Ehsan 112346 ارسال شده در 14 بهمن، 2012 این کتاب یکی از کامل ترین کتاب های آموزش matlab به زبان فارسی است که بیشتر مباحث کاربردی را پوشش می دهد و برای دانشجویان بسیار مناسب می باشد. لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11
Ehsan 112346 مالک ارسال شده در 14 بهمن، 2012 فهرست مطالب : دستورات پاك كردن ، توابع مثلثاتي، توابع نمايي ، توابع گردكردن ، توابع رياضيات گسسته ، توابع اعداد مختلط ، فرمتها ، معرفي تابع يكمتغيره ، رسم در مختصات قطبي ، رسم توابع يكمتغيره با ezplot، معرفي تابع دو متغيره ، عمليات بر روي چندجملهايها، نمايش با دستور ezplot، محاسبه حدود توابع ، محاسبه مشتق توابع ، محاسبه انتگرال معين ، محاسبه انتگرال نامعين ، محاسبه انتگرال دوگانه محاسبه سري ، محاسبه سري تيلور توابع يك متغيره ، پيداكردن ريشههاي معادله f(x)=0، حل دستگاه معادلات ، رسم بردار در فضاي دو بعدي ، رسم بردار در فضاي سه بعدي ، رسم صفحه ، مشخص كردن بردارهاي كنج فرنه ، ترسيم توابع عددي دو متغيره ، ترسيم توابع دو متغيره با مختصات قطبي ، منحنيهاي تراز ، تكنيك رسم سريع توابع دو متغيره ، رسم بردار گراديان و منحني تراز ، رسم سطوح تراز توابع سه متغيره ، ترسيم ميدان برداري گراديان ، ترسيم پارامتريك سطوح ، استفاده از فرمان ezsurf براي ترسيم سطوح پارامتري معادلات ديفرانسيل مرتبه اول ، حل معادلات ديفرانسيل با شرايط مرزي ، معادلات ديفرانسيل مرتبه دوم ، معادلات مرتبه -n ام، معادله ديفرانسيل لژاندر ، معادله ديفرانسيل بسل، تابع بسل نوع اول ، تابع بسل نوع دوم ، تابع بسل نوع سوم ، دستگاه معادلات ديفرانسيل خطي ، تبديل لاپلاس ، تبديل لاپلاس معکوس ، تابع گاما ، تبديل فوريه ، تبديل فوريه معكوس رسم نمودار توابع يك متغبره با دستور plot، رسم پارامتر يكمنحني در صفحه با plot ، رسم پارامتر يكمنحني در فضا با plot3، دستور reshape، M-File ها، function M-File، دستور feval، استفاده از عبارات منطقي براي محاسبه توابع چند ضابطه اي ، script M-File حل معادلات غير خطي به روش نصف كردن فاصله ها ، حل معادلات غير خطي به روش درونيابي خطي ، حل معادلات غير خطي به روش درونيابي خطي اصلاح شده ، حل معادلات غير خطي به روش تكرار تابعي ، حل معادلات غير خطي به روش نيوتن ، حل معادلات غير خطي به روش مولر ، حل دستگاه معادلات خطي به روش حذفي گاوس- جردن، حل دستگاه معادلات خطي به روش تجزيه ماتريس به و U و L، حل دستگاه معادلات خطي به روش تجزيه چولسكي ، حل دستگاه معادلات خطي به روش ژاكوبي ، حل دستگاه معادلات خطي به روش گاوس- سيدل حل دستگاه معادلات غير خطي به روش نيوتن ، محاسبه مقادير ويژه و بردارهاي ويژه ماتريس با دستور eig، محاسبه مقادير ويژه و بردارهاي ويژه ماتريس با روش لوريه- فاديو ، محاسبه مقادير ويژه و بردارهاي ويژه ماتريس با روش تواني ، محاسبه مقادير ويژه و بردارهاي ويژه ماتريسبا روش تكراري معكوس ، درونيابي به وسيله چندجمله ايهاي لاگرانژ ، درونيابي به روش نيويل ، درونيابي به روش تفاضل محدود ، درونيابي به روش حداقل مربعات انتگرالگيري عددي به روش ذوزنقهاي ، انتگرالگيري عددي به روش سيمپسون - سيمپسون مركب، انتگرالگيري عددي به روش رامبرگ ، حل انتگرال دوگانه بر روي ناحيه مستطيلي با روش سيمپسون ، حل انتگرال سهگانه بر روي ناحيه مكعبمستطيلي با روش سيمپسون حل معادلات ديفرانسيل معمولي به روش اويلر ، حل معادلات ديفرانسيل معمولي به روش هيون ، حل معادلات ديفرانسيل معمولي به روش رانج- كوتاي مرتبه دوم ، حل معادلات ديفرانسيل معمولي به روش رانج- كوتاي مرتبه چهارم، ... 7
S.F 24932 ارسال شده در 19 آبان، 2015 درود. @Imaaan @Yaser\.C 1- برای یادگیری محاسبات عددی توسط متلب، چ میزان تسلط ب درس محاسبات عددی نیاز است؟ 2- کاربردی ترین الگوریتمهایی که برای حل مسائل به کار می روند، به نظر شما کدامند؟ 3- اگه امکانش هست یک نمونه بسیار ساده و اولیه رو ازین مورد مطرح کنید./ با تشکر. 4
S.F 24932 ارسال شده در 24 آبان، 2015 درود. @Imaaan @Yaser.C 1- برای یادگیری محاسبات عددی توسط متلب، چ میزان تسلط ب درس محاسبات عددی نیاز است؟ 2- کاربردی ترین الگوریتمهایی که برای حل مسائل به کار می روند، به نظر شما کدامند؟ 3- اگه امکانش هست یک نمونه بسیار ساده و اولیه رو ازین مورد مطرح کنید./ با تشکر. البته هنوز منتظر جواب اساتید هستم. خودم سرچ زدم. چند تا فایل رگفتم. موارد رو دارم از ی فایل ک پیوست کردم میرم جلو. اگرچه ی سری توضیحات داره اما متشکر میشم این سوالات من رو هم جواب بدین. - اره لازمه ی سری چیزا مث خطا و تعاریف اولیه رو بدونین. خیلی گذرا مرور بشه؛ مفیده. - والا روش ک زیاده. اویلر چیزی بوده ک من تا الان شناختم ک برا مرتبه اول های خطی ب کار می ره. - نمونه رو هم از فایل پیوست پیدا کردم. همین ک عکسش رو گذاشتمه. اول اینکه این معادله رو والفریم الفا حل کرد ب صورت تحلیلی زیر http://www.noandishaan.com/upload/images/jjmx9gurbv9o540erb4.jpg اگ با دست بخوام خودم حل کنم ، از کدوم روش باید استفاده کنم. جداشدنی ه؟ کامله؟ برنولی؟ کلرو؟همگن؟ فقط اسمش رو بگین متشکر میشم. اگر در شرایط اولیه به جای معرفی کردن y=0 مشق رو در نقطه صفر میدادن چ میشد؟ به جای عبارت [x,y]=ode45… نوشتم (j)=ode45 … ک جواب رو اشتباه داد. من الان با این کار چ کرده ام؟ سوال چهارم : همون طور ک میدونین ode45(function,domain,initial condition). برا تعریف ب کار میره. دومین یعنی چی؟ دامنه است؟ همون اینتروال هست؟ 5- سعی من بر اینکه اول معادلات دیفرانسیل معمولی مرتبه اول رو درک کنم و بعد مرتبه بالاتر و بعد پاره ای. ایا این مدل خوبه؟ یا نیازی ب این مدل کار کردن نیست. همین طوری برم جلو؟ 6- حل دستگاه های معادلات دیفرانسیل رایج تره یا تک معادله ها؟ 3پا3 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
S.F 24932 ارسال شده در 24 آبان، 2015 برا توضیح روشهای مهم در محساسبات عددی این تاپیک خیلی خوبه [h=3]حل عددی معادلات دیفرانسیل[/h] 1
ارسال های توصیه شده