رفتن به مطلب

كم انرژي مي پسنديد يا پر انرژي؟

ارسال های توصیه شده

.

o4r81mi4yt1fvdxs6by.gif

شما آدمی پر انرژی هستید یا کم انرژی؟ انرژی شما چه‌قدر است؟ دوستان و اطرافیان‌تان شما را آدمی پر انرژی می‌دانند یا کم انرژی؟

وقتی وارد مکانی می‌شوید با خودتان انرژی زیادی وارد می‌کنید و همه جا پر از سرو صدا می‌شود و یک‌هو فضا تغییر می‌کند یا وقتی وارد مکانی می‌شوید هیچ کس متوجه ورود و حضورتان نمی‌شود و همه چیز طبق روال طبیعی خودش طی می‌شود و اصلا انگار نه انگار که شما وارد آن مکان شده‌اید؟! شاید تا به حال به این موضوع فکر نکرده باشید، اما پرداختن به آن خالی از لطف نیست، منظورم «میزان انرژی»تان است. چرا که میزان انرژی شما در همه روابط‌تان تاثیر گذار است، مخصوصا در روابط زناشویی‌تان در آینده!

بعضی از آدم‌ها ترجیح می‌دهند با کسی ازدواج کنند که پر از شور و نشاط و هیجان و انرژی و شیطنت باشد، تا وقتی در کنار او قرار می‌گیرند سرشار از هیجان شوند و آدرنالین خون‌شان بزند بالا! اما بعضی‌های دیگر آرام بودن همسر آینده‌شان برای‌شان مهم است. می‌خواهند همسرشان کم صدا، کم تحرک، کم حرف باشد که مبادا آدرنالین خون‌شان بزند بالا! کلا زندگی را در یک روال آرام و کم جنب و جوش می‌خواهند.

حواس‌تان باشد میزان انرژی آدم‌ها در امور مختلف زندگی‌شان تاثیرگذار است. از روابط اجتماعی‌شان بگیر تا انجام کارهای منزل. مثلا دیده‌اید وقتی یک آدم پر انرژی وارد یک جمع دوستانه می‌شود چه جوری جو جمع عوض می‌شود؟! نحوه سلام و احوالپرسی‌اش جوری است که به تو انرژی می‌دهد یا نحوه حرف زدنش یا حتی خندیدنش! یا یک آدم پر انرژی وقتی می‌خواهد کارهای منزل را انجام دهد به سرعت و بدون نق نق و غرغر کارهایش را انجام می‌دهد ... . اما آدم‌های آرام یا کم انرژی، به آرامی سلام می‌کنند، به آرامی دست می‌دهند، به آرامی حرف می‌زنند، به آرامی کارهای منزل را انجام می‌دهند و... .

البته گروه‌های دیگری هم وجود دارند که نه کم انرژی و نه پر انرژی هستند، اما بحث ما این است برای خودتان مشخص کنید که میزان انرژی‌تان در موارد مختلف زندگی چه‌قدر است و دوست دارید که همسرتان چه میزان از انرژی را داشته باشد. در انتخاب‌تان دقت کنید چرا که تفاوت در میزان انرژی می‌تواند دردسر ساز باشد. دلیل‌مان هم این است که شاید نتوانید رفتارها و حرکات یکدیگر را درک کنید و با خودتان بگویید که این چه رفتاری است که فلانی دارد؟! و همین یک سوال که در ذهن‌تان ایجاد شود ممکن است دردسرهایی را به همراه داشته باشد! پس لطفا از همین الان به فکر ایجاد تعادل انرژی در زندگی مشترک‌تان باشید. یا حق....

• Like 4
لینک به دیدگاه

متن جالبي بود! :a030:

به نظر من كه بستگي به طرف مقابل و جوي كه واردش ميشيم هم داره!من خودم وقتي به دوستام ميرسم ديگه فول انرژي دارم!!! :ws3: بعضي وقتا بايد منو به زور جمعم كرد :whistle: :ws28: ...ولي مثلا تو يه مهموني اينطوري نيستم!خيلي خانوم ميشم :ws37:

به نظر من كه بستگي شديدي به شرايطي داره كه توش قرار ميگيريم!

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...