behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ وقتی یهسیم کارت باشه 10 هزارتومن و 5 تومن هم توش شارژ باشه تازه کلی هم سیم کارت هدیه داشته باشه خب نتیجه اش میشه این !!! تازه دوست عزیز زیاد نگران نباش 20 تا که خوبه .... یعنی 20 تا کمه؟؟؟؟؟؟؟چطور من دوتا دارم و فقط از یکی استفاده میکنم؟!من ناهنجارم؟یا اونی که 60 تا خط داره؟!شنبه یکی یکشنبه یکی دیگه... واقعا دایره ارتباطاتی ملت اینقدر گستردست که بچه دبستانی زنگ خور بالای داشته باشه؟ نه دوست عزیز شما ناهنجار نیستید ... منظورم این بود که گاهی بعضی افراد 3، 4 تا گوشی دارن بعضیاشون هم از این دو سه تا سیمکارته هاست فکر کن تعداد سیمکارتاشون دو سه برابر میشه ... :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ آورین آورین شما نظرت به نظر من نزدیک تره ، همچین که گفت موبایل با پشت دست بخوابون تو دهنش بچسبه به دیفال هی وای من :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ من اگر روزی گلی از گل های بهشت داشتم (فرزند صالح) ترجیح میدم یک خط ثابت تلفن در منزل بهش بدم تا موبایل. یادمه تو راهنمایی و دبیرستان چقدر با همکلاسی ها حرف میزدیم و جواب سئوالات رو چک میکردیم، اینکه زنگ میزدم و مامان یا بابای رفیقم برمیداشت یه جوری بود. یه سری زنگ زدم خونه دوستم گفتم منزل فلانی، مثلا غزل هستش، بعد بابابزرگش برداشت ای پسره بی ادب چرا سلام نکردی و اینا، منم قطع کردم. آخی. این که آره. ما یه بار امتحان ریاضی داشتیم. من و یه دوستم هی زنگ میزدیم واسه رفع اشکال، همشم باباش گوشی رو برمیداشت. منم باهاش دعوام شد، گفتم شما که میدونید من با کی کار دارم، حالا هی گوشی رو شما برمیداریدا، بعد دیگه دوستم برمیداشت 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ داشتن موبایل خوبه . بالاخره راه ارتباطی با خونواده و دوستان وقتی بزرگترها رعایت نمی کنن که جلو بچه چه رفتاری از خودشون نشون میدن باید شاهد تیکه انداختن بچه 7 ساله به دختر 20 ساله و حتی برخورد فیزیکی باشیم داشتن عشق برای دختر دبستانی مشکل از بزرگترهای این بچه هاست نه اون بچه ها 5 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ تا قبل دبیرستان مخالفم دبیرستانم اگه بفهمم یاد گرفته موبایل فقط یه وسیله برای زنگ زدنو اس ام اس دادن نیست، و میشه استفاده های مفید تری ازش کرد مثل یادگیری زبان و... اونوقت براش میگیرم راستش اینو از مامانم یاد گرفتم، اونوقتا برام موبایل نمیخریدن، میگفتن با دوستات کار داری از تلفن خونه استفاده کن، آهنگ گوش بدی اینکارو کن و.... یه روز از کلاس زبان برگشتم گفتم مامان اگه موبایل داشتم همه جا میتونستم مکالمه گوش بدمو .... شروع کردم به توضیح دادن مامانم قانع شد بعد بابامو قانع کرد ، بعد من موبایل دار شدم( یادآوری بین دوستام من آخرین نفری بودم که موبایل گرفتم، اونموقع ناراحت بودم ولی الان میفهمم مامانم چه لطفی بهم کرد، وقتی برام خریدن که فوایدشو کشف کردم:hapydancsmil:) 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ هر تکنولوژی که وارد بازار میشه طبیعیه که اثرات خوب و بدی داشته باشه. من فکر میکنم مشکل این سیم کارتهای اعتباری و بخصوص ایرانسل.چون قیمتاشون پایینه هر کسی میتونه nتا سیم کارت داشته باشه. سیم کارتهای دائم رو میشد خیلی راحت کنترل کرد ولی بقیه رو نه . متاسفانه بچه های این دوره اگه سیم کارت نداشته باشن احساس کمبود میکنن. من خودم سال سوم دبیرستان بودم که موبایل دار شدم.یادمه مامان میگفت که امیدوارم تا وقتی که فرهنگ استفاده از موبایل رو یاد نگرفتی سیم کارتت نیاد.و همین طورم شد و اما تجربه ی خود من در این مورد خواهر خود من سال اول دبیرستان بود که دوست داشت موبایل داشته باشه.اوایلش مامان و بابا و حتی خود منم مخالف بودیم. فرناز خیلی چیزا رو گفت مثلا اینکه همه سیم کارت دارن من ندارم . چون شما بمن اعتماد ندارین برام سیم کارت نمیخرین و............ هر چقدرم که براش توضیح میدادیم فایده ای نداشت. در نهایت براش سیم کارت اعتباری خریدیم ولی وقتایی که فرناز خونه نبود سیم کارتش رو باید به مامان تحویل میداد. خلاصه یه مدت کنترلش کردیم. الان یه 2 سالی میگذره از اون ماجرا. خوشبختانه مشکلی پیش نیومده. 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ آخه من درک نمیکنم! اگه پدر و مادره هویجِ اون بچه نباشن بچه بد تربیت میشه وقتی که هستن هم بد تربیت میشه، پس چه فرقی کرد بود و نبودشون؟! بابا جان بچه که فقط به دنیا آوردنش نیست، بعد از به دنیا اومدن تازه کار پدر و مادر شروع میشه. بشین روزی مثلا یک ساعت باهاش حرف بزن، بگو پدر جان، مادر جان جامعه اینه، اینجوریه، مشکلات اینه، تکنولوژی اینه، زندگی اینه، رابطه اینه، اخلاق اینه، انسانیت اینه و ... نه که مثل خیلی ها ولش میکنی بره تو این جامعه مریض، خیر سرت باری که از جامعه بر نمیداری حداقل یه مشکلی نذار روش! یه بذهکار به بذهکاراش اضافه نکن. مادره رو ازش بپرسی این قسمت سریال حریم سلطان چی شد سیر تا پیازشو برات میگه، زمانِ دقیقِ پخش و، قسمتِ چندِ و، چی شده و چی میخواد بشه و ... بعد ازش بپرس اسم دو تا از معلمای بچت رو بگو باور کن نمیدونه! خب معلومه همچین بچه ای تحویل جامعه میده دیگه. البته در نگاه کلی میبینید اون کسی که باید فرهنگ سازی کنه تو جامعه این کارو نمیکنه! چرا؟ چون داره استفادشو میکنه! مگه حالش بده بیاد شعور و فرهنگ مردم رو ببره بالا برا خودش دردسر درست کنه! هر چی مردم بی سواد تر و بی شعور تر حکومت بر اون ها هم راحت تر! 10 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ هر تکنولوژی که وارد بازار میشه طبیعیه که اثرات خوب و بدی داشته باشه. من فکر میکنم مشکل این سیم کارتهای اعتباری و بخصوص ایرانسل.چون قیمتاشون پایینه هر کسی میتونه nتا سیم کارت داشته باشه. سیم کارتهای دائم رو میشد خیلی راحت کنترل کرد ولی بقیه رو نه . متاسفانه بچه های این دوره اگه سیم کارت نداشته باشن احساس کمبود میکنن. من خودم سال سوم دبیرستان بودم که موبایل دار شدم.یادمه مامان میگفت که امیدوارم تا وقتی که فرهنگ استفاده از موبایل رو یاد نگرفتی سیم کارتت نیاد.و همین طورم شد و اما تجربه ی خود من در این مورد خواهر خود من سال اول دبیرستان بود که دوست داشت موبایل داشته باشه.اوایلش مامان و بابا و حتی خود منم مخالف بودیم. فرناز خیلی چیزا رو گفت مثلا اینکه همه سیم کارت دارن من ندارم . چون شما بمن اعتماد ندارین برام سیم کارت نمیخرین و............ هر چقدرم که براش توضیح میدادیم فایده ای نداشت. در نهایت براش سیم کارت اعتباری خریدیم ولی وقتایی که فرناز خونه نبود سیم کارتش رو باید به مامان تحویل میداد. خلاصه یه مدت کنترلش کردیم. الان یه 2 سالی میگذره از اون ماجرا. خوشبختانه مشکلی پیش نیومده. همین دیگه اگه شما بچه رو توجیح کنی که چرا یک قضیه ای بدِ، چرا خوبه اون بچه اعتماد به نفس اینکه تو جامعه جواب دوستاشم بده پیدا میکنه. مثل نفر سومی که دوستمون تو مثالش گفت، پدر مادر اون بچه کامل باید توجیحش کنن که دخترم چرا ما برات موبایل نمیگیریم و ... یا اگه میگیرن بگن کاربردش چیه و ... همه چیز بر میگرده به تربیت بچه. این جاست که میگن تربیت بچه از خودش مهمتره. البته این در حالتیه که پدر مادر اون بچه شعور کافی برای تربیت بچه شون رو داشته باشن. نه که طرف 50 سالشه هنوز به اندازه یه آدم 20 ساله عقلش نمیرسه. 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ همین دیگهاگه شما بچه رو توجیح کنی که چرا یک قضیه ای بدِ، چرا خوبه اون بچه اعتماد به نفس اینکه تو جامعه جواب دوستاشم بده پیدا میکنه. مثل نفر سومی که دوستمون تو مثالش گفت، پدر مادر اون بچه کامل باید توجیحش کنن که دخترم چرا ما برات موبایل نمیگیریم و ... یا اگه میگیرن بگن کاربردش چیه و ... همه چیز بر میگرده به تربیت بچه. این جاست که میگن تربیت بچه از خودش مهمتره. البته این در حالتیه که پدر مادر اون بچه شعور کافی برای تربیت بچه شون رو داشته باشن. نه که طرف 50 سالشه هنوز به اندازه یه آدم 20 ساله عقلش نمیرسه. همه ی حرفات درست و منطقیه با این جمله اینکه اگه خوب بچه رو توجیه کنی .اون اعتماد به نفس اینکه جواب دوستاشو بده رو پیدا میکنه تا حدی مخالفم چون جمعیت کسایی که موبایل دارن خیلی بیشتره.و در نهایت موضوع رو به بی اعتمادی و اینکه خانواده ی شما روشنفکر نیستن و.. ربط میدن. به جای اینکارا بهتر نیست که برای بچه خط بخریم ولی فرهنگ استفاده شم بهش یاد بدیم. 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ همه ی حرفات درست و منطقیه با این جمله اینکه اگه خوب بچه رو توجیه کنی .اون اعتماد به نفس اینکه جواب دوستاشو بده رو پیدا میکنه تا حدی مخالفم چون جمعیت کسایی که موبایل دارن خیلی بیشتره.و در نهایت موضوع رو به بی اعتمادی و اینکه خانواده ی شما روشنفکر نیستن و.. ربط میدن. به جای اینکارا بهتر نیست که برای بچه خط بخریم ولی فرهنگ استفاده شم بهش یاد بدیم. آره خب این هم یه راح حلیه. من گفتم اگه میخوای بخرن هم براش توضیح بدن موارد استفاده رو ولی خب تو موردی مثلِ حجاب چی! اگه یه خانواده ای بخوان به بچشون استفاده از چادر به عنوان نوع پوشش رو آموزش بدن دیگه نمیشه حرف شما رو زد. اینجاست که باید بهش یاد بدی یه چیزی خوبه یا بده به این دلیل. دیگه نمیشه کاریش کرد، نمیشه مجبورش کرد! تقریبا مثل جامعه الان ما، اگه بخوای با پوششی مثل چادر باشی باید بتونی تقریبا جلوی اکثریت جامعه اعتماد به نفست رو حفظ کنی و کم نیاری. باید انقدر به طرز فکرت ایمان داشته باشی که بتونی جواب کسانی رو که قراره تو رو نقد کنن رو بدی. نباید این طرز فکرت تو رو از دیگران عقب بندازه و اعتماد به نفست رو بگیره و منزوی شی. 2 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ هر چقدرم که براش توضیح میدادیم فایده ای نداشت. در نهایت براش سیم کارت اعتباری خریدیم ولی وقتایی که فرناز خونه نبود سیم کارتش رو باید به مامان تحویل میداد. خلاصه یه مدت کنترلش کردیم. چه بچه خوبی، بعضی بچه ها الان از 10 متری گوشیشون رد بشی سرت جیغ و داد میکنن و میگن به چه حقی به وسیله شخصی من نزدیک شدی؟:zadan: خدا یکی از این بچه ها نصیب ما کنه. 3 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ 1- چرا توی خونه گوشیشون روی سایلنته؟ خوب شاید موردی داره که باید رو سایلنت باشه 2- چه لزومی داره که بچه از دبستان موبایل داشته باشه؟و داشتن یا نداشتن موبایل چه تاثیری روی بچه ها داره؟ به نظر من هیچ لزومی نداره یه بچه دبستانی مبایل داشته باشه ولی دیگه نمیشه جلوش را گرفت مخصوصا با این سیم کارت های دانش آموزی که دیگه بهونه داده دست بچه ها:icon_razz: 3- آیا تهیه موبایل برای کودکان توسط پدرها و مادرها درست است یا خیر؟ خیر اگر هم خودتون تجربه ای دارید، لطفا تعریف کنید. مشکل اینجاس که دیگه الان وسیله ارتباطی فقط نیست موبایل و خدا میدونه چی تو این موبایلا هست 3 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ به نظر من تا بعد از بلوغ لزومی نداره بچه از تلفن همراه استفاده کنه اوج خطراتش همون بلوغه که به مدد جامعه عزیزمون از دبستان این بلوغ بچ هها شروع میشه!!!! بعدشم که از این فناوری روز خواست استفاده کنه باید محدود به ساعتها و زمانهایی باشی و 24 ساعته دستش نباشه!!! من نمیدونم چه لزومی داره که داشته باشن وقتی ساعت ورود و خروجشون معلومه و هنوز هر از بر تشخیص نمیدن!!! در ثانی مگه ما خودمون تلفن همراه داشتیم والا تا زمانی که فوق قبول شدم هم لزومش رو احساس نمیکردم الانم فقط شده عادت و یه چیز زاید!!! برای بچه ها که اصلا ضرورت نداره ....دختر برادر من 13 سالشه تا الان یه بار هم نگفته من موبایل میخوام بس با ادب و شعوره و درست باهاش حرف زدن! البته این ایرانسل و همراه اول باعث این توقعات شدن....به قول دوستان فرهنگ سازی هم نشده! و نمیشه! تازه فهمیدم همراه اول توی روستاها به تعداددددددددد نفرات خانواده به صورت رایگانسیم کارت میده و ویژه روستایی هم هست...فکرشو بکن درد که یه جا دو جا نیست!!!!:w000: 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۱ البته در مورد دوستانی که اعتقاد دارن باید با نگرفتنِ موبایل بچه رو کنترل کرد باید بگم بچه بخواد کاری کنه میکنه. باید توجیح بشه که چرا یه چیزی بده یا خوبه. من اعتقاد دارم حرف زدن با بچه و منطقی تربیت کردن اون تا حد زیادی جواب میده. گذشته از این مسائل برای سلامتی بچه هم مضره این لعنتی. من یه دوستی داشتم قلبش رو عمل کرده بود. بعد عمل یه مدت مجبور شد زیاد از موبایل استفاده کنه. باور کنید کارش دوباره به بیمارستان کشید! دکتر ندید گفته بود به خاطره موبایلِ! یه آشنایی داریم این یه پسر بچه 5-6 ساله داشت. بعد این بچه میدید همه موبایل دارن و به هم میگن مثلا فلان کلیپ رو دیدی و ...؟ بابای این بچه هم برداشته بود یه سری کلیپِ کارتون و آهنگای کودکانه و ... برای بچه اش تو موبایله خودش ریخته بود تا بچه میدید بزرگتر ها دارن بلوتوث بازی اینا میکنن موبایل رو میداد بهش میگفت بابا بیا تو هم برو بلو توث بهشون بده و اینا. حالا اونا مثلا چیزای +18 بلوتوث میکردن بین خودشون این بچه هم کارتون و اینایی که تو گوشی باباش بود رو بهشون میداد و ز این جور چیزا ازشون میگرفت. مثلا باباهه میگفت پسرم بلوتوث جدید گرفتی به عمو نشون دادی؟ پسرم میدوئید که واسه همه بلوتوث کنه. حالا بلوتوث جدید چی بود؟ مثلا عکس بروسلی! یا کلیپ ماشین مسابقه ای و... از این جور چیزا من دیدم پدره چه کار جالب و زیرکانه ای کرده، هم داره حس کنجکاوی بچه رو ارضاء میکنه و نمیذاره یه جورایی بچه عقده بشه براش هم مشکلی برای بچه پیش نمیاد. دیگه مثل خیلی ها از بچه ها نمیشه که حرص موبایل بزنن و تا موبایل میخرن خودشونو خفه کنن. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ 1- چرا توی خونه گوشیشون روی سایلنته؟ خب بچه زنگ خورش زیاده نمی خواد تابلو شه مامان باباش گیر بدن 2- چه لزومی داره که بچه از دبستان موبایل داشته باشه؟و داشتن یا نداشتن موبایل چه تاثیری روی بچه ها داره؟ اصلاً موبایل نباید داشته باشه...یعنی چی؟ فقط تاثیر منفی داره.همون کامپیوترشم ضرره 3- آیا تهیه موبایل برای کودکان توسط پدرها و مادرها درست است یا خیر؟ نه اصن درست نیست. مگه بچه جز مدرسه جایی می ره؟ یا دانشجوی شهرستانه؟ یک تجربه: والا کل خانواده ی ما تا چند سال پیش یه موبایل داشت. خب درست هم بود تا حدی...خواهرم دانشگاهش 15 دقیقه تا خونه پیاده بود. مادرم هم که اداره به خونه تلفن بود...منم که مدرسه می رفتم. بعدشم تلفت عمومی تو راه زیاد بود. لزومی به موبایل نبود. اصلاً موبایل برای کار ضورریه. من نمی فهمم اینا که تو خونه با وجود تلفن خونه با موبایل حرف می زنن دلیلشون چیه؟ پولشون زیادیه فکر کنم. نمی گم موبایل بده...باید فرهنگ درست استفاده کردنش جا بیفته. تو امریکا بچه ها از 6-7 سالگی گوشی دارن؟ حب که چی؟ اصن برام قابل درک نیست. موبایل باید بعد از دبیرستان استفاده شه. تماااااااام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده