Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ سلام بعضی وقتا آدما دوست دارن یه راهی رو برن برن برن..... اینقدری که دیگه اگه برگردن و پشت سرشون رو نگاه کنن دوست دارن فرسنگها از مکانی که شروع به حرکت کردن دور باشند دوست دارن فقط به جلو برن به هدف برسن و اونجا که هدف بوده حالا وفتی به هدفت رسیدی دیگه دوست نداری برگردی به زمان اول به اون موقعی که این همه سختی هارو تحمل کردی میخوای دیگه همینجا بمونی گرچه گذشته ات پر از خوشی بوده باشه پر از لذت بوده باشه اولین روزی که اومدمو اولین تاپیکم این بود *تاپیـک حرفه ای ها *راهکار و روشهایی برای پیچیدن و دور زدن هرچی که به ذهن برسه _پیچ گوشتی نو اندیشان الان بعد چند سال میفهمم هرکی هرجوریه همون جوری هم میمونه:icon_pf (34): شاید باورتون نشه ولی باید بشه به قول اون آدمه ما از اول اشتباهی بودیم از اول طول عنوان تاپیکام زیاد بوده از همون موقعه دغ دغه رو اشتباه مینوشتم از همون آغاز یه عکس گذاشتیم تو همون تاپیک به عنوان یه دختر زیبا از شانس ما خدا شاهده اگه بخوام دروغ بگمآواتار بهترین آدمی که تو زندگیم قبولش دارم و میخوامش در اومد ازهمون اول معلوم یه خانم دکتر مارو میخواد و ماهم اونو میخواییم از همون اول همه فهمیدن ما شاخیم از همون ابتدا معلوم بود به درد تبلیغات میخوریم:14k8gag: از همون اونفوان معلوم بود سربازی رو میپیچونم و دوران سربازیم میشه بهترین دورانم :girl_in_dreams: معلوم بود تو درس موفق نمیشم همین لیسانسم به زور میگیرم:1111: از همون اول معلوم بود همیشه جریمه میشم تابلو بود که جای من اینجا نیست جای من تو کشور و بلاد کفره از همون اول معلوم بود که همه با من فقط بلدن کل کل کنن :vahidrk::3384s: از همون اول ......خلاصه که میگ میگ تاپیک خیلی خیلی خوبی بود حالا آی اونایی که 1. اونایی که هنوز تاپیک نزدن تاپیک اولتون خیلی مهمه حواستون باشه 2 .اونایی که تاپیک رو زدن دیگه شدن کاربر بیان واسه یادگاری برای خودشونم که شده اولین تاپیکشون رو پیدا کنن لینکشو بزارن اینجا و خاطره ای هم اگه دارن بگن کاری به فروم های دیگه ندارم اولین تاپیک اینجارو بیایین بگین :icon_gol: 46 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ چه تاپیک باحالی... من دقیق یادم نیست ولی فک کنم این اولین تاپیکم بود... [h=1]کما[/h] که تو این تاپیک بود با دو تا از بهترینای انجمن آشنا شدم...خیلی خوشحالم که با آبجی بدری و آبجی فاطمه آشنا شدم... 24 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ خدا نکشتت مردم از خنده وقتی دیدم اولین تاپیکم چی بوده، اصلا فکرشم نمیکردم این شما و این اولین تاپیک ممـــــــــــوش : [h=3]گروه عظيم و بزرگ سيبيلوهـــــــا [/h] چیزی که از شواهد و قراین پیداست، من از همون ابتدا مودور بودم از همون اولم مظلوم بودم از همون اولم کار به کار کسی نداشتم از همون اولم رئیس گروه های مهم بودم از همون اولم کودک درونم همینطور بیدار بوده از همون اولم .... اصن یه وضی 26 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ [h=1]چي رو ميشنويم ياد چي مي افتيم؟[/h] این اولین تاپیک من اینجا بود. دقیقا نمیدونم تو چه دوره ای از زندگی بودم با چه طرز فکری. راستی چرا تاپیک پیچاندن متوقف شده؟ سر به راه شدی یا دیگه روش های جدید پیدا نشده؟ 24 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ خب من و خیلی از بچه های قدیمی اینجا اول همه مهندسان بودیم درست زمانی که اینجا درست شد و خیلی ها به این سمت کوچ کردن من رفتم سربازی و زیاد وقت نمیکردم نت بیام بعد از اون دوره اومدم اینجا دیدم خیلی از بچه ها و دوستام اینجا هستن .. به یاد قدیما تو مهندسان یه تاپیک زدم تو گفتگوی آزااد که من اومدم!!! در عرض سه سوت تاپیک توسط شقایق پاک شد و بهم گفت اینجا قوانینش فرق میکنه و هر چیزی رو نمیتونی بزنی تو تالار گفتگوی آزاد اونوقت من برای رد گم کنی این تاپیکو زدم http://www.noandishaan.com/forums/thread45688.html 24 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ اصول فیزیکی mri اینم اولین تایپیک من بود.. اصن از همون اولشم من به فکر درس و مشخ و پیشرفت علم و ترقی و این چیزا بودم... کی فردا امتحان دارهههه؟؟ 21 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ یافتم [h=3]سوالات آزمون نظام مهندسی سال 87[/h] این اولین تاپیکم بود ولی اولین پستم رو توی مسابقات "تشخیص هویت" که توسط مموشک برگزار میشد دادم. خیلی خیلی خوش گذشت اون شب فکر کنم محمد ادمینیان هم خوب یادش باشه اون شب اول من چون خیلی اذیتش کردم 26 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ :ws28: یعنی سره اواتارم ببین چه یقه به یقه ای شده بودیم اینم اولین مکالمه ما:ghd8rpyczsi4wew2e4j اتـــــــــــــــــروس: راهکار برای دستیابی به جذابیت: زیبایی شما کاملا به حالات فیزیکی و روحی شما بستگی دارد. اما نگذارید این موضوع بر شما غلبه کند. شاید تمایل داشته باشید که هر ماه یکی از این روش ها را بکار گیرید تا در طول سال زیبا به نظر برسید. ۱- ورزش کنید : ۲- مدلتان را عوض کنید : ۳- کمدتان را مرتب کنید : بعد از توصیه آتــــــــــروس چرا عسکه منو گذاشتی هاااااااااااااااننننننننن ن/.؟؟؟؟ delnavaz: اتــــــــــــــــــروس: ببخشید حاج خانوووووم حواسش نبود عکس شما در معرض عموم قرار گرفت...از خدات باشه زشـــــــــــــــــــــــ ــت اخ که چقدحرصم دراومده بود... اتفاقا این تاپیکت مواجه شده بود با تاپیک تحلیل شخصیتت که باید برات میزدم.... دلم نمیخواست بهت پیغام بدم:tt2: از اون اولم حدسیاتت اشتباه بود :(87): خود شیفته ، همشم نوشته اتروس دوستت داریم:biggrin: 21 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ وای خـــــــــدا اینم اولین تاپیک من: [h=3]خبر: جستجوی تفاوتهای زنان و مردان در سلولهای خاکستری مغز![/h] :ws28: 20 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ اگه میخواهید بدونید کانبان چیه معطل نکنید فقط پی کسب علم و دانش و دادن زکات دانشم بودم....ببینین چه عنوانی برای تاپیک انتخاب کردم.... 22 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ من بعید میدونم بتونم اولین تاپیکمو پیدا کنم هرچی بود حال و روزم خوش نبوده اوایل ورودم به این جمع .. فقط خوشحالم که گذشت :5c6ipag2mnshmsf5ju3 [h=1]نامردی دوپسر در حق یک دختر[/h] از همون اولش هم همش دنبال گرفتن حق بقیه بودما ... چه فایده والا:icon_razz: 21 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ من اولین پستی که تو نواندیشان زدم این بود عمری آرزوهایم را به گوش قاصدک ها خواندم سپردمشان به سرنوشت به امید روزی که... آرزو...امید...سرنوشت...تقدیر... قاصدک...انتــــــــظار اینبار همراهت می آیم قاصدک تا مسیر آرزوهایم را گم نکنی بعدشم تالار ادبیات .............. 19 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ من ک ی تاپیک بیشتر نزدم اونم داره خاک میخورهکلا تو فاز دنبال مطلب گشتنو این چیزا نیستم.....میذارم بقیه پیشرفت کنن این سایت رو هم essi ب من معرفی کرد واقعا دستش درد نکنه..پیر شی جوونبچه های اینجارو خیلی دوست دارم....... علیرضا ی گل تاپیکت خیلی باحاله......دستت درد نکنه 17 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ چرا آخه آدمو تو این موقعیت قرار میدین که حافظشو به کار بندازه تاپیکای اولم که اکثراً پاک شدن :icon_pf (34): به ترتیب شماره تاپیکا اومدم بالا، دیدم اولیش اینه: http://www.noandishaan.com/forums/thread16.html ماشالا چه فعال بودم 18 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ فک کنم لینک کتابی بود درباره آناکارنینا قاصدک ملعون هم فرتی قفلش کرد 19 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ من اولین تاپیکم این بود: http://www.noandishaan.com/forums/thread16550.html برا گفتگوی آزاد هم این: http://www.noandishaan.com/forums/thread20474.html چقدر بچه بودیم!!! گاهی نظرات قدیمی خودمو که میخونم دهنم از تعجب باز میمونه!!! 20 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ من تاپيك اولم كه هيچي! كل تاپيكامو ديدم سرخورده شدم :| اُريون خز! 18 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ منم: [h=3]دانلود كتاب هاي تخصصي مهندسی شیمی[/h]عجب فعالیتی!!!! خب آخه اون موقع ها اوایل کار انجمن بود دیگه 17 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ اولین تاپیکم بود : گران قیمت ترین عکس دنیا و اخرین تاپیکم خواهد بود! : Pictures in My Head 19 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ فک کنم اولین تاپیکم این بود [h=3]کم هزینه ترین لذت های زندگی[/h] 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده