Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ سلام امروز 8 آذر مصادف با صعود تیم ملی فوتبال به جام جهانی 98 فرانسه. اون بازی تاریخی و فراموش نشدنی از باغیرت ترین تیم ملی تاریخ ایران! حتماً هر کدوم از فوتبال دوستان خاطره ای از اون روز دارند... بیاید اینجا خاطره هاتون رو از روز 8 آذر 76 بگید. حتماً خاطره های جالبی خواهند بود 30 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ اولین خاطره رو خودم میگم دقیق یادمه کلاس پنجم دبستان بودم.. مدرسه که رسماً تعطیل بود من و بچه ها داشتیم با رادیو گوش میدادیم توی حیاط مدرسه وقتی هم برد مدرسه واقعا غوغا بود :hapydancsmil: هم بچه ها و هم معلم ها و ... یادمه خودم خیلی گریه کردم از خوشحالی یادمه از بالای پشت بوم کاغذ ریز ریز ریختند :hapydancsmil: خیلی باحال بود چون باغیرت ترین تیم رو داشتیم بهترین صعود توی تاریخ فوتبال همین بود فکر کنم خیلی باحال بود یادش بخیر 21 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ الان که فوتبالمون دیگه نابود شده، واقعاً یاد اون دوران بخیر. استاد اسدیشم به کل بازیکنای الان میارزید من راهنمایی بودم و ما رو زودتر تعطیل کردن که به بازی برسیم. همچین که تعطیل کردن، سریع رفتیم اتوبوس سوار شدیم که زودتر برسیم. یکی از بچه هام از این رادیو کوچیکا آورده بود، روشن کرد که اگه شروع شد، تو اون چند دقیقه تو اتوبوسم استفاده کنیم. ولی خب به موقع رسیدم خونه و فقط یکی دو دقیقه گذشته بود. ولی تا دیدم بازیو، احساس کردم از این بازیای قدیمی، نوع فیلمبرداریش یه جور خاصی بود. تو قوطی بودن ایران چه اول بازی چه آخر بازی چه وسط بازی هم استرسی وارد میکرد لامصب :icon_pf (34): صعودشم در نهایت خیلی زیاد چسبید. :hapydancsmil: اون گزارش خیابانی هم واسه خودش تو اون بازی خاطره ای بود 20 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ اخیییییییییییییی. من اون موقع 5 سالم بود. خاطراتمم کم رنگه خیلی کم رنگ. اما یادمه مامانم فیلم خریده بود گذاشته بود تو ویدیوو که بازی رو ضبط کنه . بابامم اماده باش بود به خاطر بازی. داداشمم تخمه و اینا خریده بود که بازی رو ببینه. یادم نمیاد که چطوری بازی کردن اما استرس مامان و داداشمو یادمه و البته خووودم. یادمه وقتی 2_1 داشتیم میباختیم مامانم پا شد که ضبط ویدیوو رو قطع کنه که همون لحظه ایران گل زدددددددددددد:hapydancsmil: هووووووووورا:hapydancsmil: هنوزم فیلم ویدیووایشو داریم یادمه بعدش با داداشمو پسرای همسایمون رفتیم تو خیابون کلی شادییییییییییی کردیم. به افتخارشوووووووون 18 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ منم اون روز تو رخت خواب بودم از سرما خوردگی داشتم میمردم هی مامانم میگفت اگه بخوای شلوغ کنی میرم امپولتا میزنم منم بچه 4 یا 5 سالم بود سرم نمیشد که زیر پتو مثل بچه های مظلوم داشتم بازی را میدیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی تا ایران گل آخرا زد دیگه گفتم جهنما آمپول هوررااااااااااااااااااا:hapydancsmil: 19 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من سوم راهنمایی بودم شیفت عصرا هم بودیم از بدشانسی امتحان علوم داشتیم لعنتیا حتی رادیو هم نذاشتن روشن کنیم ، مدرسه که تعطیل شد مسابقه تموم شده بود رفتیم بیرون دیدیم مردم تو خیابونن ما هم رفتیم قاطی جمعیت به جشن گرفتن بدون اینکه یه لحظه از بازیو دیده باشیم ، ولی شب تکرارشم کلی هیجان داشت همچین که گل زد پریدم هوا کلی خونواده خندیدن گفتن بردن دیگه بالا پریدنت چیه 18 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ منم اون روز کلاس اضافه داشتم..... سال اول دبیرستان بودم ای روزگاررررر.... اومدم خونه ناهار خوردم و به مامانم گفتم سرم درد میکنه نمیرم...کلی جار و جنجال کرد که باید بری و فلان و ال و بل ...کلا با غیبت مخالف بود میگفت جنازه هم باشید غیبت نباید کنید! منم نرفتم بعد که فوتبال تموم شد دویدم رفتم ساعت بعدی کلاسم رو!خونمون نزدیک مدرسه بود....بعد سوز به دل همه دوستام شد! 20 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من سال اول راهنمایی بودم .. مدرسه نمونه مردمی میرفتم اینا اصلا درک نمیکردن فوتبال چیه! راحت کلاس داشت برگزار میشد و همه رفتن سر کلاس! بازی هم ساعت 1 و نیم بود من خیلی عصبانی بودم .. و نمیتونستم برم سر کلاس .. خلاصه در رفتم! فردا که رفتم مدرسه،معاونمون گفت: زنگ بزن اولیات بیان وگرنه نمیتونی بری سر کلاس! من اصلا حالیم نبود چی میگه اینقد که سرخوش بودم 19 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ من 6 سالم بود...خیلی قشنگ یادمه...یادش بخیر خدایی...خونه عمه ام بودیم داشتیم دسته جمعی نگا میکردیم...همش استرس داشتیم...بعدشم که برد بابام رفت یه دستگاه ویدئو خرید...تو خیابون که با هم داشتیم میرفتیم بگیریم خیابونا همه شلوغ بود و بزن برقص .... 19 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ اون موقع 7 سالم بود.شب که زود خوابیدم ولی صبح که بیدار شدم داشت اخبار میداد . مامانم با ذوق داشت بهم نشون میداد که چطور گل زدن و اینا. 17 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ منم 8 سالم بود ؛ مدرسمونو تعطیل نکرده بودن ولی هیچ کلاسی برگذار نشد و از اول تا آخر تو حیاط بودیم خیلی بهمون خوش گذشت ؛ همش بازی میکردیم وقتی که ایران گل میزد از بلندگوهایِ مدرسه میگفتن و همه جیغ میزدن و من و دوستامم که هیچی از فوتبال سرمون نمیشد جیغ میزدیم با بقیه 16 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ منم ابتدایی بودم.کلاس سوم یا چهارم دبستان. اون روز از مدیر و ناظم گرفته تا همه بچه ها حواسشون به فوتبال بود...هی از ناظم می پرسیدیم خانوم ایران گل نزد؟؟ هی می گفت نه هنوز آخرش دیدیم ناظممون در حال دست زدن داره تو راهرو می دوئه و میگه ایران گل زددددد ایران گل زدددد موقع برگشتن توی سرویس هم راننده سرویس بوق بوق می زد و ما هم کلی دست زدیم و خوشحالی کردیم.همه مردم ریخته بودن بیرون داشتن بوق بوق می زدن خیلی وقته همچین خوشحالی واسه فوتبال نکردما 14 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ من اون موقع 78 سالم بود... كلاس نهضت سواد آموزيمو پيچوندم و رفتم فوتبال تازه سمعك خريده بودم انقده كيف ميداد با صداي واضح فوتبال نگاه كردن بعدم كه برديم با نوه و نتيجه هام ريختيم تو خيابون بزن و برقص 11 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ من دوم دبستان بودم... ساعت آخر معلممون ،کلاس رو تعطیل کرد و رفتیم اتاق بهداشت(اونجا یه تلویزیون کوچولو داشتیم) یه موکت پهن کرد کف ش و مام مث خونه خاله همگی دراز کشیدیم رو اون و فوتبالو تماشا کردیم:girl_in_dreams: نصفه هاش مدرسه تعطیل شد، منو دوستم یا سرعت باد کل راهو دویدیم تا ادامه بازی رو از دست ندیم.... عجب بازی بود..... 12 لینک به دیدگاه
me.fatima 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ سلام منم دقیقا یادمه .موقع بازی ما مدرسه بودیم و یادمه که نتایج بازی هر چند لحظه تو تمام کلاسها اعلام میشد. اون لحظه ای هم که خداد گل رو زد هم یادمه .کلا وقتی صعود ایران حتمی شد مدرسه حالت تعطیلی پیدا کرد. بعد مدرسه که داشتیم میرفتیم خونه ، همه تو خیابون شادی میکردند .... ======================================= ولی نکته جالب اینکه : اکثر افرادی که اینجا نظر گذاشته اند اون رو شیفت بعدازظهر بودند.. 11 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ من اصلا یادم نیس فک کنم هنو دنیا نیومده بودم ولی فوتبال ایران آمریکا رو دقیق یادمه پسر خالم وسط بازی دنیا اومد 11 لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ منم یادمه سال دوم راهنمایی بودم و مدرسمونم نمونه مردمیو نمیذاشتن جم بخوریم ولی یکی از بچه ها رادیو اورده بودو یکی هم پرچم ایران مدرسه نیمه اولو معلمموم نذاشت گوش کنیم ولی نیمه دوم معلم ریاضیمون گفت گوش کنید ولی صداشو کم کنید بیرون نره ماهم با خیال راحت گوش دادیم بعد که ایران گل زد همه ریختیم توی حیاطو کلی شادی کردیم بعدم که با سرویس برمیگشتیم خونه پرچم ایرانو از پنجره گرفته بودیم بیرون کلی جیغ و داد میکردیم راننده سرویسمونم با ما همراهی میکردو اروم میرفت و بوق میزد:hapydancsmil: خیلی روز خوب بود 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ فکر کنم اول یا دوم راهنمایی بودم. عصرش کلاس زبان انگلیسی داشتیم، معلم گفت برین خونه فوتبال رو ببینید بعدش بیایید. از این تلویزیون های پارس قدیمی زرد رنگ داشتیم که 8 تا دکمه داشت. تا وقتی 2 بر صفر عقب بود، بدجوری سردرد داشتم، ولی با هر گل کلی هیجان بهم وارد میشد، فکر کنم بیشترین هیجانم از فوتبال رو اونموقع تجربه کردم. جام جهانی هم که رفت سر هر بازی مدام صلوات میفرستادم فکر میکردم موثره، گل که میخورد میگفتم صلواتم از خلوص نیت نبود. دوران ساده لوح بودن انسان هم زیبا هست و اونرا جز دوران سادگی خودم هرگز فراموش نخواهم کرد که لذتش به مراتب بیشتر بود. 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ من اصلا یادم نیسفک کنم هنو دنیا نیومده بودم ولی فوتبال ایران آمریکا رو دقیق یادمه پسر خالم وسط بازی دنیا اومد ظرف چند ماه بزرگ شدی دیگه نه؟ منم یادمهسال دوم راهنمایی بودم و مدرسمونم نمونه مردمیو نمیذاشتن جم بخوریم ولی یکی از بچه ها رادیو اورده بودو یکی هم پرچم ایران مدرسه نیمه اولو معلمموم نذاشت گوش کنیم ولی نیمه دوم معلم ریاضیمون گفت گوش کنید ولی صداشو کم کنید بیرون نره ماهم با خیال راحت گوش دادیم بعد که ایران گل زد همه ریختیم توی حیاطو کلی شادی کردیم بعدم که با سرویس برمیگشتیم خونه پرچم ایرانو از پنجره گرفته بودیم بیرون کلی جیغ و داد میکردیم راننده سرویسمونم با ما همراهی میکردو اروم میرفت و بوق میزد:hapydancsmil: خیلی روز خوب بود هانی تو دوم راهنمایی بودی یه سال از من کوچیکتری؟ خوب موندیا 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۱ ظرف چند ماه بزرگ شدی دیگه نه؟ هانی تو دوم راهنمایی بودی یه سال از من کوچیکتری؟ خوب موندیا این 76 بوده ایران و آمریکا 80 شوما کلاس چندمی ریاضیت انقد ضعیفه؟؟:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده