Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ نمیدونم تا حالا با نرم افزارهای کاربردی ساخت اسکرین سیور ها کار کردید یا نه ولی خب کار کردن با اینگونه نرم افزارها بخاطر داشتن تمپلت ها و افکتها مختلف زیاد سخت نیست و میشه با کمی کار کردن باهاشون بتونید به راحتی یک اسکرین سیور به دلخواه خودتون بسازید. چندوقت پیشا به همین روش خواستم یک اسکرین سیور برای نواندیشان بسازم به نظرم چیز جالبی میومد واسه همین یکم با یکی از همین نرم افزارها کار کردم و بعد حدود یک ساعت موفق شدم این اسکرین سیور رو بسازم . البته من زیاد ذوق هنری ندارم اما میدونم دوستان حتما خیلی بهتر از من میتونن اسکرین سیور های قشنگی با مضمون نواندیشان بسازن برای همین تصمیم گرفتم مسابقه ای بذارم تا با استقبال دوستان اسکرین سیورهای قشنگتری رو شاهد باشیم. من برای کار نرم افزاراهای2d+3d screensaver maker,my screensaver maker, axialis professional screen svar producer, easy screensaver station رو پیشنهاد می کنم ولی دوستان اگه نرم افزار بهتری میشناختن اینجا هم معرفی کنن تا دوستان دیگه هم استفاده کنن. دوستان میتونن اسکرین سیورهای خودشون رو تا آخر آبان همینجا بذارن تا در نهایت در این تاریخ طبق نظرسنجی که از خود دوستان به عمل میاد بهترینها مشخص بشن. جایزه نفر اول مسابقه مدال + 300 امتیاز جایزه نفر دوم مسابقه 200 امتیاز جایزه نفر سوم مسابقه 100 امتیاز این اسکرین سیور من 20 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ خیلی با مزه بود اسکرین سیورتون:hapydancsmil: من یکی واقعا بلد نیستم بسازم 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ جالبه اگه ذوق هنریم اجازه بده حتما شرکت میکنم 9 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ خیلی با مزه بود اسکرین سیورتون:hapydancsmil: من یکی واقعا بلد نیستم بسازم اصلا کار سختی نیست شما میتونید یکی از این نرم افزارها رو نصب کنید و ببینید چطور میشه راحت اینکار رو انجام بدید میتونید از لینک زیر که قبلا دوستمون فرناز گذاشتن استفاده کنید http://www.noandishaan.com/forums/thread14943.html 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ :icon_pf (34): من اصلا بلد نیستم با این نرم افزارا کار کنم :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ کار با این نرم افزارها اصلا سخت نیست با این حال من آموزش ساخت اسکرین سیور با نرم افزار 2D+3D Screensaver Maker رو براتون میذارم البته دوستان اگه خواستن میتونن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو نصب کنن چون افکتهای بیشتری داره اما آموزش ساخت اسکرین سیور با 2D+3D Screensaver Maker این نرم افزار رو از اینجا دانلود کنید بعد از نصب نرم افزار نیاز به رجیستر کردن اون به روش زیر دارید بعد از رجیستر شدن میتوانید فایلها رو به روشهایی که در زیر گفته شده در پروژتون قرار بدید 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده