رفتن به مطلب

توقعات بی جا و به جاتون رو از یه فروم خوب بگید

ارسال های توصیه شده

در مورد اسپم ها که دوستان حساسیت نشون میدن تجربه بهم ثابت کرده که گاهی وقتا لازمه ، البته من خودم تجربه داشتم در یکی از سایت های آموزشی که یک سال تمام مدیریت کردم و حتی به تعداد انگشتان دست هم اسپم نداره ولی کاملا تخصصی بوده و فقط افراد خاصی رو شامل می شده ، ولی در این انجمن با این تعداد کاربر و حجم مطالب مجموعه عظیمی از سلایق گرد هم اومدن ، من خودم چندین تایپیک آموزشی و علمی گذاشتم که استقبال نشده تا زمانی که توش اسپم شده و به بهانه اسپم اصل مطلب هم مورد استفاده قرار گرفته ، بنابر این زیاد نباید حساس بود رو این مسائل ، کسایی هم که بخوان استفاده علمی بکنن مطمئنا میکنن و به اسپم کردن یا نکردن بقیه ربطی نداره ، اگه خیلی حساسیت هم باشه میشه یه چت روم راه اندازی کرد که از حجم اسپم ها کم کنه ، و نکته دیگه اگر مدیران به مباحث تالیفی ارزش بیشتری بدن به طور خودکار افراد دیگه هم تشویق میشن به این سمت ، در هر حال از برخورد قهری به شدت باید اجتناب کرد حداقل آنچه در عالم واقعیت در مورد فرهنگ سازی ادعا میکنیم و همیشه از برخورد های قهری انتقاد کردیم اینجا پیاده کنیم و با تشویق و فرهنگ سازی سوق بدیم به سمت کار علمی ، مسلما با حذف کردن این معضل حل نمیشه در این شکی نیست.

دقیقا اما این خودش یه معظله و یه کار اشتباه به نوعی یه مسکنه اما درمان قطعی نیست باید خود کاربر برسه به این نقطه که این تاپیک از نظر بار علمی چقدر ارزش داره و دست اول بودن اون آموزش یا مطلب براش جالب بیاد نه اینکه تنها حظور بقیه افراد باعث جذب شدن اون فرد به تاپیک بشه

در حال حاضر تنها روش بالا موندن یه بحث اسپم هست که روشی 100 در 100 غلط اما کار آمده:sigh:

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه قرار نیست پیغامی خونده شه چون اصلا این دسترسی به مدیران ارشد هم داده نشده نه مدیریت ما تنها از گزارش کردن ها صورت میگیره و تا شکایتی صورت نگیره برحوردی در این موارد انجام نمیشه شاید برای شما اتفاق نیوقتاده باشه ولی این دغدغه خیلی از کاربران سایت بوده و هست که با این افراد برخورد صورت بگیره چه خوبه که موردی نباشه تا بخواد برخوردی انجام بشه در کل حرف من از عنوان اون مطلب متوجه کردن دوستان بود که زیاد نخوان با این کاراشون بقیه افراد رو تو منگنه قرار بدن

در مورد تاپیکهای کپی پیست باید گقت که به روز بودن مطالب از اهمیت بالایی برخورداره تاپیکی که با عنوان مقاله تازه زده میشه قطغا بازدید کننده بیشتری داره تا این که یه مطلب علمی قدیمی باشه

در مورد تاپیک هایی که خود اعضا در مورد سوال و شرکت در مباحث علمی میزنن باید عاملی به عنوان تشویق باشه به نظر چه عاملی باعث تشویق میشه؟

ممنون از توضیحت.

بازم تاکید میکنم ، همانا رستگاری کاربرن در سایت ، تاپیکای علمی خود جوش هست.

تشویق مادی، مثل شارژ بدید!!!

در مورد اسپم.

واقعا اسپم معضله! نخوایم کمرنگش کنیم و توجیهش کنیم.

احساس مسئولیت ، همونطور که فائزه هم گفت ، بین کاربرای عموما تازه وارد کمه...

• Like 9
لینک به دیدگاه
ممنون از توضیحت.

بازم تاکید میکنم ، همانا رستگاری کاربرن در سایت ، تاپیکای علمی خود جوش هست.

تشویق مادی، مثل شارژ بدید!!!

در مورد اسپم.

واقعا اسپم معضله! نخوایم کمرنگش کنیم و توجیهش کنیم.

احساس مسئولیت ، همونطور که فائزه هم گفت ، بین کاربرای عموما تازه وارد کمه...

درمورد تشویق که بحث شارژ 2 ماهه داره انجام میشه و به کاربران برتر تالارهای تخصصی هرچند کم تشکر صورت میگیره همچنین در مورد مدیران هم این اتفاق داره صورت میگیره

خب این احساس رو چگونه میشه ایجاد کرد؟

• Like 7
لینک به دیدگاه

در موقعیتی نیستم که به دوستان توصیه ای بکنم فقط یک پیشنهاد دارم اول به خودم و بعد به همه کاربران و مدبران :

قبل از ایجاد یک تاپیک، قبل از فرستادن درخواست دوستی، قبل از زیر آب زدن، قبل از رسوا کردن، قبل از هر عمل مجازی تمامی حالت ها و عکس العمل هایی که ممکن هست از عملتون ناشی بشه را سبک و سنگین کنید . بعدا اون اقدام رو انجام بدین.

رعایت کظم غیض در دنیای مجازی به مراتب بر دنیای واقعی ارجحیت دارد، اگر با کسی کنار نمی آیید راحت از ذهنتون کنارش بگذارید که دنیا ارزش هیچ ندارد........

در کنار فعالیت های عمومی، فعالیت تخصصی حتی در حد پرسش هم میتونه مفید باشه.

مسلما یک سئوال و جوابش در فروم میتونه سئوال فرد دیگری هم باشد و راهش به فروم را باز کند.

پس از پرسیدن دریغ نکنید.

به امید موفقیت همه. :icon_gol:

• Like 20
لینک به دیدگاه

درود.به نظر من بايد دسترسى كاربران چه جديد چه قديمى كه فقط تاريخ عضويتش قديميه ولى 4 تا پست ندارن برا دانلود مقالات برداشته بشه!و نيز كپى پيست از انجمن برا مهمانها. مثلا برا نساجى خيلى جالبه كه سايتايى رو ديده ام مطالب خود منو بدون ذكر منبع گذاشتن و بعد حق كپى هم مهمان نداره. درسته ما برا نشر مطالب تخصصى تلاش ميكنيم اما اينجورى زحمتها هدر ميره.بايد كاربران حداقل 10تا پست تخصصى بزارن و چند روز فعال باشند بعد مقاله بخوان يا سوال بپرسند!يه مورد ديگه ذكر منبعى هست كه ما مطلب ميزاريم ازش كه تاثير + داره.در مورد تالاراى عمومى مثل گفتگوی آزاد,تاريخ,ادبيات و موسیقی نقش بالايى در جذب كاربران داره. سپاس

• Like 12
لینک به دیدگاه
درود.به نظر من بايد دسترسى كاربران چه جديد چه قديمى كه فقط تاريخ عضويتش قديميه ولى 4 تا پست ندارن برا دانلود مقالات برداشته

خیلی از افراد ممکنه بخاطر دانلود مقاله ای چیزی عضو بشن!

اتفاقا دسترسی بیشتر باعث محبوبیت بیشتره

باید دوستان ارشد به دوستانی که تاپیک های مولف می زنند توجه ویژه داشته باشن....تاپیک های مولف اون تاپیک هایی هستن که منبع شون می شه منبع انجمن نواندیشان و در نتیجه این دست تاپیک ها به دلیل تالیفی بودن توسط یک نفر نیاز به یک توجه ویژه هستن...چون نقل قول نیستن...و نتیجه ی تفکر یکی از اعضا هستن....

که ترجمه ای انجام داده....یا مقاله رو به صورت کتبی وارد تالار کرده...یا تاپیکی رو شروع کرده و شروع به آموزش کرده.....icon_redface.gif

این نوع تاپیک ها از یک سو باید از آفتی حفظ شن..از جمله دزدی علمی...و از سوی دیگه تشویق از سوی مدیریت تا مولف انگیزه ی زدن تاپیک های متعدد دیگه رو داشته باشه...و یا حداقل دیده شدن تاپیکش...که در بیشتر مواقع دیده شده که در زیر خرواری از تاپیک های عمومی تالارهای تخصصی یا یک تاپیک نقل قولی پنهان می شه...

فوق العاده بود icon_gol.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

آغا...ما دیر رسیدیم ته دیگشم خوردن.....:ws37:

هر چی گفتنی بود....همه گفتن دیگه.....البته حرف برای گفتن زیاده.....من تا پست اول رو خوندم...یادم اومد یک نظری تو یک تاپیکی تو همین مایه ها زده بودم...

رفتم گشتم..پیدا کردم.....اینه....پست#46 تو تاپیک آسیب شناسی مدیریت سایت های اینترنتی.....البته روده درازی اونجا زیاد کردم...

این تهش بود:

! مدیر عزیز حس برتری جوی در همه ی انسان ها هست ولی در تو باید کمتر باشه،تا کاربر حس نکنه همیشه در همه ی نقاط باید و باید از شما کمتر باشه.

! گلم کمی در استفاده از ابزار مدیریتیت دقت کن! تا بوی استسمار از انجام کارات بلند نشه.

! بزرگوار سعی کن هر تاپیکی که توسط یک کاربر زده می شه تو اولین نفری باشی که تاپیک رو ببینی...نه برای اینکه ببینی تکراری هست سریع حذفش کنی و خلاص!(که اینم وظیفه ی به حقته)که بدون شخص اول تالار واسه کارش اهمین می ده

:ws37:

! مدیر عزیز هر اتفاقی که در زیر مجموعه ات می افته،مسول مستقیمش خودتی،پس با انداختن رو دوش کاربر اونو سیبل نکن.

:ws37:

! مدیر عزیز اندازه ی دسترسی هایی که داری بازده داشته باش.اندازه اون صبر داشته باش.اندازه ی اون بزرگ باش.:ws37:

! کاربر عزیز،قانون واسه اجرا کردن هست،مدیر وظیفه نداره راه به راه یک موضوع رو برای تک تک کاربرا توضیح بده.

! قربون چشمات برم،مدیر باید 100 جا رو ببینه،پس صبر پیشه کن،به تو هم توجه می کنه.

! سوال های تکراری نکن کاربر عزیز،کمی خودت بگرد اگه جوابت رو پیدا نکردی بعد بیا سراغ مدیر،اونم هزار تا کار مهم دیگه داره تو تالار.

! کاربر عزیز باری از روی دوش مدیر تو تالار بردار،نه اینکه راه به راه واسش دغدغه ی بی مورد ایجاد کنی:ws37:

یک موخره بزنم به بحثم:ws37:قرار نیست ما اینجا آرمان شهر درست کنیم....ما اینجا قرار هست یک جامعه ای ایجاد کنیم که کم ترین اشتباه...و بیشترین بازده رو داشته باشه....:ws37:

یک وقت هست می بینم که مصلحت اندیشی می شه در بعضی مواقع توسط مدیران ارشد..برای جذب حداکثری و دفع حداقلی:ws3:

احسنت گل های عزیزم...کارتون براساس عقل و منطق هم درسته....ولی....(هرچی هست زیر سر این ولی ها و اما ها هست:ws3:) یک جاهایی اگه قاطعیت نشون ندی....مسیر برای کسانی که علاقه به هنجار شکنی دارن باز می شه......یعنی جَری تر می شن...رفعت مدیریت هم یک حد و حدودی داره..گاهی لازمه هم زمان که دستی به سر یک کاربر کشیده می شه....یک بار هم تو سرش زده بشه (البته با توجه به ضرری که به انجمن می زنه) حالا تاپیک خارج از قانن می زنه...یا هر خلاف قانون دیگه ای....:ws37:

فرق هم نمی کنه..اون کاربر مدیر باشه......قدمت داشته باشه.....زیر پست هاش تشکر زیاد بره.....یا از نزدیک باهاش دوست باشیم....یا پرونده ی درخشانی داشته باشه.....

که به قول معروف ما هر چی می کشیم از خودی می کشیم:ws3:

دوستان سبز پوشم....از من به شما نصحیت...:w02:بدانید و آگاه باشید...و بر شما فرض است و واجب:ws3:

آنچه انجام می دهید....به وسعت یک جامعه ی مجازی بر دیگر کاربران تاثیر می ذاره....سعی کنین....کامل ترین باشین....چون چشم های زیادی شما رو می بینه...و اگه شما تو کارتون کم بزارین....و یا خللی باشه.....دیگه از جماعت ما کاربرا چه انتظاری هست:ws37:

این یک بیانیه است..آنچه در این بیانیه آمده از سر دلسوزی..گاهی با طنز...گاهی با کنایه (نه به شخص،بلکه تلنگری به همه از جمله خودم)...و کاملا بی غرض صادر شده...:ws37:

باشد آنچه گفتم...خودم هم به آن عمل کنم....که من هم جز همین جامعه مجازی هستم..:icon_gol::ws37:

• Like 13
لینک به دیدگاه

من زیاد توی تاپیک های عمومی شرکت نمیکنم ونظرم بیشتر معطوف به تاپیک های تخصصی مخصوصا شهرسازیه :a030:

تاپیک هایی که به عنوان بحث و تبادل نظر ایجاد میشه اکثرا بار اموزشی کمی داره یا اوناییکه باراموزشی خوبی داره نحوه بیانش و نحوه ایجادش زیاد مناسب نیست و جاذبه چندانی نداره تا کاربرارو جذب کنه

به نظر من استقبال اصلی رو هم اول باید خود مدیران و کاربرای قدیمی انجام بدن تا بقیه کاربران هم مشتاق بشن:w16:

در کل می تونیم بعضی تاپیک ها رو به عنوان نمونه درنظر بگیریم و به عنوان الگو ازش استفاده کنیم

من خودم یه تاپیک زده بودم با عنوان این چکیده را اصلاح کنید(موضوع حاشیه نشینی) که خیلی خوب استقبال شد که به نظرم هم جذاب بود هم بار علمی خوبی داشت و یا یک تاپیک خیلی خیلی خوب جیمی نوترون ایجادکرده بود باعنوان شهرسازان مرده که خیلی جذاب بود و بارعلمی داشت که به نظرم میتونیم به عنوان نمونه ازش استفاده کنیم.

• Like 11
لینک به دیدگاه

اول از همه یه تشکر ویژه به خاطر پست جامع و کامل معین که وقت گذاشت و به نکته های خوبی اشاره کرد ممنون داداش:icon_gol:

از حمید و اسی و پاتریوت هم بابت نکته هایی که گفتن ممنونم:icon_gol:ببخشید اگر کسی از قلم افتاد

من يه بار توقعم رو گفتم گفتين بي جاست ديگه نميگم:sorry:

اصرار هم نكنيد.

اصلا هم بي جا نبود.:ws44:

چی بوده من یادم رفته دوباره بگو:hanghead:فکر کنم در مورد تالار داشتن بود درسته؟

درود.به نظر من بايد دسترسى كاربران چه جديد چه قديمى كه فقط تاريخ عضويتش قديميه ولى 4 تا پست ندارن برا دانلود مقالات برداشته بشه!و نيز كپى پيست از انجمن برا مهمانها. مثلا برا نساجى خيلى جالبه كه سايتايى رو ديده ام مطالب خود منو بدون ذكر منبع گذاشتن و بعد حق كپى هم مهمان نداره. درسته ما برا نشر مطالب تخصصى تلاش ميكنيم اما اينجورى زحمتها هدر ميره.بايد كاربران حداقل 10تا پست تخصصى بزارن و چند روز فعال باشند بعد مقاله بخوان يا سوال بپرسند!يه مورد ديگه ذكر منبعى هست كه ما مطلب ميزاريم ازش كه تاثير + داره.در مورد تالاراى عمومى مثل گفتگوی آزاد,تاريخ,ادبيات و موسیقی نقش بالايى در جذب كاربران داره. سپاس

ممنون از پست مفیدت این مسئله که کپی پیست برای مهمان ها بسته بشه شاید یه مدتی جواب بده ولی در دراز مدت ممکنه باعث کاهش کاربر هم بشه میدونی اگر بخواد کپی کنه منبع ذکر نکنه بازهم براش فرقی نداره عضو میشه و اون کار رو انجام میده عضویت تنها اینجا مطرح نیست فعالیت مهمه و دوام فعالیت

اون کاربر باید جذب شه اتفاقا این یه افتخار واسه ماست که مطالب ما رو کپی میکنن به نظرم جوری باید مطالب رو بزاریم که طرف خواهانش بشه بیاد عضو شه و سوال کنه و بجث صورت بگیره ولی پیشنهادات خوب بودن میشه کارهایی رو برای جولوگیری از کپی کردن انجام داد

در مورد تالار های ادبیات و هنر و آزاد خدارو شکر با داشتن مدیرانی فعال خیالمون راحت تا حدود زیادی و امیدواریم تالارهای تخصصی ما هم همینطور بازدید کننده و خواهان داشته باشه:a030::icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

با این حرف شما هم که میگی باید حس مسئولیت پذیری واسه کاربر هم ایجاد کنیم کاملا موافقم:a030:

ولی میتونی بیشتر راهنمایی کنی که چگونه به کاربر تازه وارد این آموزش داده بشه؟

در مورد مشارکت سایر اعضای قدیمی در تاپیک هایی که با اسپم آپ بشه منظر از تالارهایی هست که کاربر زیادی نداره و مجبورا چون اطاعات آنچمانی و تخصصی در مورد اون رشته وجود نداره مجبورا با اسپم اون تاپیک رو آپ کنن شما چه راهنمایی واسه این گونه تاپیک ها داری به نظرت چه گونه تالارهایی که تنها 1- یا 2- عضو ثابت داره رو میشه فعال کرد؟

بیبن ، مسئولیت پذیری ، حداقل توی فضای مجازی بنظرم آموزش دادنی نیس، بیشتر یه حسه که باید ایجاد بشه ...

حالا اینکه چجوری ایجاد بشه رو نمی شه دقیق گفت ، آدما با هم فرق می کنن ... یه فرمول خاص نداره که در مورد همه صدق کنه ...

.

اما در کل ، چیزی که واضحه ، اینه که آدم در مورد چیزایی که از خودش بدونه و مال خودش بدونه احساس مسئولیت می کنه ... تو آدمای مختلف کمتر و بیشتر داره این مورد اما اصولا صفر نیس :ws3:

پس باید یه شرایطی رو ایجاد کنیم که کاربر احساس کنه تو فضایی قرار گرفته که متعلق به اونه ... خودش رو عضوی از اینجا بدونه ... نه اینکه صرفا فرم عضویت پر کرده باشه و ... .

اینم مسلما هم زمان می بره هم تمهیدات خودشو می طلبه ... طول می کشه تا فرد نسبت به جایی که بهش وارد شده احساس تعلق کنه، اما اگر این حس ایجاد بشــــــــــــه ، کولاک می کنه :ws3:

جدی میگم ، ... ببین منی که دارم این حرفو میزنم ، تو باشگاه 1500 تا پست داشتم ، عینِ 1500 تاش اسپم بود ... اصن پامو تو تالار معماری یا قسمت شهرسازی ش نذاشتم تو تمام دوران عضویتم ، فقط گفتگوی آزاد و تاپیکای سیاسی ، فقط اسپم ! اینجا هم که اومدم، ماه اول اینطوری بودم ، با اکیپی که تو باشگاه بودیم اینجا هم اسپم می کردیم ... اما بعدش اصن قضیه فرق کرد ، اینجا رو مث خونه ی خودم می دونستم و دیگه به خودم اجازه نمی دادم کاری کنم که به ضرر اینجا باشه ...

الانم همه ی هدفم ارتقای هرچه بیشتر اینجاس ، چون واقعا لذت می برم از پیشرفتش ، حالا هر نوعی که میخواد باشه ...

حالا این حسِ چجوری در من ایجاد شد ؟ با حمایت های بچه های قدیمی ... بچه های تالار خودمون که هم سال بالایی بودن هم اعضای قدیمی تر از من ... با برخورد گرمشون ...

ببین من اول اصن نمی دونستم چجوری می تونم مشارکت کنم و چجوری حضورم مفید باشه ... ینی یکی از اصلی ترین مشکلای کاربرای تازه وارد همینه ، وقتی بهشون میگی منتظر حضور گرمشون تو تالار هستی ، همه شون براشون سواله که چجوری می تونن کمک کنن ... منتها بعضیا نمی پرسن ... یی اکثرن نمی پرسن . من خودم یادمه عین همین سوالو از محمد پرسیدم ، خیلی خوب راهنماییم کرد ، منم اولین تاپیکی که زدم ، شد یکی از بهترین تاپیکای آموزشگاه شهرسازی ، یه تاپیک خودمونی و در عین حال تالیفی :ws37:

قسمت عمده ای از این احساسه بر می گرده به رفتاری که آدم از بقیه می بینه ، رفتاره اگه گرم باشه و منطقی ، آدم خودشو عضوی از اون جامعه می دونه ، در غیر اینصورت طرد میشه :w16:

به قول استاد ما، آدم وقتی میره توی یه پارک ، اگر بدونه اون صندلی ای که گذاشتن اونجا برای اونه و حق اونه ، بهش احساس تعلق داشته باشه ، هیچوقت کاری نمی کنه که خراب بشه ... هیچوقت رنگشو نمی کنه ، خرابش نمی کنه ... انجمن هم همینطور ، کسی که نسبت بهش احساس تعلق کنه ، اسپم نمی کنه ... کاری که باعث افت انجمن بشه نمی کنه .

.

در مورد مسئله ی دوم هم ، من اصلا با این که میگی تاپیکای تخصصی خاک خورده رو با اسپم آپ کنیم و اینا اصلا موافق نیستم ...، ببین کلا اسپم آفتیه که وارد تاپیکی بشه تاپیک به قهقرا میره ، این نظر منه به شخصه .

باید واسه اون مدل تاپیکا راهای بهتری در نظر گرفت ! همه ی تالارا خدا رو شکر 3 نوع مدیر دارن دست کم ، این تاپیکا میشه توسط مدیرا شناسایی بشه و برای آپ شدن مجددشون تاپیکا رو تبلیغ کنن بین اعضای تالارشون . لزومی نداره حتما با اسپم آپ بشه .

تالارایی که یکی دو تا عضو فعال دارن هم لزومی نداره به اسپم رو بیارن ، ینی تو میگی با اسپم کاربراشون زیاد میشه ؟ :w58: متوجه این قسمت نشدم دقیق :ws38:

• Like 8
لینک به دیدگاه
خیلی از افراد ممکنه بخاطر دانلود مقاله ای چیزی عضو بشن!

اتفاقا دسترسی بیشتر باعث محبوبیت بیشتره

بله من خودمم اولین بار وقتی عضو فرومی شدم که مقاله میخواستم دانلود کنم..اما من ادامه دادم و سعی کردم حالا که من استفاده میکنم یه فایده ای هم عضویتم داشته باشه نه استفاده گر تنها!!!!

نمیشه که فقط افراد استفاده کنند....گفتم که هدف ما نشر مطالبیه که داریم تا دیگران هم استفاده بکنند اما این راهش نیست!!!

• Like 6
لینک به دیدگاه

ممنون از پست مفیدت این مسئله که کپی پیست برای مهمان ها بسته بشه شاید یه مدتی جواب بده ولی در دراز مدت ممکنه باعث کاهش کاربر هم بشه میدونی اگر بخواد کپی کنه منبع ذکر نکنه بازهم براش فرقی نداره عضو میشه و اون کار رو انجام میده عضویت تنها اینجا مطرح نیست فعالیت مهمه و دوام فعالیت

اون کاربر باید جذب شه اتفاقا این یه افتخار واسه ماست که مطالب ما رو کپی میکنن به نظرم جوری باید مطالب رو بزاریم که طرف خواهانش بشه بیاد عضو شه و سوال کنه و بجث صورت بگیره ولی پیشنهادات خوب بودن میشه کارهایی رو برای جولوگیری از کپی کردن انجام داد

در مورد تالار های ادبیات و هنر و آزاد خدارو شکر با داشتن مدیرانی فعال خیالمون راحت تا حدود زیادی و امیدواریم تالارهای تخصصی ما هم همینطور بازدید کننده و خواهان داشته باشه:a030::icon_gol:

:icon_gol:

قبول دارم...منم سایتایی که کپی پیست نمیشه کرد میگم وای چقدر بدجنس ندید بدید!!!:ws3:و دیگه هم نمیرم سایتشون!!!

اما میبینید که برا تالار نساجی این موضوع کاملا یک طرف شده!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3طرف خواهان عضویت هست اما فقط خواهان استفاده!!!:banel_smiley_4:

ضمنا بگم من خیلی دوست دارم که فعالیت میکنم و اگه 4تا مطلبی دارم از خودم یا پیدا میکنم از سایتای دیگه میزارم!!!سوء تعبیر نشه!!!:w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه

کاش میشد کارهای گروهی انجام داد اینجا:ws52::ws52: خیلی باحال می شد مثلا با هم فکری بچه ها رو یه چیزی کار کنیم و در آخر هم یه نتیجه ازش بگیریم(مثلا در قالب مقاله ای یا پروژه ای ارایه اش بدیم.خیلی جالب میشه و پتانسیلش رو هم داریم مهم اینه حال و حوضله اش رو نداریم)!

بعد هم یکم به نظرم افراد مسوول در دنیای بیرون سرشون خیلی شلوغه!!!

تبلیغ نمی کنم بلکه مثال می زنم مثلا فروم آشیانه(حیطه ی کارش با ما فرق داره) . وقتی یک پست میزاری سر 2 دقیقه یکی از مسولاش کامنت میزاره زیر پستت. اما ابنجا بارها شده که یه پست خفن گذاشتم تا هفته ها 2 تا بازدید هم نداشته!

****یه پیشنهاد!!!!! اون بالا که لیست آپ دیت ها رو میزارید اگه حیطه های تخصصی جدا بشه شاید بهتر بشه.مثلا یه پست انجمن برق سریع میره پایین واسه اینکه این ستون فنی مهندسی شامل چندین انجمن میشه که کافیه تو هرکدوم 2تا پست بذارن تا پست شما بره پایین و دیده نشه!

خیلی ایده دارم فعلا همینا به ذهنم رسید:w16::w16:

• Like 11
لینک به دیدگاه
خب همه اینارو با دلایل روشن براتون توضیح دادم که چرا جلوش گرفته میشه واسه هرکدومشون هم دلایلی کاملا منطقی وجود داره ما باید کاری کنیم که فرهنگ فروم رو متحول کنیم و به عنوان الگو قرار بگیریم .

اکثر کاربران این سایت همگی از قشر تحصیل کرده هستیم و جای تعجب داره با این همه ذهن فعال ما نتونیم یه محیطی فراهم کنیم که از کنار هم بودنمون حوصلمون سر نره و از وقتمون مفید استفاده کنیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

باید یکم به این ذهنای فعال اجازه بدیم خودشون تصمیم بگیرن چجوری فعالیت کنن

به زور هیچکسی رو نمیشه مجبور به کاری کرد

• Like 6
لینک به دیدگاه

بله همين بود يادتون نرفته.

فروم به اين بزرگي انقدم همش سعي ميكنيد جهانيش كنيد چرا نقص به اين گندگي رو نميبينين.

خوب دامپزشكي يه رشته خيلي بزرگه با كلي بخش مختلف.يه دوري تو بقيه فروما بزنيد و ببنيد كه هيچ كدوم تالار دامپزشكيشون خالي نمونده.

تو تالار كشاورزي بخش علوم دامي من چقد پست ميتونم بذارم همه مثل روزنامه ميشه چون مجبورم هر بخشي رو تو يه تاپيك بذارم.پس همون بهتر نذارم

من خودم از اون تاپيكاي روزنامه واري بدم مياد چه برسه به بقيه كه ميخوان بخونن.

به هر حال اگه شما بتونين نقص به اين بزرگي رو نديده بگيريد منم بيخيال ميشم.

توقعم هم اينه كه بيشتر بهش توجه بشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه
کاش میشد کارهای گروهی انجام داد اینجا:ws52::ws52: خیلی باحال می شد مثلا با هم فکری بچه ها رو یه چیزی کار کنیم و در آخر هم یه نتیجه ازش بگیریم(مثلا در قالب مقاله ای یا پروژه ای ارایه اش بدیم.خیلی جالب میشه و پتانسیلش رو هم داریم مهم اینه حال و حوضله اش رو نداریم)!

بعد هم یکم به نظرم افراد مسوول در دنیای بیرون سرشون خیلی شلوغه!!!

تبلیغ نمی کنم بلکه مثال می زنم مثلا فروم آشیانه(حیطه ی کارش با ما فرق داره) . وقتی یک پست میزاری سر 2 دقیقه یکی از مسولاش کامنت میزاره زیر پستت. اما ابنجا بارها شده که یه پست خفن گذاشتم تا هفته ها 2 تا بازدید هم نداشته!

****یه پیشنهاد!!!!! اون بالا که لیست آپ دیت ها رو میزارید اگه حیطه های تخصصی جدا بشه شاید بهتر بشه.مثلا یه پست انجمن برق سریع میره پایین واسه اینکه این ستون فنی مهندسی شامل چندین انجمن میشه که کافیه تو هرکدوم 2تا پست بذارن تا پست شما بره پایین و دیده نشه!

خیلی ایده دارم فعلا همینا به ذهنم رسید:w16::w16:

الان بیشتر این کارها صورت میگیره مانند مجله و ماهنامه و حداقل اینو مطمئنم که یک سری از تالارهامون به اون پتانسیل لازم رسیده و بسیاری دیگه نیاز داره مه به اونجا برسه

درمورد لیست آپ دیت هام از نظر فنی نمیشه همه تالارهارو اون بالا قرار داد اگر قرار بشه تمام تالارها گذاشته بشه میدونی چند تا بخش میشه؟:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

بله همين بود يادتون نرفته.

فروم به اين بزرگي انقدم همش سعي ميكنيد جهانيش كنيد چرا نقص به اين گندگي رو نميبينين.

خوب دامپزشكي يه رشته خيلي بزرگه با كلي بخش مختلف.يه دوري تو بقيه فروما بزنيد و ببنيد كه هيچ كدوم تالار دامپزشكيشون خالي نمونده.

تو تالار كشاورزي بخش علوم دامي من چقد پست ميتونم بذارم همه مثل روزنامه ميشه چون مجبورم هر بخشي رو تو يه تاپيك بذارم.پس همون بهتر نذارم

من خودم از اون تاپيكاي روزنامه واري بدم مياد چه برسه به بقيه كه ميخوان بخونن.

به هر حال اگه شما بتونين نقص به اين بزرگي رو نديده بگيريد منم بيخيال ميشم.

توقعم هم اينه كه بيشتر بهش توجه بشه.

درسته من اون موقع از طرف شما یه حرکتی باید میدیدم تا این تالار بخواد ایجاد شه میدونید اضافه کردن بخش کار ساده ای هست مهم مدیریت کردنه

وقتی از طرف شما مطمئن باشیم چرا بخش و تالارش ایجاد نشه

یه نمونه براتون مثال میزنم تالار شیمی که تالار نبود ولی به خاطر تاپیکهای زیاد و فعالیت خوبه azarafroozمدیریت مجاب شد که برای این بخش و رشته تالار جدا زده بشه والان با تلاش ایشون و مدیریت خوبشون عنوان مدیر فعال رو گرفتن

منم به شما عرض کردم شما فعالیتت رو تو اون بخش تالار کشاورزی زیاد کن و به حدی برسون تاپیک های اون بخش رو که اگر یه تالار بشه حداقل 20 تا تاپیک توش بشه جابجا کرد

کاری نداره از امروز من قول میدم در صورت مشاهده فعالیت شما این تالار رو با مدیریت خود شما ایجاد کنیم اما به شرطی که تا اومدن کاربر تازه و فعال خود شما تالار رو به روز و بالا نگه دارین:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ميدونم خيلي سخته واسه منم سخت شد چندتا پست اونجا گذاشتم ولي بشتر از اون نشد هر كدوم از موضوعات دامپزشكي كلي بخش جدا ميخواد مثلا بخش علوم آزمايشگاهي داره علوم كلينيكال داره و...

فكر كنيد من ميخوام پست بذارم بخوام تك تك تاپيك بزنم هر تاپيك ميشه نيم صفحه و بقيه خالي

حالا اگه بخوام همه علوم آزمايشگاهي رو تو يه تاپيك بذارم ميشه روزنامه.

تازه اگه يكي بخواد يه موردشو بخونه بايد 10 صفحه روزنامه بخونه تا از تو اون همه موضوع مورد نظرشو پيدا كنه.

خب شما بگو من چيكار كنم؟هر جوري بخواين پست ميذارم.

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...