Alireza Hashemi 33392 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ با سلام دوباره خدمت همه دوستان گل خب در راستای اهداف انجمن و در جهت ارتقای رتبه سایت نو اندیشان و با کمک دوستان ،انجمن روز به روز شاهد کاهش رتبه و گرفتن امتیاز در سایت های مرجع رتبه بندی می باشد اما امروز با توجه به اهمیت موضوع این تاپیک رو در این تالار زدم تا همه دوستان مشاهده کنند و بعد از مشاهد به تالار مورد نظر انتقال داده میشه محتوی تاپیک: آموزش امتیاز دهی به سایت نواندیشان توسط کاربران مرحله به مرحله برید جمعا 4 دقیقه میشه خب ابتدا به سایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وارد شوید و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سرچ کنید آمار سایت نواندیشان براتون نمایش داده میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روی ستاره ها یا قسمت Reviews کلیک نمایید درقسمت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد از 2 طریق ایمیل یا فیس بوک می توانید به سایت رتبه دهید Login with Your Alexa Account Email Or Login with Facebook در این مرحله ابتدا باید یه ایمیل از الکسا براتون بیاد تا توی اون لینک رمز بدین به صورت زیر بعد از وارد شدن به بخش امتیاز دهی این صفحه را بدین صورت پر نمایید در آخر Would you recommend noandishaan.com to a friend? Yes, I'd recommend it! تمام شد 73 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ اصلا ایمیل منو نمیخونه Email address not found. ایمیل منم نمی خونه... حضرات نواندیش عزیز، وقتی بار اول هست که این سایت میروید قرار نیست ایمیلتون رو بخونه و شناسایی کنه. :zadan: همانطور که آتروس نوشته است، مراحل را انجام دهید اما قسمت register را قبل از وارد کردن ایمیل بزنید، تا ایمیل فعالسازی بیاد، سپس سریعا ایمیل میاد. روی لینک کلیک کنید اتوماتیک وار وارد صفحه رای گیری میشین، اول 5 ستاره کنید و بعدا به سئوالات جواب بدین. مطمئن باشید حمایت از نواندیشان، به مراتب ارزشمند تز از سایت خارجی مثل فیسبوک و...هست. (این یک فتوا بود دادما، جدی بگیرین) الان خودم رای دادم کلا 2 دقیقه طول کشید، حتما انجام بدین به عنوان یک دوست. از دوستاتون چه در مجازی چه واقعیت هم دعوت کنین، بیان این انجمن. (من خیلی هارو دعوت کردم شما هم دعوت کنید) 22 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ منم انجامش دادم تا جایی هم که بلد بودم ازش تعریف کردم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ مشکل من حل شد. تا اونجایی هم که بلد بودم از انجمن تعریف کردم 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ انجمن توسط مدیر تالار زیست شناسی 5 ستاره شد مدال منو بدید برم . . . . . . . . . . . . خو من مداااااااااااال میخواااااااااااام 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ حالا این امتیاز به چه دردی میخوره اصلا الکسا چی هس یکم بتوضیح الکسا سایتیه که از طریق اون رتبه یه سایتی سنجیده میشه و یه متبع معتبر برای درجه بندی سایت ها از نظر کیفیت و آمارهای بازدید به این لینکها مراجعه کن [h=1]نو اندیشان در الکسا[/h][h=3]دفتـــر تبلیـــغات و آگهــــی انجمــــــن[/h][h=3]طرح ضربتی گسترش لینک سایت www.noandishaan.com همه اینا عواملی هستن تا رتبه سایت توسط الکسا تغیر داده بشه[/h] :icon_pf (34): اصلا ایمیل منو نمیخونه ؟؟ Email address not found. ایمیل منم نمی خونه... ایمیل منو نمیخونه ممنون از همه بچه ها دمه همتون گرم غمه همتونم کم یعنی کشته مرده شماهم که میشینید پشت کامپیوتر فقط بلدین next بزنین بابا کاری نداره اسی اصلاح کرد درسته باید اول فعال شه شکل زیر از طریق facebookeتونم میتونید shareکنید 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ انجام شد... نوشتم هر لحظه برای پیوستن به نو اندیشان یک فرصت برای افزایش دانش در هر زمینه است... 10 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ حالا درست شد.... پیغام من: I am not alone with noandishaan 6 لینک به دیدگاه
Marx 1733 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ منم رای دادم. به دوستانم هم گفتم سری به انجمن بزنن،چون هم مطالب ارزشمندی داره هم کاربرهایی ارزشمندتر. مخصوصا توی رشته ما مکانیک که کاربرهاش فوق العاده اند. (پاسخ سئوالاتی که کلی باید پول استاد و مشاور بدی رو راحت میتونی پیدا کنی ) 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ Comments: very gud اینو من پیدا کنم کی بوده تو نظرات نوشته very gudیه جایزه خوب بهش میدم Noandishaan is best forum in iran. it has every thin about everything i can say Noandishaan is the best education in iran best education in Iran and also best entertainment most of the student and university student use the information in this site sharok :icon_razz:It's one of the The best educational forums in Iran :) Best education site in iran and best forums in middle east any moment to join noandishaan is a chance to improve their knowledge in any espect. best website in iran and with very topics useful - J.A best of the best :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
lie 2101 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ اینو من پیدا کنم کی بوده تو نظرات نوشته very gudیه جایزه خوب بهش میدم آره منم دیدم کلی خندیدم بهش 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ :icon_razz: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: خو مگه چیهههههه؟؟؟ دوس داشتم اسمم بنویسم بلکه محمد یه مدال به من بده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده