mani24 29665 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 سریع ترین نقاشی بود که دیدم در یک چشم به هم زدن . . . روزگارم را سیــــاه کرد . . .! 6
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2013 شب است و سكوت است و ماه است و من فغان و غم اشك و آه است و من شب و خلوت و بغض نشكفتهام شب و مثنويهاي ناگفتهام شب و نالههاي نهان در گلو شب و ماندن استخوان در گلو من امشب خبر ميكنم درد را كه آتش زند اين دل سرد را 2
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2013 هر زمان که بخواهی از کنارت خواهم رفت تا بفهمی چه باشم چه نباشم ، عاشقم هر کجا باشم در قلبم خواهی ماند و به عشق تو، با یاد تو، با عکسهای تو، با مهری که از تو در دلم جا مانده زنده خواهم ماند... تا زمانی که نفس میکشی ، نفس میکشم به عشق نفسهایت که هر نفس آرامش من است ، هر نفس امیدی برای زندگی عاشقانه ی من است وقتی نیستی گرچه سخت است سرکردن با اشکهایی که میرزد از چشمانم اما این عشق تو است که به من شوق اشک ریختن را ، شوق غم و غصه لحظه های دور از تو بودن ، شوق دلتنگی و انتظار را میدهد... این عشق تو است که به من فرصتی دوباره میدهد میترسم ، میترسم ، میترسم ! یک سوال در دلم مانده که میترسم از تو بپرسم! میخواستم بپرسم که : عزیزم هنوز مرا دوست داری؟؟؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
S a d e n a 11333 ارسال شده در 24 مهر، 2013 نشستم درفراقت گریه كردم زعشقت بی نهایت گریه كردم تمام روز در فكر تو بودم تمام شب برایت گریه كردم میان كوچه های درد و غربت ... ... چو دیدم رد پایت گریه كردم مبار ای آسمان دیگر تو امشب كه من دیشب به جایت گریه كردم 4
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2013 هواتو کردم منه حیرون تو این روزا هواتو کردم دلم میخوادت میخوام بیام تو اسمون دورت بگردم هوایی میشم همون روزا که میبینم هوامو داری میخوام بدونم تا کی میخوای ببینی و به روم نیاری دلمو دست تو دادم ، منه دلتنگ احساسی ، نمیزاری تنهام شم ، تو رو من خیلی حساسی دلمو دست تو دادم ؛ دلمو اسمونی کن ، همیشه مهربون بودی ، دوباره مهربونی کن 4
manjari 2934 ارسال شده در 24 مهر، 2013 گریه شاید زبان ضعف باشد ... شاید خیلی کودکانه شاید بی غرور... ... اما هر وقت گونه هایم خیس می شود می فهمم ... ... نه ضعیفم !!! نه یک کودکم !!! بلکه پر از احساسم 4
manjari 2934 ارسال شده در 24 مهر، 2013 این جمله رو قبول ندارم!!!! افلاطون میگه : اگه با دلت کسی یا چیزی رو دوست داشتی زیاد جدی نگیرش چون کار دل دوست داشتنه ... درست مثل کار چشم که دیدنه ... ولی اگر کسی رو با عقلت دوست داشتی بدون داری چیزی رو تجربه می کنی که اسمش عشق واقعیه !!! 4
manjari 2934 ارسال شده در 26 مهر، 2013 کمبود خواب با یک روز مرخصی حل می شود. کمبود وقت با مدیریت زمــان. سایر کمبود ها نیـــز علاجی دارند ... با کمبود دست هایت چه کنــم ؟! 1
manjari 2934 ارسال شده در 26 مهر، 2013 به سلامتي کسايي که براي داشتنشون لازم نيست با سياست باشي و نقش بازي کني... همين که يک رنگ باشي کافيه 1
manjari 2934 ارسال شده در 28 مهر، 2013 از مضارع ها و ماضی ها خسته شده ام دلم برای یک حال ساده تو را دیدن تنگ است ... 3
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2013 عشقتـــ رآ پنهآטּ میڪنـے ڪـہ مرכآنگیتـــ פֿـכشـہ כـار نَشـوכ ! اَפֿـمـ میڪنـے ڪــــہ مهربآنیَتـــ رآ پنهـــــآטּ ڪنے ! مَـرآ " شُمــآ " פֿـَطآبـــ میڪُنے ڪِـہ هَوآیے نشَومـ ! اَمـآ نمــیـכانـے ! نمـیــכانے ڪـــہ چقَـכر ایــטּ هـآ بـہ تـو مـے آینـכ ! و مـَـטּ כیــوانـہ تـَر میشوَمـ 2
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2013 گاهی عمر تلف میشود ؛به پای یک احساس گاهی احساس تلف میشود ؛به پای عمر ! و چه عذابی میکشد ،کسی که هم عمرش تلف میشود هم احساسش . 2
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 3 آبان، 2013 گاهی لحظه های سکوت پرهیاهو ترین دقایق زندگی هستند مملو از آنـچه می خواهیم بگوییم ولی نمی توانیم بگوییم 2
manjari 2934 ارسال شده در 7 آبان، 2013 می گویند: عشق خدا به همه یکسانَ ستــ ولی من می گویم: مرا بیشتر از همه دوستــ دارد وگرنهـ بهـ همهـ یکی مثل تو می داد . / 2
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2013 مشکل از تو نبود از من بود با کسی حرف میزدم که سمعک هایش را پیش دیگری جا گذاشته بود . . . 2
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2013 ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ 3
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2013 درد رو از هر طرف كه بخوني ميشه دردولي درمان رو اگه از اون طرف بخوني ميشه نامرد " مواظب باشيد واسه درداتون به هر درماني رجوع نكنيد " 2
آریودخت 43941 مالک ارسال شده در 7 آبان، 2013 زیر یکی از چشمانــــــــــم را کبود کـــــــــرده مشتـــــــــــ بزرگ روزگــــــــــار . . . ! 3
ارسال های توصیه شده