YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ [h=1] ایران بهترین فدراسیون فوتبال سال 2012 آسیا شد [/h] » سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال کد خبر: 91090904325 پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فدراسیون فوتبال ایران به عنوان برترین فدراسیون سال 2012 انتخاب شد. به گزارش ایسنا از مالزی مراسم معرفی برترینهای فوتبال آسیا آغاز شد که در بخش نخست فدراسیونهای برتر سال انتخاب شدند. بر این اساس فدراسیون ایران به عنوان بهترین فدراسیون سال 2012 انتخاب شد. در این بخش ایران،کرهجنوبی، قطر و ژاپن نامزد بودند. 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ یعنی وقتی شنیدم این خبر را دقیقا اینجوری شدم واقعا به فدراسیون فوتبال تبریک میگم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ علی کفاشیان پس از تحویل گرفتن جایزه، پشت میکروفن ایستاد و چند جملهای را به زبان انگلیسی گفت: «خوشحالم که برای دومین بار اینجا هستم و این جایزه را بردم. مهم این است که این جایزه نشان میدهد فوتبال ایران برای آینده در راه مستقیم حرکت میکند.» . . . به نظرم سیاستی پشت فدراسیون آسیا هست برای تحمیق ایران. چون گفته اند برای اینکه ابلهان را در کارهایشان مصمم تر کنی، تا میتوانی از آنها تعریف و تمجید کن. 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ لباس کفاشیان و شلوارش تو این عکس خداس، بنده خدا خسته هستش.... ولی جدا از شوخی گناه داره، به قول ناصر خان، کجای مملکتمون پاک هست که فوتبالش ناپاکه... در عجبم از مردمی که چشمشون فقط این صحنه ها را میبیند.... 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ علی کفاشیان پس از تحویل گرفتن جایزه، پشت میکروفن ایستاد و چند جملهای را به زبان انگلیسی گفت: «خوشحالم که برای دومین بار اینجا هستم و این جایزه را بردم. مهم این است که این جایزه نشان میدهد فوتبال ایران برای آینده در راه مستقیم حرکت میکند.» . . . به نظرم سیاستی پشت فدراسیون آسیا هست برای تحمیق ایران. چون گفته اند برای اینکه ابلهان را در کارهایشان مصمم تر کنی، تا میتوانی از آنها تعریف و تمجید کن. منم با این نظر موافقم ، به نظر من این سیاست اعراب میتونه باشه برای تحقیر و تحمیق ایران 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده