moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ چند روزی است که اکران فیلم پرحاشیه «من مادر هستم» آغاز شده است. فیلمی که شاید تنها اثر قابل توجه در چندماه اخیر باشد که اکران شده است و ارزش تماشا در سینما را دارد. فیلمی که یکی دو سالی منتظر اکران بود و حالا با حواشی زیاد و با دراختیارداشتن تعداد کمی از سینماها و با محدودیت سنی، اکران شده است و معلوم نیست تا چه زمانی اکرانش ادامه داشته باشد. پیش از این در نسیمانه به نقد و بررسی فیلم «من مادر هستم» پرداخته شده است ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )؛ این ملودرام تلخ شاید یکی از بهترین آثار در بین ملودرامهای اجتماعی امسال باشد که داستان پرکشش و پرپیچ و خم آن با کارگردانی خوب فریدون جیرانی و بازی درخشان بازیگرانش از آن فیلمی تاثیرگذار و تکاندهنده ساخته است. متاسفانه اکران «من مادر هستم» با محدودیتهایی همراه شده و فقط تعدادی از سینماها این فیلم را نمایش میدهند؛ به عنوان مثال سینما آزادی به عنوان مهمترین و پرمخاطبترین سینمای تهران این فیلم را اکران نکرده است. تازه همین سینماهای معدود هم این فیلم را فقط برای مخاطبان بالای ۱۶ سال نمایش میدهند. دلیل این محدودیتها نیز برخی برداشتهای متفاوت از فیلم است که اغلب نگاهی غیرفرهنگی و غیرهنری به این فیلم دارند. با این حال تا زمان نگارش این مطلب، «من مادر هستم» با همین تعداد سینماها و سانسهای محدود، توانسته پرفروشترین فیلم اکران باشد و مخاطبان زیادی را به سینما بکشاند. شما میتوانید برای دیدن فیلم «من مادر هستم» از فهرست زیر استفاده کنید و به تماشای این فیلم بروید. سینماهای پیشنهادی نسیمانه برای تماشای فیلم «من مادر هستم» ۱. پردیس ملت : اتوبان نیایش – روبروی کردستان، تلفن : 23162 ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) ۲. اریکه ایرانیان : شهرک غرب – بلوار فرحزادی نبش ارغوان، تلفن : 22370001 (رزرو تلفنی انجام میشود) ۳. پرديس زندگی : میدان صادقیه – بلوار کاشانی – بلوار اباذر ، تلفن : 44004800 ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) بقیه سینماهای نمایشدهنده فیلم «من مادر هستم» بقیه سینماهای نمایشدهنده فیلم «من مادر هستم» در ادامه میآید. سینما فرهنگ (تک سانس ساعت ۲۱:۳۰) : شریعتی – بالاتر از خیابان دولت ، تلفن : 22601205 سینما آفريقا : بالاتر از میدان ولی عصر ، تلفن : 88907171 سینما عصر جديد : خیابان طالقانی نبش وصال ، تلفن : 88968448 سینما فلسطین : میدان فلسطین، نبش خیابان مظفر ، تلفن : 66965373 سینما ساویز : کرج – گوهردشت ، تلفن : 4437353-0261 سینما آستارا : تجریش خیابان شهرداری ، تلفن : 22714022 سینما ايران : خیابان شریعتی روبروی بهارشیراز ، تلفن : 77538711 سینما ماندانا : خیابان دماوند – اول سی متری نارمک ، تلفن : 73015 پرديس تماشا : یافت آباد - ابتدای بلوار مدائن ، تلفن : 66656122 سینما کارون : رودکی نرسیده به چهارراه دامپرشکی ، تلفن : 66885047 امیدواریم تا قبل از پایان اکران «من مادر هستم» بتوانید در یکی از سینماهای بالا به تماشای این فیلم جذاب بروید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده