آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ آنقدر از زندگی دلتگ و دلگیرم که مرگ خویش را جشن می گیرم به روی ناکسان هرگز نمی خندم اگر عمری ماند باقی به ناکس دل نمی بندم [FLASH=width = 350 height = 25] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ وقتی نــیستی این روزها همینطور کش می آیند ... این ثانیه ها عبورشان را .. به رخ آدم میکشند .. و این شب ها ظلمتشان را ...! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ ای ازعشق پاک من همیشه مست من تو را آسان نیاوردم به دست بارها این کودک احساس من زیر باران های اشک من نشست من تو را آسان نیاوردم به دست در دل آتش نشستن کار آسانی نبود راه را بر اشک بستن کار آسانی نبود با غروری هم قد و بالای بام آسمان بارها برخود شکستن کار آسانی نبود بارها این دل به جرم عاشقی زیر سنگینی بار غم شکست من تو را آسان نیاوردم به دست در به دست آوردنت ، بردباری ها شده بی قراری ها شده ،شب زنده داری ها شده در بدست آوردنت پایداری ها شده با ظلم و جور روزگار،سازگاری ها شده ای از عشق پاک من همیشه مست من تورا آسان نیاوردم به دست 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ هیچ گاه منتظر تمام شدن جزر و مد دریای زندگیتان نمانید، بر امواج آن سوار شوید و به پیش بروید... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ انسان... روش رفتن به کره ی مریخ را یافته... ولی هنوز از کوچه پس کوچه های دلش بی خبر است ! 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ ﻧﻪ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﻗﻂﻌﻲ اﺳﺖ و ﻧﻪ ﺷﻜﺴﺖ ﻣﺼﻴﺒﺖ... ﻣﻬﻢ اﻳﻦ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺷﺠﺎﻋﺖ اﺩاﻣﻪ ﺩاﺩﻥ ﺭا ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ. 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ یك نفر دلتنگ است يك نفر مي گريد يك نفر سخت دلش باراني است يك نفر در گلوي خویش بغض خيسي دارد بغض كالي دارد يك نفر طرح وداع مي كشد روي گل سرخ خیال... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ عزمم رو واسه خودکشی جزم کردم...و با من همدستن این پیکهای تلخ جاودیی و اون پکهای عمیق رویایی...و من چه حریصانه بر لبهای پیکم و نخهای سیگارم بوسه میزنم... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ متنفرم از عشق هایی که مثه حلقه های دود سیگار اول بزرگ میشه و بعد محو... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۱ دلم می خواهد نامت را صدا کنم ! یک طور دیگر! جوری که هیچ کس صدایت نکرده باشد ! یک طور که هیچ کس را صدا نکرده باشم ! دلم می خواهد نامت را صدا کنم ! یک طور که دلت قرص شود که من هستم , یک طور که دلم قرص شود که با بودن من ، تو هم هستی …! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ دلم می خواهد نامت را صدا کنم ! یک طور دیگر! جوری که هیچ کس صدایت نکرده باشد ! یک طور که هیچ کس را صدا نکرده باشم ! دلم می خواهد نامت را صدا کنم ! یک طور که دلت قرص شود که من هستم , یک طور که دلم قرص شود که با بودن من ، تو هم هستی …! می مانم ... می روی ... لعنت به اين افعال ! كه ماندن را براي من صرف كرد و رفتن را براي تو !!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ یك نفر دلتنگ است يك نفر مي گريد يك نفر سخت دلش باراني است يك نفر در گلوي خویش بغض خيسي دارد بغض كالي دارد يك نفر طرح وداع مي كشد روي گل سرخ خیال... تموم گلهای قرمز دنیا مال تو و گل های سفید مال من اگه تو فراموشم کردی گلهای قرمزت پرپر بشه و اگه من فراموشت کردم گلهای سفید کفنم بشه...! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ لحظه های بی تو بودن همه پرپر شد و رفت شب های رنگین کمونی بی تو نقاش شدو رفت خاطره های بی نشونی بی تو خطی شد و رفت ملک های آسمونی بی تو مخفی شد و رفت بوسه های مردونه بی تو بی رنگ شدو رفت دست های عاشقونه بی تو رسوا شد و رفت فرشته های کهکشون بی تو بیمار شد و رفت سفره های شبمون بی تو بسته شد ورفت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ فـــرامــوش کـــردن تـــو هنـــر میخواهد و مـــن بـــی هنـــرترین انســـان عـــالمـــم . . . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ یــادم بــاشـــد ، امشب بعضی از آرزوهایم را دَم ِ در بگذارم تــا رفتگـــر ببــــرد ! بیچــاره او ما بقــی را هم نقــدا" بــا خود بــه گور می بـــرم ما بقــی همــان " آرزوی بــا تــو بودن " است نتــرس جانکم حتــی آرزوی ِ داشتنت را هم بــه کســی نمی دهم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ هی مسافر! قبل از رفتن چمدان هایت را باز کن.... اینجا,در دلم..... ... جای خیلی چیز ها خالی مانده..... باید بازرسی شوی!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ امروز پیراهنم بدجور بوی مرگ می دهد من و اقای مرگ خیلی وقت است با هم تنها شده ایم در این شبها ستاره ها را می شماریم و باهم دو فنجان چای داغ می خوریم متاسفم جای تو نیست این اتاق دونفر است ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ در جلسه امتحانِ عشق من ماندهام و یک برگۀ سفید! یک دنیا حرف ناگفتنی و یک بغل تنهایی و دلتنگی.. درد دل من در این کاغذ کوچک جا نمیشود! در این سکوت بغضآلود قطره کوچکی هوس سرسره بازی میکند! و برگۀ سفیدم عاشقانه قطره را در آغوش میکشد! عشق تو نوشتنی نیست.. در برگهام، کنار آن قطره، یک قلب میکشم! وقت تمام است. برگهها بالا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ گفتی که میای دیروز , دیروز تو دیشب شد دیشبت که امشب شد , این شبم که سر شد عمرم شب و شب روز به روز بی تو هدر شد هی شب شد و هی روز شد عمر من تموم شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ جدایی درد بی درمان عشق است جدایی حرف بی پایان عشق است جدایی قصه های تلخ دارد جدایی ناله های سخت دارد جدایی شاه بی پایان عشق است جدایی راز بی پایان عشق است جدایی گریه وفریاد دارد جدایی مرگ دارد درد دارد خدایا دور کن درد جدایی که بی زارم دگر از اشنایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده