شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ بین قورباغهها گونههایی وجود دارند که به دلیل شفافیت بدنشان به «قورباغههای شیشهای» معروف شدهاند. بدن این جانوران آنقدر شفاف است که میتوانید حتی قلب آن را نیز از بیرون مشاهده کنید. تصاویری که مشاهده میکنید از نوعی قورباغه است که «قورباغه شیشهای» نامیده میشود. این نام از این جهت به این نوع از قورباغهها داده شده چون دارای بدنی شفاف هستند، بگونهای که شما حتی میتوانید قلب این حیوان را نیز در بدن وی مشاهده کنید. این خاصیت به قورباغه شیشهای این توانایی را داده تا برای در امان ماندن از گزند حیوانات خود را به سرعت همرنگ محیط اطراف خود کند. اندازه این نوع از قورباغهها بین 1.4 تا 3 سانتیمتر است و به طور معمل در جنگلهای استوایی آمریکای مرکزی و جنوبی یافت میشوند. نوع ماده این جانور در میان درختان و سبزههای کنار رودخانهها تخمگذاری میکند تا آنها را از گزند حیوانات دیگر در امان نگهدارد و تا زمان بیرون آمدن قورباغههای کوچک از تخم نوع نر و ماده هر دو از آنها مراقبت میکنند. قورباغه شیشهای دارای 134 گونه است که تاکنون تنها 60 گونه آن شناسایی شدهاند 13 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ قیافرو جون مادرت...گیاه خواره؟ 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۱ قیافرو جون مادرت...گیاه خواره؟ خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــلی با حاله... 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــلی با حاله... قیافرو جون مادرت...گیاه خواره؟ الان دقیقا شما دوتا به چی دارید میخندید؟؟؟ پ ن پ ..... آدم خواره !!! حشره میزنه به بدن!!! 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ الان دقیقا شما دوتا به چی دارید میخندید؟؟؟ پ ن پ ..... آدم خواره !!! حشره میزنه به بدن!!! حشره جدیدا گیاه شده؟؟؟ برگ جلوشو نیگا کن بلعیده 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ حشره جدیدا گیاه شده؟؟؟برگ جلوشو نیگا کن بلعیده :icon_pf (34): چون برگ جلوش این شکلیه دلیل شد که گیاه خواره؟؟؟؟؟؟؟؟ تو دیگه چراااااااااا؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ :icon_pf (34): چون برگ جلوش این شکلیه دلیل شد که گیاه خواره؟؟؟؟؟؟؟؟ تو دیگه چراااااااااا؟؟؟ تو نوشتی به من چه من پرسیدم نا آگاه بودم یو که آگاه بودی نوشتی پ ن پ ..... آدم خواره !!! از واژه پ ن پَ در جای نامناسب استفاده کردی اون برگم خورده شده مدلش نیست به لبای قورباغه دقت کنی میفهمی برگارو هنوز قورت نداده 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ تو نوشتی به من چه من پرسیدم نا آگاه بودم یو که آگاه بودی نوشتی از واژه پ ن پَ در جای نامناسب استفاده کردی اون برگم خورده شده مدلش نیست به لبای قورباغه دقت کنی میفهمی برگارو هنوز قورت نداده آره آره دوره دهنش برگیه !!!!!!!!!! دهنشم بو برگ میده ... مگه نه؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده