Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 7 اسفند، 2012 خوندم :5c6ipag2mnshmsf5ju3ایمیلمو بزنم درسته؟ بعد واسه پسورد چی بزنم ؟ یه قسمت رجیستر یور ایمیل داره اونو بزن آدرس ایمیل و نامتو بنویس رجیستر میشی بعد یه ایمیل از الکسا واست میاد روی لینک داخل ایمیل کلیک میکنی بعد میتونی به سایت امتیاز بدی got it? 3
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2012 یابا ایمیلت یا با آی دی فیس بوک باید اینکاررا بکنیمدیر عزیز رتبه مجله بالاتر رفت؟من که رای دادم 321بود فکر کنم الان که تو لینک نوار ابزار من 317 شده ولی تو سایت خودش هنوز همون 321 بعد دقیقه ای که نیست ممکنه هفته بعد یا اصلا ماه بعد اعمال شه این نظراتی که ما داریم میدیم خیلی مسائل دیگه از قبیل بازدید روزانه و تعداد ساعتی که بچها تو سایتن و سرچها دیگه جونم بگه برات ارور ها سایت هایی که لینک میدیم تاثیر داره همه اینا به کنار عملکرد سایتهایی هم که رتبشون کمتر از ماست هم همینطور مهمه خیلی فاکتور داره این نظر سنجیش یکی از شاید 20 تا فاکتوریه که داره 3
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2012 خوندم :5c6ipag2mnshmsf5ju3ایمیلمو بزنم درسته؟ بعد واسه پسورد چی بزنم ؟ یه قسمت رجیستر یور ایمیل داره اونو بزن آدرس ایمیل و نامتو بنویس رجیستر میشی بعد یه ایمیل از الکسا واست میاد روی لینک داخل ایمیل کلیک میکنی بعد میتونی به سایت امتیاز بدیgot it? دقیقا چیزی که مهر آذین گفت اینم عکسش 4
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 7 اسفند، 2012 الان که تو لینک نوار ابزار من 317 شده ولی تو سایت خودش هنوز همون 321بعد دقیقه ای که نیست ممکنه هفته بعد یا اصلا ماه بعد اعمال شه این نظراتی که ما داریم میدیم خیلی مسائل دیگه از قبیل بازدید روزانه و تعداد ساعتی که بچها تو سایتن و سرچها دیگه جونم بگه برات ارور ها سایت هایی که لینک میدیم تاثیر داره همه اینا به کنار عملکرد سایتهایی هم که رتبشون کمتر از ماست هم همینطور مهمه خیلی فاکتور داره این نظر سنجیش یکی از شاید 20 تا فاکتوریه که داره پس محاسبات فوق پیچیده داره مرسی که توضیح دادید 3
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2012 رای را در صندوق انداختیم......نو اندیشان = آری..... ممنون یه نظر سنجی بزرگ دیگه هم در راه داریمکاربرای گل نواندیشان=اوکی 3
Hamid Mehrazin 7043 ارسال شده در 7 اسفند، 2012 ممنون یه نظر سنجی بزرگ دیگه هم در راه داریمکاربرای گل نواندیشان=اوکی بی صبرانه منتظریم آتروس عزیز 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 اسفند، 2012 یه سوال داشتم, تو این قسمت : Would you recommend noandishaan.com to a friend? Yes, I'd recommend it! وقتی میگیم yes چی میشه ؟ به دوستانمون که تو لیستمونن پیامی داده میشه ؟
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 هیچی نمیشه نمیدونم داستانش چیه شما که زدی no:ws3:'گرفتی مارو 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 اسفند، 2012 هیچی نمیشه نمیدونم داستانش چیه شما که زدی no:ws3:'گرفتی مارو چون نمیدونستم چه اتفاقی میوفته بعدش زده بودم NO که ببینم چی میشه، اما بعدش درستش کردم و زدم YES:w02: بدجنسا ترول میسازین برا آدم, حداقل یه خبر میدادین چی به چیه ؛آبروم رفت
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2012 چون نمیدونستم چه اتفاقی میوفته بعدش زده بودم NO که ببینم چی میشه، اما بعدش درستش کردم و زدم YES:w02: بدجنسا ترول میسازین برا آدم, حداقل یه خبر میدادین چی به چیه ؛آبروم رفت آبروی مارا در مجامع جهانی میبری چیزی نیست؟؟ الکسا پیغام پسقوم داده این کاربر نابغتونو به ما معرفی کنید ما لو ندادیم تویی صداشو در نیار تو خودمون گفتیم فقط 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 اسفند، 2012 آبروی مارا در مجامع جهانی میبری چیزی نیست؟؟الکسا پیغام پسقوم داده این کاربر نابغتونو به ما معرفی کنید ما لو ندادیم تویی صداشو در نیار تو خودمون گفتیم فقط نه دیگه خواستم تابلو نباشه جوابا؛ اگه میدیدن همه جوابا شبیه همه تابلو بود خو خیلییی بَدین ( این پستها صرفا برای بالا آوردن تاپیک بوده و هیچ اسپم محسوب نمیشود ؛ دوستان زحمت بکشید رای بدید )
Ehsan 112346 ارسال شده در 26 اسفند، 2012 دوستانی که هنوز رای ندادن، یا رای دادن و فکر میکنن ممکنه تقلب بشه و میخوان دوباره رای بدن. دوستانی که مدام فکر تقلب درسرشون هست و هی دوست دارن رای بدن !!! چیزی تا دو رقمی شدن رتبه سایت نمانده، یک راه سریع که وقتتون رو کمتر از 5 دقیقه میگیرد : ابتدا به سایت زیر بروید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک ایمیل با اعتبار 10 دقیقه میگیرید، سپس لینک زیر را زده و ایمیل و نامی کاربری وارد کنید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک فعالسازی سریعا به ایمیل موقتتان می آید و میتوانید با فعالسازی در رای گیری شرکت کنید. ( 5 ستاره را بزنید) اگر از فیلی شکن موقع رای دادن استفاده کردین، میتونین چندبار رای بدین تا دشمن نتونه تقلب کنه. :icon_pf (34): امشب بریم زیر 300 دیگه تا زیر 100 رو رفتیم. 10
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 23 آبان، 2013 خیلی وقته تکون نخوردیم یه همت میخواد باز این رتبه [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h]نواندیشان [TABLE=class: chrome, width: 388] [TR=bgcolor: transparent] [TD=bgcolor: transparent, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Alexa Traffic Rank [/TD] [TD=class: end, bgcolor: transparent, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Traffic Rank in برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: transparent] [TD=class: start, bgcolor: transparent, align: center] 89 Reviews [/TD] [TD=class: end, bgcolor: transparent, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Sites Linking In [/TD] [/TR] [/TABLE] 5
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 آذر، 2014 ستاره ها نیستن،چطوری باید الان رای داد...؟ مدلش عوض شده الان دیگه نداره 3
saba mn 20993 ارسال شده در 18 آذر، 2014 مدلش عوض شده الان دیگه نداره خب الان چه مدلیه یعنی!!!!!!!!!!!!!! 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 20 آذر، 2014 خب الان چه مدلیه یعنی!!!!!!!!!!!!!! الان نظردهی رو نداره. فقط میشه با نصب تولبار به نوعی حمایت کرد http://www.noandishaan.com/forums/thread10904.html 4
saba mn 20993 ارسال شده در 20 آذر، 2014 الان نظردهی رو نداره.فقط میشه با نصب تولبار به نوعی حمایت کرد http://www.noandishaan.com/forums/thread10904.html اوهوم متوجه شدم 1
ارسال های توصیه شده