رفتن به مطلب

توقعات بی جا و به جاتون رو از یه فروم خوب بگید

ارسال های توصیه شده

ميدونم خيلي سخته واسه منم سخت شد چندتا پست اونجا گذاشتم ولي بشتر از اون نشد هر كدوم از موضوعات دامپزشكي كلي بخش جدا ميخواد مثلا بخش علوم آزمايشگاهي داره علوم كلينيكال داره و...

فكر كنيد من ميخوام پست بذارم بخوام تك تك تاپيك بزنم هر تاپيك ميشه نيم صفحه و بقيه خالي

حالا اگه بخوام همه علوم آزمايشگاهي رو تو يه تاپيك بذارم ميشه روزنامه.

تازه اگه يكي بخواد يه موردشو بخونه بايد 10 صفحه روزنامه بخونه تا از تو اون همه موضوع مورد نظرشو پيدا كنه.

خب شما بگو من چيكار كنم؟هر جوري بخواين پست ميذارم.

حرف حسابه:a030::icon_gol:

من درخواست تالار مجزا رو با دسترسی مدیریتی اون تالارو براتون میدم در صورت فعالیت شما عنوان مدیر تالار به شما داده میشه .اما به شرطی که فعال باشید :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نظرم خیلی از افرادی که میان تو فروم ها عضو میشن، اولش به خاطر مشکلات درسی هست، بعدش موندگار میشن، خیلی خوبه که کسی اگه میتونه حتما حتما کمک کنه.من خودم جای دیگه همیشه سعی میکنم تا اونجایی که میتونم جواب سوالای بچه ها رو بدم، اما نمیدونم چرا هیشکی جواب سوالای منو نمیده.:sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه
به نظرم خیلی از افرادی که میان تو فروم ها عضو میشن، اولش به خاطر مشکلات درسی هست، بعدش موندگار میشن، خیلی خوبه که کسی اگه میتونه حتما حتما کمک کنه.من خودم جای دیگه همیشه سعی میکنم تا اونجایی که میتونم جواب سوالای بچه ها رو بدم، اما نمیدونم چرا هیشکی جواب سوالای منو نمیده؟:sigh:

خب این مسئله بسته به تالاری که سوالات گذاشته میشه و بخش مدیریت اون تالار همچین کاربران ویژه و فعال اون تالار که با حضور به موقعشون تو تالار خودشون به سوالات کاربران جواب بدن ولی من بارها دیدم که کاربری سوال رو تو تالاری که به رشتش نیست مطرح کرده و منتظر جواب بوده

یا بارها این اتفاق افتاده و میوفته که کاربر تازه وارد میاد یه سوالی میپرسه و منتظر جواب نمیشه چون ممکنه مدیر اون تالار اون موقع حضور نداشته باشه کاربر هم سوال را میپرسه توقع داره همون 5 مینی که آن هست جواب بگیره بعد که جوابی نمیگیره میره و دیگه هم به سایت بر نمیگرده دنبال جوابش و کلا که نیگاه میکنی همون یه پست رو گذاشته و رفته بقیه ام که میبینن واسه جوابشون ارزش قائل نشدن کم کم از پاسخ دادن به کاربران تازه وارد دلسرد میشن در نتیجه اگه یه نفرم واقعا ممکنه که برگرده میبینه جوابی نگرفته این بیشترین دلیل جواب ندادن کاربرهای تخصصی اون رشته هست

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب این مسئله بسته به تالاری که سوالات گذاشته میشه و بخش مدیریت اون تالار همچین کاربران ویژه و فعال اون تالار که با حضور به موقعشون تو تالار خودشون به سوالات کاربران جواب بدن ولی من بارها دیدم که کاربری سوال رو تو تالاری که به رشتش نیست مطرح کرده و منتظر جواب بوده

یا بارها این اتفاق افتاده و میوفته که کاربر تازه وارد میاد یه سوالی میپرسه و منتظر جواب نمیشه چون ممکنه مدیر اون تالار اون موقع حضور نداشته باشه کاربر هم سوال را میپرسه توقع داره همون 5 مینی که آن هست جواب بگیره بعد که جوابی نمیگیره میره و دیگه هم به سایت بر نمیگرده دنبال جوابش و کلا که نیگاه میکنی همون یه پست رو گذاشته و رفته بقیه ام که میبینن واسه جوابشون ارزش قائل نشدن کم کم از پاسخ دادن به کاربران تازه وارد دلسرد میشن در نتیجه اگه یه نفرم واقعا ممکنه که برگرده میبینه جوابی نگرفته این بیشترین دلیل جواب ندادن کاربرهای تخصصی اون رشته هست

میدونم، درسته. اما خب نباید دلسرد بشن. مثلا من خودم اولین باری که عضو فروم ها شدم پارسال بود یه سوال پرسیدم، هنوز که هنوزه هیشکی جواب نداده. جواب دادن، ممکنه کاربر رو بیشتر جذب کنه.

در کل خواهشمندم بچه ها جواب سوالای درسی رو هم بدن.ممنون :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوب من خودم بیشتر به دلیل فعالیت خوب گفت و گوی ازاد عضو شدم به رشتم ربطی نداشت و میشه گفت هرچی فعالیت داشتم تاحالا اونجا بوده(هرچند خیلی کم!)

ویژگی مهم از نظر من تو این بخش اینه که عقاید مخالف تحمل بشه خصوصا اون هایی که بیانش تو جامعه ممکنه حساسیت ایجاد بکنه!تو فروم مهندسان این بخش بسیار تنزل کرده و در حد تاپیک های بی ارزش رسیده بود هر نوع تاپیکی که ممکن بود حساسیت ایجاد کنه سریع حذف میشد میموند تاپیک های ابگوشتی:icon_pf (34):

تو بخش درسی هم حالا راجع به رشته خودم میتونم بگم تصور من اینه که تو قسمت تحصیلات تکمیلی برای ارشد اگه فعالیت زیاد بشه خیلی بیشتر از تمام بخش های دیگش میتونه کاربر جذب بکنه واقعیت اینه که من خودم اگه تخصصی به مشکل بر بخورم اول میرم سراغ مقالات مختلف از الزویر گرفته تا... یا منابع انگلیسی و فارسی یا سرچ در گوگل و بحث با دوستان خودم یعنی به این دید هیچ وقت نشده و شاید نخواستم ازینجا استفاده کنم(متاسفانه تو این ترم هم نمیتونم کمک رسان باشم و بخش تالیفی از خودم و نه کپی پیستی داشته باشم)

ولی بخش تحصیلات تکمیلی بخشی هست که خیلی خیلی بازارش پربارتر و کاربردی تر هست و هیچ جا بهتر از یک فروم خوب نمیتونی خواستت رو در این بخش پیدا بکنی

مثلا من خودم 1 سال پیش که نیاز داشتم نمیدونم تو گوگل زدم یا جای دیگه که اول باشگاه رو اورد نه اینجا منم برای نیازم رفتم اونجا عضو شدم و فعالیتم هم بعدش در جهت کمک خیلی بیشتر بود چون ترافیک کاربرش زیاد بود

خلاصه کلا بخش هایی که بنظرم باید الویت بیشتری داشته باشه گفتگوی ازاد (تحمل پذیری و تاپیک های انتقادی) بخش های تحصیلات تکمیلی هست

• Like 4
لینک به دیدگاه

با سلام

چیزی که همیشه منو کلافه میکنه این تبلیغات هستش که کل صفحه رو که باز میشه گرفته و منو مجبور میکنه که هر بار صفحات باز شده رو بیارم بالاتر تا به موضوع برسم.

مورد بعدی هم وجود نداره . همه چی خوبه و جای تشکر داره.

• Like 4
لینک به دیدگاه
با سلام

چیزی که همیشه منو کلافه میکنه این تبلیغات هستش که کل صفحه رو که باز میشه گرفته و منو مجبور میکنه که هر بار صفحات باز شده رو بیارم بالاتر تا به موضوع برسم.

اوه اوه به تبلیغات فروم توهین کرد :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
فک کنم موضوع جدی هستش. لطفا :hanghead:

منم جدی گفتم

فروم از راه تبلیغات پول درمیاره و به اندازه و قطع تبلیغاتی هم که میکنه پول میگیره

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب من خودم بیشتر به دلیل فعالیت خوب گفت و گوی ازاد عضو شدم به رشتم ربطی نداشت و میشه گفت هرچی فعالیت داشتم تاحالا اونجا بوده(هرچند خیلی کم!)

ویژگی مهم از نظر من تو این بخش اینه که عقاید مخالف تحمل بشه خصوصا اون هایی که بیانش تو جامعه ممکنه حساسیت ایجاد بکنه!تو فروم مهندسان این بخش بسیار تنزل کرده و در حد تاپیک های بی ارزش رسیده بود هر نوع تاپیکی که ممکن بود حساسیت ایجاد کنه سریع حذف میشد میموند تاپیک های ابگوشتی:icon_pf (34):

تو بخش درسی هم حالا راجع به رشته خودم میتونم بگم تصور من اینه که تو قسمت تحصیلات تکمیلی برای ارشد اگه فعالیت زیاد بشه خیلی بیشتر از تمام بخش های دیگش میتونه کاربر جذب بکنه واقعیت اینه که من خودم اگه تخصصی به مشکل بر بخورم اول میرم سراغ مقالات مختلف از الزویر گرفته تا... یا منابع انگلیسی و فارسی یا سرچ در گوگل و بحث با دوستان خودم یعنی به این دید هیچ وقت نشده و شاید نخواستم ازینجا استفاده کنم(متاسفانه تو این ترم هم نمیتونم کمک رسان باشم و بخش تالیفی از خودم و نه کپی پیستی داشته باشم)

ولی بخش تحصیلات تکمیلی بخشی هست که خیلی خیلی بازارش پربارتر و کاربردی تر هست و هیچ جا بهتر از یک فروم خوب نمیتونی خواستت رو در این بخش پیدا بکنی

مثلا من خودم 1 سال پیش که نیاز داشتم نمیدونم تو گوگل زدم یا جای دیگه که اول باشگاه رو اورد نه اینجا منم برای نیازم رفتم اونجا عضو شدم و فعالیتم هم بعدش در جهت کمک خیلی بیشتر بود چون ترافیک کاربرش زیاد بود

خلاصه کلا بخش هایی که بنظرم باید الویت بیشتری داشته باشه گفتگوی ازاد (تحمل پذیری و تاپیک های انتقادی) بخش های تحصیلات تکمیلی هست

ممنون دوست گرام با نظراتت کاملا موافقم

قطعا با توجه به نیاز قشر جوان بخش تحصیلات تکمیلی فروم خیلی میتونه مفید باشه و نگاه ویژه تری رو نیازمنده:a030::icon_gol:

درموارد بحث در تالار گفتگو به جز مواردی که در پست اول اشاره کردم تا جایی که امکان داره به حفظ تاپیک بیشتر اعتقاد داریم تا حذف

با سلام

قربونت داداش یه ایرادی گرفتی که مسئول مستقیمش خودمم

حالا چی میشه یکم به خاطر سایت و انجمن بیاری بالاتر

تبلیغات چیزی هست که در صورت نبودش یا باید مدیران از جیب برای تامین مخارج بدن یا نیازمند کمک کاربران باشیم چیزی که 2 سال انجام شد هیچ شکایتی مدیران نکردن :icon_gol:

از طریق همین تبلیغات میتونیم جوایز و امکانات برای سایت فراهم کنیم و تمام فروم ها و سایت های پر بازدید برای تامین مخارج باید تبلیغ داده بشه

:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من انتقادی ندارم:ws3::whistle:

چیه خب؟؟ ندارم دیگه:w000:

فقط اینکه به کاربر های تازه وارد کمک کنید ، دستشون رو بگیرید.

من خودم که تازه اینجا عضو شدم انگار اومده بودم تو یه قبیله ای که زبون هیچ کس رو نمیدونستم:hanghead:

همین الانشم خیلی از مدیرا و کاربرا رو نمیشناسم.

بیاین همه با هم دوست باشیم:w02:

کاری نکنیم که کاربرا نیومده بذارن برن:banel_smiley_4:

دوست خودم با من عضو شد، هرکاری میکنم دیگه نمیاد.

میگه از انجمن سر در نمیارم...:icon_razz:

• Like 11
لینک به دیدگاه

فروم خوبیه...از اون قبلیه که من بودم بهتره....

اما

یخورده پیچیدگی داره...مثلا باید خیلی بگردی تا به مطلب و موضوع دلخواهت برسی

به نظرم یکم گنگه...دسترسی به تالارها سخته...

اما من به همینشم راضیم:icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان

منم از این انجمن راضیم

چون تو جاهای زیادی عضوم ولی هیچکدوم مثل اینجا حال نمیده:ws3:

فقط اگه شرایط عضویت طلایی رو آسونترش کنن خوب میشه و ما هم میتونیم استفاده کنیم:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

سلام.

ممنون از سایت و تلاشتون برای افزایش کیفیتش.:icon_gol:

مطالب یکسری تالارهارو در آخرین ارسال های انجمن نشون ندین، مثل کلبه شعر و مطالب آموزنده،

ارسال های امروز رو که میزنیم از اول تا آخر شعرهای کپی شده از فیسبوک و...میاد.

اگر مدیر هر تالاری یکسری بخش های تخصصی تر رو معرفی کنه و فقط از اونها مطلب جدید نشون داده بشه خیلی بهتره.

مثلا از بخش عمومی گفتگوی آزاد و از ادبیات هم چندتا زیر بخش مهم ترش.

• Like 8
لینک به دیدگاه

سلام

به عنوان یه مدیر نباید این حرفارو بزنم ولی شاید مشکل خیلی از بچه هایی باشه که اینجا عضو شدن:ws37:

راستش من خودم اولش که اینجا عضو شدم خیلی مشکل داشتم .... اولین مشکلم این بود که نمیتونستم از سر و ته انجمن سر دربیارم:hanghead:

راستش یه تبعیض غریب و ناخودآگاهی تو انجمن به چشم میخوره که نمیدونم از سوی شخص خاصیه یا.... !

در هر صورت واسه موندن تو این انجمن باید بچه پرو باشی !!

آشنایی بچه ها با تالارهای تخصصیشون خیلی کمه .... البته ستاره جون زحمت این کارو کشیده و به کاربرای لینک تالارهای تخصصی رو میده :a030:

یه سری از مدیران هم از جمله خودم خیلی کم انرژی و بی بخاریم ... همین باعث میشه که کاربرا جذب تالار نشن:icon_pf (34):

فعلا همینا اگه چیزی یادم اومد بازم میام میگم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 12
لینک به دیدگاه

یک مورد دیگه هم یادم رفت بگم، الان میگم: :ws3:

بعضی تاپیک ها که بیشتر حالت سرگرمی داره، یا نیاز به مطالبی از سایر سایت ها داره، اگر به صورت مدت دار آپدیت بشن بهتره.

مثلا یکی میره توی تاپیکی، 10 تا نوشته یا عکس پشت سر هم کوپی میکنه که نظم تاپیک رو کلا بهم میزنه و اشتیاق برای خوندن تاپیک از بین میره.

اگه کاربرها لطف کنن به غیر از مطالب تخصصی، هرچی ایمیل و مطلب جالب به دستشون میاد رو توی یک روز و توی یک تاپیک کپی نکنن خیلی بهتره.

مدیر هم اگر دید پاکش کنه یا تذکر بده.:icon_razz:

• Like 8
لینک به دیدگاه

آقااااااااااا فرد متخصص کم داریم تو اتجمن های تخصصی.

یا اگه هم چیزی بلدن نمی زارن واسه بقیه!

اکثر پست ها توسط مدیران زده میشه و کابران هیچ مشارکتی نمی کنن!

چون انگیزه ای ندارن! اگه بشه کارهای علمی - اقتصادی انجام داد که یه درآمدی هم داشته باشه(حالا یه درصدیش هم به سایت تعلق بگیره!)

من به نظرم اینکه روی چی کار کنیم رو باید مدیران انجمن ها و افراد باتجربه انجام بدن.

چون ما که تازه کاریم نمی دونیم رو چی کار کنیم که نتیجه بگیریم و به صرفه باشه!

یه مدیر یا فرد کار بلد باید یه پیشنهادی مطرح کنه بعد 5 6 نفر که اعلام آمادگی کردن با کمک اون فرد باتجربه کار رو پیش ببرن!

حالا این کار میتونه پروژه برنامه نوسی-ترجمه-طرح پژوهشی یا تحقیقاتی باشه!

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام رئیس :w16:

یه انجمنی هست مثل انجمن ما (نمیدونم اسمشا بگم طوریه یا نه:ws52::ws52:اگه لازم شد بگید تابگم)به جای آخرین ارسالها در سایت نواندیشان وقایع الاتفاقیه دارند که باهر ارسال به روز رسانی میشه خیلی قشنگ وکارآمده نمیشه از ماهم همینطوری شه؟!:girl_blush2:

• Like 7
لینک به دیدگاه
سلام رئیس :w16:

یه انجمنی هست مثل انجمن ما (نمیدونم اسمشا بگم طوریه یا نه:ws52::ws52:اگه لازم شد بگید تابگم)به جای آخرین ارسالها در سایت نواندیشان وقایع الاتفاقیه دارند که باهر ارسال به روز رسانی میشه خیلی قشنگ وکارآمده نمیشه از ماهم همینطوری شه؟!:girl_blush2:

یعنی چی وقایع اتفاقیه ؟؟؟ چه فرقی داره؟؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...