Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Dec 01, 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (Power Visitor) The best use of this site is Research. Likes Active community Good content Comments: سایت عالی هست، ما فارسی زبانان کابل دوستش میداریم. I would recommend this site to a friend برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Dec 01, 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (Power Visitor) The best use of this site is Research. Likes Active community Easy to navigate Good content Good customer support Good deals Comments: انا احب الجامعه المجازیه النواندیشانیه. مملو من المطالب جید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Dec 01, 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (Casual Visitor) The best use of this site is Research. Likes Active community Good content Comments: noandishaan is popular in south korea. دمه اونی که نوشته گرم بیاد خودش و لو بده هر کی بوده 200 امتیاز به خاطر این حرکت انتحاریش بهش میدم یعنی روانیم کرد این 3 تا کامنتی که گذاشته بچه ها خیلی مردین رتبه رو دیدین [TABLE=class: chrome, width: 388] [TR=bgcolor: transparent] [TD=bgcolor: transparent, align: center] 22,707 Alexa Traffic Rank [/TD] [TD=class: end, bgcolor: transparent, align: center] 318 Traffic Rank in IR [/TD] [/TR] [TR=bgcolor: transparent] [TD=class: start, bgcolor: transparent, align: center] 53 Reviews [/TD] [TD=class: end, bgcolor: transparent, align: center]444 Sites Linking In [/TD] [/TR] [/TABLE] 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ دمه اونی که نوشته گرم بیاد خودش و لو بده هر کی بوده 200 امتیاز به خاطر این حرکت انتحاریش بهش میدم یعنی روانیم کرد این 3 تا کامنتی که گذاشته به نظرم رای دوستان کمتر از حد انتظار بود، اگر به تعداد تشکرهای نوشته اول، واقعا افراد مختلف از مناطق مختلف رای میدادن خیلی بهتر میشد. اگر دوستی نمیخواد ایمیلش هم شناخته شود میتواند از سایت 10minutemail.com یک ایمیل 10 دقیقه ای بگیره و ثبت نام کنه و رای بده و بعدش ایمیل هم حذف میشه. همین رای دادن فکر کنم 70 رتبه سایت رو تقلیل داد که اگر همه شرکت کنند 100 درصد به نزدیک های 100 میرسه. پر کردن صندوق های رای ........ 10 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ نمیشه دوباره رای بدیم؟؟؟ خوشمان آمد 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ نمیشه دوباره رای بدیم؟؟؟خوشمان آمد شما نیتت الهی باشه، 10 باره رای بده. :icon_pf (34): ولی چون الکسا خنگ نیست و آی پی رو میفهمه، باید روحی باشی در کالبد انسان های مختلف در همه نقاط جهان. 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ شما نیتت الهی باشه، 10 باره رای بده. :icon_pf (34): ولی چون الکسا خنگ نیست و آی پی رو میفهمه، باید روحی باشی در کالبد انسان های مختلف در همه نقاط جهان. نیتم که خود خیره! اه بد شد نمیشه:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ به نظرم رای دوستان کمتر از حد انتظار بود، اگر به تعداد تشکرهای نوشته اول، واقعا افراد مختلف از مناطق مختلف رای میدادن خیلی بهتر میشد. اگر دوستی نمیخواد ایمیلش هم شناخته شود میتواند از سایت 10minutemail.com یک ایمیل 10 دقیقه ای بگیره و ثبت نام کنه و رای بده و بعدش ایمیل هم حذف میشه. همین رای دادن فکر کنم 70 رتبه سایت رو تقلیل داد که اگر همه شرکت کنند 100 درصد به نزدیک های 100 میرسه. پر کردن صندوق های رای ........ پَ کار خودت بوده دستت درد نکنه یعنی اون نذیر جمعه آخرش بود 60 نفر تشکر کردن تعداد رای ها 50 و خورده ایه که 20 تاش دو سه تا کاربرن فقط بقیه نظر ندادن اونام برن بدن میرسونیم رتبه رو به به زیر 300 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۱ پَ کار خودت بوده دستت درد نکنه یعنی اون نذیر جمعه آخرش بود 60 نفر تشکر کردن تعداد رای ها 50 و خورده ایه که 20 تاش دو سه تا کاربرن فقط بقیه نظر ندادن اونام برن بدن میرسونیم رتبه رو به به زیر 300 وای دل درد گرفتم بس خندیدم دم بچه ها گرم واقعا این همه عضو باید بیشتر ازینا میبود تایپیکو تجدید کن واسش جایزه بذار 9 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ [h=1]Oops![/h]There was an error on the site. Please try refreshing the page. نمیشه از صبحی هر چه تلاش میکنم این رو میگه !!!!! :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ مرسی منم رای دادم جالب بود 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ مرسی منم رای دادم جالب بود چرا پس واسه ی من نمیشه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ چرا پس واسه ی من نمیشه ؟ چون خلوص نیت نداری نمیشه این پیغامه که مینویسه باید همون the best education in iran را واسش بنویسی فکر کنم 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ چون خلوص نیت نداری نمیشهاین پیغامه که مینویسه باید همون the best education in iran را واسش بنویسی فکر کنم نه بابا ، ایمیل و پسوردو ارر میده حاج اقا 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ نه بابا ، ایمیل و پسوردو ارر میده حاج اقا باید ایمیلت و نامت را ثبت نام کنی تا برات ایمیل بیاد کردی این کاررا؟ اگر ایمیل بزنی با پسورد قبول نمیکنه ها 2 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ رای را در صندوق انداختیم......نو اندیشان = آری..... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ باید ایمیلت و نامت را ثبت نام کنی تا برات ایمیل بیاد کردی این کاررا؟ اگر ایمیل بزنی با پسورد قبول نمیکنه ها اسمم که اینجاس؟ 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ نه بابا ، ایمیل و پسوردو ارر میده حاج اقا تو پست اولم مرحله به مرحله نوشتم باید اول قعال سازی کنی با ایمیل و پسورد ایمیلت نمیره که پست اول رو بخونی کاری نداره اصلا 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ مرسی منم رای دادم جالب بود ممنون دوست گرام 3 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ اسمم که اینجاس؟ یابا ایمیلت یا با آی دی فیس بوک باید اینکاررا بکنی مدیر عزیز رتبه مجله بالاتر رفت؟من که رای دادم 321بود فکر کنم 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۱ تو پست اولم مرحله به مرحله نوشتم باید اول قعال سازی کنی با ایمیل و پسورد ایمیلت نمیره که پست اول رو بخونی کاری نداره اصلا خوندم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ایمیلمو بزنم درسته؟ بعد واسه پسورد چی بزنم ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده