Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ ممنونم یعنی این فرمول رو چجوری باید با کوتیشن بنویسم ؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
p-01 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ من با اکسل زیاد آشنایی ندارم . ولی میخواستم بدونم دستوری هست که بشه مقدار سل های خالی رو "صفر" گذاشت؟ مثلاً تو ستون داریم: 3 4 8 9 1 2 مقدار سل بین 4 و 8 خالیه .... میشه کاری کرد که مقدار خالی، به صورت پیش فرض ، صفر گذاشته بشه؟ باتشکر 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ من با اکسل زیاد آشنایی ندارم . ولی میخواستم بدونم دستوری هست که بشه مقدار سل های خالی رو "صفر" گذاشت؟ مثلاً تو ستون داریم:3 4 8 9 1 2 مقدار سل بین 4 و 8 خالیه .... میشه کاری کرد که مقدار خالی، به صورت پیش فرض ، صفر گذاشته بشه؟ باتشکر با اجازه . باید این فرمول رو بنویسید . ( if (M1="",0 = m1 سلول خال هست که باید انتخاب کنید . 2 لینک به دیدگاه
p-01 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۳ با اجازه . باید این فرمول رو بنویسید . ( if (M1="",0 = m1 سلول خال هست که باید انتخاب کنید . متشکر 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام. میتونم این جدول رو با اکسل درست کنم ؟ چجوری باید رسمم رو کپی و پیس کنم تو اکسل !!؟ لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام. میتونم این جدول رو با اکسل درست کنم ؟ چجوری باید رسمم رو کپی و پیس کنم تو اکسل !!؟ شدن که میشه ولی چرا اکسل؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ شدن که میشه ولی چرا اکسل؟ پس چی ؟ معمولا متره رو با اکسل انجام میدن مگر با نرم افزار های خودش که اونا گرونن فک کنم مدیر عامله یه شرکت گفت 600 تومن ایناست وثقم نمیرسه لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ پس چی ؟ معمولا متره رو با اکسل انجام میدن مگر با نرم افزار های خودش که اونا گرونن فک کنم مدیر عامله یه شرکت گفت 600 تومن ایناست وثقم نمیرسه به لینک های زیر مراجعه کن فایلاش شاید به دردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ به لینک های زیر مراجعه کن فایلاش شاید به دردت بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنونم ولی مرتبط به جدول لیستوفر پیدا نکردم لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ ممنونم ولی مرتبط به جدول لیستوفر پیدا نکردم سلام دوست عزيز اكسل يني جدول. چيزي كه من از جدول ليستوفر ديدم خيلي چيز ساده و روتيني هست تو اكسل. نميدونم مشكل شما چيه؟ الان اين جدول ليستوفر هست ديگه؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوست عزيز اكسل يني جدول. چيزي كه من از جدول ليستوفر ديدم خيلي چيز ساده و روتيني هست تو اكسل. نميدونم مشكل شما چيه؟ الان اين جدول ليستوفر هست ديگه؟ سلام تو جدولم مثل شکل بالا که گذاشتم میخوام شکلی که تو اتوکد کشیدم تو اکسل بیارمش ؟؟! ولی نمیدونم چگونه ؟ shape هم داره . انتهای جدولم هم باز شکله لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ سلام تو جدولم مثل شکل بالا که گذاشتم میخوام شکلی که تو اتوکد کشیدم تو اکسل بیارمش ؟؟! ولی نمیدونم چگونه ؟ shape هم داره . انتهای جدولم هم باز شکله شما كافيه سلول رو انتخاب كني بعد از تب insert يك عكس اضافه كني. بعد اگه عكست بزرگ بود ابعاد سلول رو متناسب با اون تغيير ميدي 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام. مشکل این فرمولم چیه ؟ مثلا اومدم اینو بنویسم اگه این سلول بزرگتر از 12 بود این سلول رو تقسیم بر دوازده کن ( تازه باید اینجا celling هم استفاده کنم ) وگرنه صفر بذار . که این ارور میاد لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ با سلام. مشکل این فرمولم چیه ؟ مثلا اومدم اینو بنویسم اگه این سلول بزرگتر از 12 بود این سلول رو تقسیم بر دوازده کن ( تازه باید اینجا celling هم استفاده کنم ) وگرنه صفر بذار . که این ارور میاد آرگومانهاتو با ; (سمیکالن) از هم جدا کن ، برای اینکه فرمول هاتو بهتر متوجه بشی اسم شیت هارو به صورت مخفف و انگلیسی بنویس 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ آرگومانهاتو با ; (سمیکالن) از هم جدا کن ، برای اینکه فرمول هاتو بهتر متوجه بشی اسم شیت هارو به صورت مخفف و انگلیسی بنویس ممنونم. لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ ممنونم. کو فایلتو بذار ببینم ظاهرا که نباید ایرادی داشته باشه 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ کو فایلتو بذار ببینم ظاهرا که نباید ایرادی داشته باشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ ممنونم. چرا ؟ برای منم اولیش همین بود که ؟ تازه دستگیره رو برای سلول های پایین میارم عدد ثابته ؟ لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۴ ممنونم. چرا ؟ برای منم اولیش همین بود که ؟ تازه دستگیره رو برای سلول های پایین میارم عدد ثابته ؟ اگه میخوای ثابت باشه باید به صورت زیر بنویسی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده