parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۸۹ این یه نوع شیرینی بدون آرده مواد لازمش: سفیده تخم مرغ 3تا پودر شکر 150 گرم پودر گردو150 گرم کره 80 گرم خامه 75 گرم طرز تهیه ش خیلی راحته: سفیده های تخم مرغ رو با پودر شکر خوب می زنیم بعد پودر گردو رو بهش اضافه میکنیم. کره و خامه رو مخلوط میکنیم و تو چند مرحله به مواد بالا اضافه میکنیم. کف سینی رو چرب میکنیم وکمی آرد میپاشیم. حالا با یه قاشق چای خوری از مواد برمیداریم و با فاصله توی سینی میچینیم. مقداری پودر پسته یا کنجد روی شیرینی میریزیم. فر رو از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم میکنیم وسینی رو در طبقه وسط به مدت 20 دقیقه قرار میدیم تا برشته بشن.من چند دقیقه ای گریل رو هم روشن کردم تا خوب خشک بشن. بعد از در آوردن تا شیرینیها گرمن با کمک کاردک جداشون کنین.این شیرینی خیلی لذیذه امیدوارم امتحان کنین و لذت ببرین. منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده