شــاروک 30242 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 بین قورباغهها گونههایی وجود دارند که به دلیل شفافیت بدنشان به «قورباغههای شیشهای» معروف شدهاند. بدن این جانوران آنقدر شفاف است که میتوانید حتی قلب آن را نیز از بیرون مشاهده کنید. تصاویری که مشاهده میکنید از نوعی قورباغه است که «قورباغه شیشهای» نامیده میشود. این نام از این جهت به این نوع از قورباغهها داده شده چون دارای بدنی شفاف هستند، بگونهای که شما حتی میتوانید قلب این حیوان را نیز در بدن وی مشاهده کنید. این خاصیت به قورباغه شیشهای این توانایی را داده تا برای در امان ماندن از گزند حیوانات خود را به سرعت همرنگ محیط اطراف خود کند. اندازه این نوع از قورباغهها بین 1.4 تا 3 سانتیمتر است و به طور معمل در جنگلهای استوایی آمریکای مرکزی و جنوبی یافت میشوند. نوع ماده این جانور در میان درختان و سبزههای کنار رودخانهها تخمگذاری میکند تا آنها را از گزند حیوانات دیگر در امان نگهدارد و تا زمان بیرون آمدن قورباغههای کوچک از تخم نوع نر و ماده هر دو از آنها مراقبت میکنند. قورباغه شیشهای دارای 134 گونه است که تاکنون تنها 60 گونه آن شناسایی شدهاند 13
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 15 بهمن، 2012 قیافرو جون مادرت...گیاه خواره؟ خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــلی با حاله... 4
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 18 بهمن، 2012 خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــلی با حاله... قیافرو جون مادرت...گیاه خواره؟ الان دقیقا شما دوتا به چی دارید میخندید؟؟؟ پ ن پ ..... آدم خواره !!! حشره میزنه به بدن!!! 3
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 18 بهمن، 2012 الان دقیقا شما دوتا به چی دارید میخندید؟؟؟ پ ن پ ..... آدم خواره !!! حشره میزنه به بدن!!! حشره جدیدا گیاه شده؟؟؟ برگ جلوشو نیگا کن بلعیده 2
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 18 بهمن، 2012 حشره جدیدا گیاه شده؟؟؟برگ جلوشو نیگا کن بلعیده :icon_pf (34): چون برگ جلوش این شکلیه دلیل شد که گیاه خواره؟؟؟؟؟؟؟؟ تو دیگه چراااااااااا؟؟؟ 2
Alireza Hashemi 33393 ارسال شده در 18 بهمن، 2012 :icon_pf (34): چون برگ جلوش این شکلیه دلیل شد که گیاه خواره؟؟؟؟؟؟؟؟ تو دیگه چراااااااااا؟؟؟ تو نوشتی به من چه من پرسیدم نا آگاه بودم یو که آگاه بودی نوشتی پ ن پ ..... آدم خواره !!! از واژه پ ن پَ در جای نامناسب استفاده کردی اون برگم خورده شده مدلش نیست به لبای قورباغه دقت کنی میفهمی برگارو هنوز قورت نداده 2
شــاروک 30242 سازنده ارسال شده در 18 بهمن، 2012 تو نوشتی به من چه من پرسیدم نا آگاه بودم یو که آگاه بودی نوشتی از واژه پ ن پَ در جای نامناسب استفاده کردی اون برگم خورده شده مدلش نیست به لبای قورباغه دقت کنی میفهمی برگارو هنوز قورت نداده آره آره دوره دهنش برگیه !!!!!!!!!! دهنشم بو برگ میده ... مگه نه؟؟؟
ارسالهای توصیه شده