Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ میتونی خودتو بطور کامل ببخشی و دیگه هم به روت نیاری؟نیازی به این کار در خودت حس میکنی؟ ممکنه انسان بتونه خودشو ببخشه؟ 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ مشکل است اما از این بن بست باید بگذریم از فراز این بلند پست باید بگذریم. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ هموطن چیزی بگو تا این هوا دیگر شود. 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ بله!!همیشه تلاشم بر این بوده!!چون خودم باید در درجه اول برام خیلی مهم باشه و بدون حس گناه و پشیمانی باید زندگی کرد... توی زندگی به این موضوع ایمان آورده ام که آدم حتما اشتباه میکنه..اگه نکنه خیلی عجیبه..البته اشتباه که نه...وقتی داره اون کارو میکنه فکر میکنه درسته..گاهی شرایط عوض میشه یا برخورد دیگران یا نتیجه اون کار اشتباه از آب درمیاد.... برای همین نباید آدم خودشو مدام سرزنش و شماتت کنه.... البته خوبه که درس عبرت هم بشه..نه اینکه زود فراموش کنه 2 لینک به دیدگاه
فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ اگه فردی بتونه خودشو ببخشه خیلی خوبه چون میتونه باآرامش زندگی کنه. ولی من در یک مورد نتونستم خودمو ببخشم واین موضوع واقعا در خیلی از مسائل و تصمیمات زندگی تاثیرات خودشو نشون داده ومن هرچه سعی میکنم تغییراتی روانجام بدم تا ازن موضوع فراموش کنم نمیشه.:5c6ipag2mnshmsf5ju3ولی امیدوارم هیچ کس در موقیعت من نباشه تنها چیری که خداوند از بشر میخواهد یک قلب آرام است."شکسپیر" 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ من نتونستم با اشتباهام کنار بیام.حتی مواردی که نتیجش قابل پیش بینی نبود 3 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ سعی کردم ولی نتونستم کاملا ببخشم 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ من خودمو بخشیدم. ولی گاها یه رفتار هایی ازم سر میزنه که مجبور میشم مجددا خودمو به محاکمه بکشم. امیدوارم همیشه از سوی خودم بخشیده بشم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده