Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ هر یک از ما برای عبور از فراز و نشیب های زندگی مجبوریم که دیر یا زود از بین دیو های مستی که سر راهمان قرار میگیرند نیز به سلامتی عبور کنیم. راستی دیو های مستی که سر راه زندگی شما قرار گرفته اند , چیستند؟ 9 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ اینترنت تنبلی خواب زیاد افسردگی و استرس برا مسائل مهم زندگی مثل درس،کار و ازدواج جامعه سنتی(برا من که هنوز گذر سخته و در تلاشم..فعلا یه شاخشو شکسته ام!!!!) ادمای حسود و بدجنس و نامرد 12 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ دیو مست سر راهم، حودم هستم که نمیذاره محمد پر شور و نشاط بره درس بخونه ارشد قبول بشه بعدش دکترا قبول شه بعدش بره عضو هیئت علمی دانشگاه بشه و بعدش بره وزارت صنایع بشه وزیر 11 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ به نظر منم دیو خودم هستم چون اگه بخوام یه کاری انجام بدم اول باید خودم بخوام 7 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ نفس پليد خودم و سايرين بيشتر خودم 8 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ از مادر زائیده نشده! :texc5lhcbtrocnmvtp8 ____ استرس 7 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ فقط خودم:icon_pf (34):فکر نمی کنم کسی غیر از خودم مانع پیشرفتم باشه 6 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ بزرگترین دیو زندگیم: خودم هستم...که با تنبلی...بی رغبتی....کسالت...و خیلی وقتا بیخیالی.... اوقات میگذرونه اگه میتونستم بر خود درونم غلبه کنم....یه چیزی میشدم 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ بزرگترین دیو زندگیم: خودم هستم...که با تنبلی...بی رغبتی....کسالت...و خیلی وقتا بیخیالی.... اوقات میگذرونه اگه میتونستم بر خود درونم غلبه کنم....یه چیزی میشدم منم همین دقیقا ،مفید و مختصر 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ منم همین دقیقا ،مفید و مختصر منم دقیقا همین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ تمام خصوصیات یک انسان بد نیست باید گفت افکاری که مانع پیشرفت ما هستن مثل باورهای غلط زندگی . مثلآ من باور کنم که نمی تونم به هدفم برسم پس نمی رسم.باورهای خودم می تونه دیو باشه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده