kavirsky25 3694 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 مرسی از همه دوستانی که تبریک گفتندست تک تکتونو میپیچونم پس شیرینی چی؟:icon_pf (34): من شیرینی میخوام مدیر شدی اصلا باید شام بدی
kavirsky25 3694 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 مدیران و مسئولین چرا رسیدگی نمیکنند شام نمیده اقا من شام میخوام
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 تبریک میگممم:icon_gol: ممنونم من چرا تا حالا این آقا رو ندیده بودم؟ تبریک میگم من چرا این(آقا/خانم)رو ندیده بودم؟ ممنونم فک کنننننن! جی آچ ایم مدیر شد ! :ws28: زیاد فکر نکنکچل میشی تبریکات فراوانبه امید موفقیت های روزافزون ممنونم دوست عزیز پس شیرینی چی؟:icon_pf (34):من شیرینی میخوام مدیر شدی اصلا باید شام بدی شیرینی چیه؟ شام چیه؟ مدیر کیه؟ رنگی شدنت را تبریک می گم ممنونم مدیران و مسئولین چرا رسیدگی نمیکنند شام نمیده اقا من شام میخوام رسیدگی شد،شیرینی وشام اینا رو از مدیر ارشد انجمن دریافت نُمایید
kavirsky25 3694 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 شیرینی چیه؟ شام چیه؟ مدیر کیه؟ رسیدگی شد،شیرینی وشام اینا رو از مدیر ارشد انجمن دریافت نُمایید شام خوردنیه مثل این شیرینیم مثل اینه مدیرم که شومایی چی چیو رسیدگی شد؟ من شام نخوردم هنوز محمد بیا رسیدگی کن یا شام بده
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 28 بهمن، 2012 تبریکات فراوان انشالا که همیشه موفق باشی داداش :w63:
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 تبریک میگم. ممنونم شام خوردنیه مثل اینشیرینیم مثل اینه مدیرم که شومایی چی چیو رسیدگی شد؟ من شام نخوردم هنوز محمد بیا رسیدگی کن یا شام بده ما از اون مدیراش نیستیم که ولخرجی کنیم نون و پنیر رو زمین میخوریم من با همین وعده ها اومدم روی کار، الان بزنم زیرش؟ از خودش بگیرید تبرییییککک... کو شیرینیت؟؟؟ مرسی قندت میره بالا خاله جان تبریک میگم ....با آرزوی موفقیت روزافزون و پایدار.... بسیار ممنونم تبریکات فراوان انشالا که همیشه موفق باشی داداش:w63: مرسی داداشی من پسرم؟؟آواتام خیلی شبیه پسراست آقای حمید آقا؟؟؟ نگفتم که پسری،گفتم پسر/دختر،ینی مشکوکی خو دو تا اسم گذاشتی توی یوزرت تقصیر من چیه آره اتفاقا آواتورت خیلی به این پسرای امروزی میخوره
Strelitzia 17128 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 میگم با این هوش و استعدادت سعی کن مدیر جاهای دیگه نشی از این به بعد
M!Zare 48037 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 درود...من تازه رسیدم هنوز متوجه نشدم مدیر چه بخشی شدن...ولی با این حال تبریک:icon_razz:
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 درود...من تازه رسیدم هنوز متوجه نشدم مدیر چه بخشی شدن...ولی با این حال تبریک:icon_razz: مدیر اجرایی
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 میگم با این هوش و استعدادت سعی کن مدیر جاهای دیگه نشی از این به بعد چسب درود...من تازه رسیدم هنوز متوجه نشدم مدیر چه بخشی شدن...ولی با این حال تبریک:icon_razz: درود مدیر اجرایی شدم مرسی:icon_razz: مدیر اجرایی حالا چی چی هست؟ ینی میخوای بگی تو زیاد فک کردی؟ آره دقیقا:دی تبریک میگم داداش موفق باشی چچاکریم داش حامد عزیز
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 29 بهمن، 2012 خب بچه ها شاااااد باشین. حمید به من گفته امشب میخواااد شام بده
ارسال های توصیه شده