moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ در این تردیدی نیست که پست الکترونیکی شرکت گوگل یا همان که همگی آن را با نام جیمیل میشناسیم برترین سرویس ایمیل در جهان است که هنوز هیچکدام از دیگر غولهای دنیای آی تی نتوانستهاند برای آن حریفی درست و حسابی دست وپا کنند.(اضافه شده توسط صاحب پست:والا من یکی که این حرف این مطلب رو قبول ندارم،چون اصلا جیمیل ندارم و با یاهو کار می کنم) در این میان جیمیل از امکاناتی برخوردار است که روز به روز بر برتری آن بر دیگر سرویسهای موجود اضافه میکند این امکانات تا آنجا پیش رفته که شاید گوگل علاقهای به سر و صدا کردن و در اصطلاح رسانةای کردن آنها ندارد. حتی شاید امکاناتی وجود دارند که مدتهاست وجود دارند اما کمتر کسی از وجود آنها با وجود کارآیی بالا خبردار است که رسانهها را به این فکر میاندازد که آیا نباید گوگل در مورد این امکانات خبر رسانی میکرد! امروز میخواهیم به یکی از این امکانات یعنی بهترین امکان مخفی جیمیل اشارهای کنیم. مطمئنا برای شما هم پیش آمده که خواسته باشید تنها به قسمتی از یک ایمیل طولانی پاسخ بدهید. مثلا به قسمت کوتاهی از یک ایمیل که برای شما ابهام دارد. در اینگونه موارد معمولا کاری که میکنیم این است که پاسخ خود را مینویسیم و تنها دکمه ریپلای را میزنیم تا گیرنده دوباره مجبور به دریافت متن طولانی باشد. حالا چاره کار چیست و گوگل در جیمیل چه امکانی در این خصوص برای ما تدارک دیده است: خب در این گونه موارد کافیست تنها ابتدا همان قسمت از متن ایمیل دریافتی را که قصد پاسخ به آن داریم علامتگذاری (هایلایت) کنیم. در گام دوم دکمه ریپلای را میزنیم. خب خواهید دید که تنها قسمتی را که مشخص کردید به صورت نقل قول و برجسته و جدا از کل متن در ایمیل ارسالی شما ظاهر میشود. این قابلیت حتی اگر در سایر سرویسهای ایمیل هم وجود داشته باشد فکر نکنم افراد زیادی از آن خبردار باشند. حالا که از وجود آن در جیمیل خبردار شدید کافیست در پاسخ ایمیل دوستانتان از آن استفاده کنید تا بقیه هم از وجود آن آگاه شوند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ چرا اين قابليت بايد مخفي به نظر بياد؟! من خيليا رو ديدم ازش استفاده ميكنن پ.ن: استارتر جان چونه نزن. جيميل بهتره لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ چرا اين قابليت بايد مخفي به نظر بياد؟! من خيليا رو ديدم ازش استفاده ميكنن پ.ن: استارتر جان چونه نزن. جيميل بهتره والا گرامی بانو....ای خانوم دکتر در آینده ی نزدیک به شرط ادامه ی تحصیل خدمت شوما عارضم با لهجه ی شهرستانی که: خو سی شوما که عمری جی میل دارین آشنان! واسه مو و دیگرونی که تازه با نت و فضا مجازی آشنایی پیدا کردن چی؟! پ.ن:همیشه یک عده هستن که نمی دونن....و ما باید اونا رو ببینیم....نه بگیم نیستن قرار نیست یک مسئله ای رو چون من و دوستانم بدونن....اون یکی که من اصلا نمی شناسمش هم بدونه..... شاید سر و کارش کمتر بوده با جی میل یا اصلا آدمی باشه مثه من که جی میل نداشته تا حالا.....خوب می تونه براش یک نکته آموزنده باشه نه؟؟! تاکید می کنم حتی در عنوان هم کلمه ی احتمال اومده.....می دونین که احتمال قضیه رو کاملا به دوقسمت تقسیم می کنه....کسانی که می دونن کسانی که نمی دونن... موخره:بنده ی خویشم و جی میل وا بکن نیستم! ما از یاهو با کمی و کاستی هایش دفاع می کنیم و استفاده می کنیم لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ والا گرامی بانو....ای خانوم دکتر در آینده ی نزدیک به شرط ادامه ی تحصیل خدمت شوما عارضم با لهجه ی شهرستانی که: خو سی شوما که عمری جی میل دارین آشنان! واسه مو و دیگرونی که تازه با نت و فضا مجازی آشنایی پیدا کردن چی؟! پ.ن:همیشه یک عده هستن که نمی دونن....و ما باید اونا رو ببینیم....نه بگیم نیستن قرار نیست یک مسئله ای رو چون من و دوستانم بدونن....اون یکی که من اصلا نمی شناسمش هم بدونه..... شاید سر و کارش کمتر بوده با جی میل یا اصلا آدمی باشه مثه من که جی میل نداشته تا حالا.....خوب می تونه براش یک نکته آموزنده باشه نه؟؟! تاکید می کنم حتی در عنوان هم کلمه ی احتمال اومده.....می دونین که احتمال قضیه رو کاملا به دوقسمت تقسیم می کنه....کسانی که می دونن کسانی که نمی دونن... موخره:بنده ی خویشم و جی میل وا بکن نیستم! ما از یاهو با کمی و کاستی هایش دفاع می کنیم و استفاده می کنیم والا آقوي معين آقوي خراباتي! ســـــــــــوءتفاهم پيش اومده. مو هم نگفتُم سي همه آشنا بايد باشه. مو ازو كه گفته "مخفيترين" تعجب كِردُم نه از او كه گفته "احتمالا خبر ندارين" ------------ توضيح اين امكان جيميل رو مثل خيلي امكانات ديگهش، ميشه توي خودش پيدا كرد. مسلما كم پيش مياد كسي اونا رو بخونه و ازشون استفاده كنه. به هر حال دليل اون پست من اين بود كه امكانات از اين مخفيتر هم توي جيميل وجود داره. مخفي از نظر اينكه احتمال نميدي چنين چيزي باشه و توي يه جايي كه دسترسيش آسون نيست ميتوني ازش استفاده كني. اين رو هم قبول دارم كه هر كسي از همين "مخفي" هم ميتونه تعريف خودشو داشته باشه. به هر حال ايراد به قسمت اول عنوان خبر وارده نه پست من. حواسم بوده چي بنويسم كه بار قضاوت نداشته باشه. :persiana__hahaha: پ.ن1: پست منو با دقت بخون. من در مورد ديگران راي كلي صادر نميكنم. پ.ن2: من هردو رو استفاده كردم و همچنان ميگم به نظرم جيميل بسيار يوزرفرندليتر و كاربرديتره. يه پيشنهاده فقط. صلاح مملكت خويشتان به من ربطي نداره به هر حال! پ.ن3: ميدونم ربطي به تاپيك نداره. معمولا اين طور نقل قولا رو توي پروف دوستان پاسخ ميدم كه مسير تاپيك عوض نشه. ولي اينو اينجا نوشتم كه اگه دوست ديگهاي هم دچار اين سوء تفاهم شده بخواند و بداند كه اين وصلهها به ما نميچسبه لینک به دیدگاه
moein.s 18983 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ والا آقوي معين آقوي خراباتي! ســـــــــــوءتفاهم پيش اومده. مو هم نگفتُم سي همه آشنا بايد باشه. مو ازو كه گفته "مخفيترين" تعجب كِردُم نه از او كه گفته "احتمالا خبر ندارين" ------------ توضيح اين امكان جيميل رو مثل خيلي امكانات ديگهش، ميشه توي خودش پيدا كرد. مسلما كم پيش مياد كسي اونا رو بخونه و ازشون استفاده كنه. به هر حال دليل اون پست من اين بود كه امكانات از اين مخفيتر هم توي جيميل وجود داره. مخفي از نظر اينكه احتمال نميدي چنين چيزي باشه و توي يه جايي كه دسترسيش آسون نيست ميتوني ازش استفاده كني. اين رو هم قبول دارم كه هر كسي از همين "مخفي" هم ميتونه تعريف خودشو داشته باشه. به هر حال ايراد به قسمت اول عنوان خبر وارده نه پست من. حواسم بوده چي بنويسم كه بار قضاوت نداشته باشه. :persiana__hahaha: پ.ن1: پست منو با دقت بخون. من در مورد ديگران راي كلي صادر نميكنم. پ.ن2: من هردو رو استفاده كردم و همچنان ميگم به نظرم جيميل بسيار يوزرفرندليتر و كاربرديتره. يه پيشنهاده فقط. صلاح مملكت خويشتان به من ربطي نداره به هر حال! پ.ن3: ميدونم ربطي به تاپيك نداره. معمولا اين طور نقل قولا رو توي پروف دوستان پاسخ ميدم كه مسير تاپيك عوض نشه. ولي اينو اينجا نوشتم كه اگه دوست ديگهاي هم دچار اين سوء تفاهم شده بخواند و بداند كه اين وصلهها به ما نميچسبه آنچه واضح و مبرهن است آن است که هر آنکس برداشت خود دارد..... و در نهایت قضاوت است که به جمع بزرگی از دوستان بر می گرده..... تاکید موکد:من در نقل تاپیک و عنوانش اصل امانت از منبع رو رعایت کردم.....کاری که تو همه ی نقل هام از منابع انجام می دم. و در نهایت برای یک نفر هم اگه این موضوع آگاه کننده بود.....برای بنده ی حقیر بسیار جای خوشحالی داره.... پ.ن:یک کتاب قدیمی رو هزاران هزار نفر می خونن....هزاران هزار نفر هم نمی خونن....با اینکه اون کتاب برای دسته اول کهنه شده...ولی برای دسته دوم به شرط مواجه شدن باهاش تازگی داره.....حالا هر چه قدر از عمر کتاب گذشته باشه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده