروج تلفات وضایعات از مرغداری ها ممنوع اعلام می گردد .

× كلیه مرغداران موظفند نسبت به دفع تلفات وضایعات از طریق چاه یا لاشه سوز اقدام نمایند .

× ضوابط حمل كود بصورت جداگانه تدوین خواهد شد .

× آماده سازی سالن وتجهیزات.

× نظافت كامل وشستشو و ضد عفونی سالن وتاسیسات وتجهیزات ومحوطه بایستی قبل از جوجه ریزی برابر دستورالعمل ضمیمه باشد .

× نگه داری هرگونه طیور زینتی – بومی و سایر ماكیان وحیوانات دیگر درمحوطه مرغداری ممنوع می باشد نگه داری سگ های نگهبان تحت شرایط خاصبهداشتی مجاز می باشد .

× مرغداران ملزم به تهیه لباس كار مناسب ، ‌كلاه ، چكمه و ماسک جهت پرسنل و بازدیدكنندگان و واكسیناتورها میباشد .

× كلیه مرغداران میبایستی دارای امكاتات حمل ونقل مناسب واكسن وهمچنینیخچال جهت نگه داری واكسن در مرغداری و لوازم و وسایل مناسب جهت استفادهواكسن باشند .

× كلیه كارگران مرغداری بایستی دارای كارت بهداشتی از شبكه های بهداشت ودرمان استان باشند .

× شستشو وگاز دادن یا ضد عفونی كلیه لوازم وتجهیزات از قبیل دانخوری ،آبخوری ،‌ كیسه های حمل دان والبسه و …. به ویژه وسایلی كه از دوره قبلمورد استفاده قرار گرفته است الزامیست .

× مواد متشكله خوراک طیور از داخل واحد خارج نشده و بنحو مناسب ضد عفونی گردد.

× حداقل فاصله جوجه ریزی بعدی از زمان تخلیه كود درشرایط عادی 15 روز تعیین می گردد .

× حداقل فاصله بین جوجه ریزی در شرایط غیر عادی بویژه در مناطق متراكم بسته بنوع بیماری توسط ادارات دامپزشكی اعلام خواهد شد.

× استفاده از كارت اطلاعات پرورشی جهت هرگله بطور مجزا برای هر سالن توصیهمی گردد . این كارت باید حاوی عناوین تعداد جوجه ریزی تاریخ جوجه ریزی ،تلفات روزانه ، ‌واكسیناسیون .‌دان مصرفی روزانه ، داروی مصرفی و كلیهمسایل مدیریتی باشد .

× تجهیزات جهت آماده سازی وشستشوی سالنها از قبیل دستگاه سمپاش و‌شعلهافكن ، ‌پمپ تحت فشلر و ….. در واحدهای پرورشی بصورت اختصاصی ضروری است .

× تجزیه شیمیائی ومیكروبی آب آشامیدنی در مرغداری حداقل بطور سالیانه به جهت رفع نقایص ممكن انجام پذیر .

× جهت جلوگیری از عوارض سوء ‌رشد وایجاد زمینه های مساعد كننده بروزبیماریها باید از مواد اولیه خوراک طیور منطبق بر استاندار های ملیاستفاده شود.

× پساب وفاضلاب مرغداریها به چاه فاضلاب داخل مرغداری هدایت شود . مسیر هدایت فاضلاب باید دارای پوشش مناسب وقابل كنترل باشد .

× نصب كنتر آب در مبداء ‌ورودی آب به هر سالن بمنظور ثبت میزان مصرف آب روزانه ضروری است .

× به منظور كنترل دما و رطوبت نصب دماسنج و رطوبت سنج در محل و ارتفاع مناسب وتعداد كافی ضروریست .

× حوضچه مناسب جهت غوطه ور كردن وسایل مرغداری در محوطه احداث گردد .

 

منبع: تهیه و تنظیم:

سید مهرداد اسحق حسینی ؛ سردبیر ماهنامه الکترونیک کویر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...