azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ سلام به دوستان عزیز شسمیست ... اینجا هر انتقادی پیشنهادی داریدکه به پیشرفت تالار شیمی کمک میکنه میتونید بگذارید .... ما انتقاد پذیریمممممممممممممم باور کنید تنها کاری که میشه اینه که ممکنه با لطافت تمام .... همه منتقدانم رو به رگبار ببندم :banel_smiley_90: امیدوارم شاهد پیشرفت هر روزه تالار شیمی باشیم 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ سلام سلام یه پیشنهاد دارمممم .... اینکه از جذابیت های ازمایشات شیمی گفته بشه و ما خودمون روش ازمایش کنیم در این ازمایشات هم از وسایل و مواد ساده استفاده کنیم و مشاهداتمون رو بگیم.. برا اینکه تقلبم نشه عکس میندازیم :gnugghender: بعد میتونیم درموردش بحث کنیم .. هم جذابه سرگرمیه هم اینکه یه چیزی یاد میگیرمممم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ سلام خانم مدیر حالا که دلنواز جان در مورد سرگرمی گفتند من یه پیشنهادی براتون دارم شیمی علمی است که همه در موردش آشنایی دارند و ازش یه چیزایی بلدن و با توجه به این نکته کوچیک شما میتونید در این باره مسابقه های مختلفی برگزار کنید که این جور مسابقات هم خیلی جذاب هستن و کاربران زیادی را به خودش جذب می کنه اگر در این باره موافق بودی میتونم موضوعات مختلفی برای برگزاری مسابقه بهت پیشنهاد کنم 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ سلام سلام یه پیشنهاد دارمممم .... اینکه از جذابیت های ازمایشات شیمی گفته بشه و ما خودمون روش ازمایش کنیم در این ازمایشات هم از وسایل و مواد ساده استفاده کنیم و مشاهداتمون رو بگیم.. برا اینکه تقلبم نشه عکس میندازیم :gnugghender: بعد میتونیم درموردش بحث کنیم .. هم جذابه سرگرمیه هم اینکه یه چیزی یاد میگیرمممم:hapydancsmil: سلام عزیزم آره اگر این کار انجام بشه بسیار جذاب هست من کاملا استقبال میکنم اگر شما با من همکاری کنید من تایپیکش رو بزنم سلام خانم مدیرحالا که دلنواز جان در مورد سرگرمی گفتند من یه پیشنهادی براتون دارم شیمی علمی است که همه در موردش آشنایی دارند و ازش یه چیزایی بلدن و با توجه به این نکته کوچیک شما میتونید در این باره مسابقه های مختلفی برگزار کنید که این جور مسابقات هم خیلی جذاب هستن و کاربران زیادی را به خودش جذب می کنه اگر در این باره موافق بودی میتونم موضوعات مختلفی برای برگزاری مسابقه بهت پیشنهاد کنم من یه زمانی این کار رو کردم .... اتفاقا تو فکرش هستم اما باید آزمایشات ملموس و قابل درک برای همه رشته ها باشه و اختصاصی شیمی نباشه شما پیشنهادی دارید ؟ ممنون میشم اگر پیشنهادات رو بگی آقای محمد از هر دو شما ممنونم 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ وقتی شما تمام راههای ارتباطی را بستی من از کجا بهتون پیغام بدم برای شروع کار دو مسابقه به شما معرفی می کنم 1-مسابقه تصویر عنصر شما 10 عکس از 10 عنصر در اختیار دارین و هر عکس را هفته ای یکبار تو مسابقه میذارین هر کس تونست این عکس ها را تو تمام 10 هفته درست جواب بده برنده میشه و میتونی از ادمین 100 امتیاز یا مدال براش بگیری عکساش رو هم بهت میدم فقط پیغام خصوصیت را باز کن 2-مسابقه اسم ماده در این مسابقه فرمول ماده ی شیمیایی رو بیان می کنی و کاربران اسم ماده رو میگن و در کل مثل بالایی عمل میکنی اینا دو مسابقه بسیار ساده هستن و فکر کنم کاربران مسابقه عکس را بهتر بتونن شرکت کنن 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۱ باشه عزیزم کمکی خواستی بهم بگو تا جایی که از عهده م بر بیاد انجام میدم مثلا ما در از بیوشیمی ... صابون درست کردیم خیلی هیجان زده شده بودیم ... :icon_pf (19): چندتایه دیگه مثله ساختنِ ِ قایق که با سرعت جت رو اب حرکت میکنه، اینکه اب رو روی تور نگه داریم و اینا کارهای شعبده بازی که منشا همشون شیمی هست به نظرم باید جالب باشه مخصوصا که رشته اصلیتم شیمی هست و اطلاعاتتم بیشتر از ما 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ مرسییییییییییییییییییییییییییییی از نظراتتون اوکی هست آقا محمد دلنواز خوشحال میشم از تجربیاتت بگی 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۱ مرسییییییییییییییییییییییییییییی از نظراتتون اوکی هست آقا محمد دلنواز خوشحال میشم از تجربیاتت بگی اگه اوکه هست من کجا بهت راهنمایی بدم یا دیگه خودت یاد گرفتی؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ ﺧﺪاﯾﺎ ، ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﻣﺎﻩ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﻣﻘﺎﺭﻥ ﺑﺎ ﺧﺮﻭﺝ ﺍﺯ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﺪﻩ ﺁﻣﯿﻦ (ﻋﯿﺪ ﺷﻤﺎ ﻣﺒﺎﺭﮎ) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده