sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ [h=4]پاكتراشي گسترده در پارك جنگلي لويزان به گواه گوگل ارث[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=5]سبزپرس- گروه فضاي سبز: حكايت تخريب پارك هاي جنگلي تهران به بهانه هاي گوناگون حكايت غريبي است كه همچنان ادامه دارد. در تازه ترين رخداد، و به دور از چشم طرفداران محيط زيست بخش هاي وسيعي از پارك جنگلي لويزان در نزديكي شهرك اميد دستخوش تخريب و پاكتراشي كامل شده است و شهرداري تهران نيز كوچكترين واكنشي يه اين تخريب ها نداشته است. تصاوير ارسالي توسط يكي از خوانندگان سبزپرس به خوبي روند تخريب را در سال جاري نشان مي دهد و براي مقايسه با سال گذشته نيز يك تصوير از همين منطقه درج شده است . تصاوير گوگل ارث نشان مي دهد دامنه تخريب ها بسيار وسيع و حتي چندين برابر تخريب هاي صورت گرفته در سال 1384 براي اتصال اتوبان شهید همت به اتوبان شهید زين الدين بوده است. انتظار مي رود مسئولان شهرداري و سازمان پاركها و فضاي سبز شهر تهران پاسخي شايسته به اين تخريب ها داشته باشند. [/h] محل حداقل 5 نقطه پاک تراشی شده در دل جنگل لويزان در سال 1391 مكان مورد نظر قبل از تخریب در سال 1390 مكان مورد نظر بعد از تخريب از نماي دور محل تخريب از نماي نزديكتر تردد ماشين آلات راهسازي و كاميون ها در محل تخريب در جنگل لويزان لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ کوشان مهران: می گویند ناصرالدین شاه مواره این فرنگی های لعنتی را لعنت می نمود که با ورودشان هم چشم و گوش مردم یعنی رعایا تا حدودی باز شده و هم باعث گرفتاری و مشکل برای کشور چون جنگ هرات می گردند. جالا باید لهنت فرستاد به این گوگل ارث بی دین و ایمان که راحت نمی گذارد دوستان به کار های خود مشغول شوند. یکی از شاهکار های این هناوری در ایران نشان دادن میزان واقعی تالاب های مسروقه منطقه انزلی و بدل به شالیزار بوده که هنگامی عده ای پیدا شدند که محکم در روز روشن مدعی شدند که اصلا در این منطقه تصرفی صورت نگرفته و همه چیز آرومه... تصاویر هوایی عمق فاجعه را نشان داد. همه چی آرومه تو به من دل بستی این چقد خوبه که تو کنارم هستی همه چی آرومه غصه ها خوابیدن شک نداری دیگه ،تو به احساس من همه چی آرومه من چقد خوشحالم پیشم هستی حالا به خودم می بالم تو به من دل بستی از چشات معلومه من چقد خوشبختم همه چی آرومه تشته ی چشماتم منو سیرابم کن منو با لالایی دوباره خوابم کن بگو این آرامش تا ابد پابرجاست حالا که برق عشق تو نگاهت پیداست همه چی آرومه من چقدر خوشحالم پیشم هستی حالا به خودم می بالم تو به من دل بستی از چشات معلومه من چقدر خوشبختم همه چی آرومه لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ اظهارات جديد وتاسف بار كردواني کردوانی: دریاچه ارومیه را خشک کنیم! با اشاره به اینکه وضعیت این دریاچه به اقتصاد ارومیه ضرر زده است، اما نباید اجازه داد که این ضرر به سایر مناطق نیز برسد، اظهار کرد: آذربایجان میتواند از وضعیت فعلی استفاده کند به شرط اینکه نمکها برداشت شود و سطح دریاچه با شن و ماسه پر شود تا سبزشدن سطح آن از ایجاد گردوغبار و فرستادن باد گرم به شهرهای اطراف جلوگیری کند. کردوانی افزود: ضمن اینکه میتوان از این منطقه یک پارک توریستی بزرگ ساخت، میتوان از حاشیهی آن برای کشت پسته کمک گرفت چرا که هماکنون به دلیل شوری آب شهرستانهای تکاب، بناب و بسیاری از شهرها و روستاهای اطراف امکان کشاورزی را از دست دادهاند اما کشت پسته در این زمینهای شور امکانپذیر است ضمن اینکه رهاورد مالی خوبی برای مردم خواهد داشت. وی در پایان صحبتهای خود تأکید کرد که نمیتوان به خاطر زنده نگه داشتن موقتی دریاچه ارومیه، کشاورزی و اقتصاد منطقه را نابود کرد چرا که جایگزین دیگری برای ساکنان این منطقه وجود ندارد. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده