kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ مرسی از همه دوستانی که تبریک گفتندست تک تکتونو میپیچونم پس شیرینی چی؟:icon_pf (34): من شیرینی میخوام مدیر شدی اصلا باید شام بدی لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ مدیران و مسئولین چرا رسیدگی نمیکنند شام نمیده اقا من شام میخوام لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ تبریک میگممم:icon_gol: ممنونم من چرا تا حالا این آقا رو ندیده بودم؟ تبریک میگم من چرا این(آقا/خانم)رو ندیده بودم؟ ممنونم فک کنننننن! جی آچ ایم مدیر شد ! :ws28: زیاد فکر نکنکچل میشی تبریکات فراوانبه امید موفقیت های روزافزون ممنونم دوست عزیز پس شیرینی چی؟:icon_pf (34):من شیرینی میخوام مدیر شدی اصلا باید شام بدی شیرینی چیه؟ شام چیه؟ مدیر کیه؟ رنگی شدنت را تبریک می گم ممنونم مدیران و مسئولین چرا رسیدگی نمیکنند شام نمیده اقا من شام میخوام رسیدگی شد،شیرینی وشام اینا رو از مدیر ارشد انجمن دریافت نُمایید لینک به دیدگاه
kavirsky25 3694 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۱ شیرینی چیه؟ شام چیه؟ مدیر کیه؟ رسیدگی شد،شیرینی وشام اینا رو از مدیر ارشد انجمن دریافت نُمایید شام خوردنیه مثل این شیرینیم مثل اینه مدیرم که شومایی چی چیو رسیدگی شد؟ من شام نخوردم هنوز محمد بیا رسیدگی کن یا شام بده لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ تبریک میگم .... با آرزوی موفقیت روزافزون و پایدار.... لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ تبریکات فراوان انشالا که همیشه موفق باشی داداش :w63: لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ من پسرم؟؟ آواتام خیلی شبیه پسراست آقای حمید آقا؟؟؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ تبریک میگم. ممنونم شام خوردنیه مثل اینشیرینیم مثل اینه مدیرم که شومایی چی چیو رسیدگی شد؟ من شام نخوردم هنوز محمد بیا رسیدگی کن یا شام بده ما از اون مدیراش نیستیم که ولخرجی کنیم نون و پنیر رو زمین میخوریم من با همین وعده ها اومدم روی کار، الان بزنم زیرش؟ از خودش بگیرید تبرییییککک... کو شیرینیت؟؟؟ مرسی قندت میره بالا خاله جان تبریک میگم ....با آرزوی موفقیت روزافزون و پایدار.... بسیار ممنونم تبریکات فراوان انشالا که همیشه موفق باشی داداش:w63: مرسی داداشی من پسرم؟؟آواتام خیلی شبیه پسراست آقای حمید آقا؟؟؟ نگفتم که پسری،گفتم پسر/دختر،ینی مشکوکی خو دو تا اسم گذاشتی توی یوزرت تقصیر من چیه آره اتفاقا آواتورت خیلی به این پسرای امروزی میخوره لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ میگم با این هوش و استعدادت سعی کن مدیر جاهای دیگه نشی از این به بعد لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ درود...من تازه رسیدم هنوز متوجه نشدم مدیر چه بخشی شدن...ولی با این حال تبریک:icon_razz: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ درود...من تازه رسیدم هنوز متوجه نشدم مدیر چه بخشی شدن...ولی با این حال تبریک:icon_razz: مدیر اجرایی لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ زیاد فکر نکن کچل میشی ینی میخوای بگی تو زیاد فک کردی؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ میگم با این هوش و استعدادت سعی کن مدیر جاهای دیگه نشی از این به بعد چسب درود...من تازه رسیدم هنوز متوجه نشدم مدیر چه بخشی شدن...ولی با این حال تبریک:icon_razz: درود مدیر اجرایی شدم مرسی:icon_razz: مدیر اجرایی حالا چی چی هست؟ ینی میخوای بگی تو زیاد فک کردی؟ آره دقیقا:دی تبریک میگم داداش موفق باشی چچاکریم داش حامد عزیز لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ تبریک کچل ........ من دارم میرم استعفا بدم لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۱ خب بچه ها شاااااد باشین. حمید به من گفته امشب میخواااد شام بده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده