!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ درود دوستان عزیز تبریک میگیم به آقای "مجید رحیمی " که مدیریت بخش تاسیسات تالار مکانیک رو پذیرفتن امیدوارم با کمک هم بتوانیم شاهد پیشرفت انجمن و خصوصا تالار مهندسی مکانیک باشیم... موفق باشیم 20 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ تبریک میگم و براشون آرزوی موفقیت می کنم لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ انتخاب بجا و شایسته ای بود به امید کامروایی هرچه بیشتر لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ تبریک میگیم انشالا که موفق باشن لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ مرسی الهام خانم بابت تاپیک تبریک میگم مهندس رحیمی عزیز به امیدخدا تالار تاسیسات رو به هدفش که یک بودن بین تمامی تالارهای فارسی زبان است برسونی موفق باشی لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ منم تبریک میگم هرچند هم رشتتون نیستم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ منم تبریک میگم . برات آرزوی موفقیت میکنم لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ از همهی شما عزیزان ممنونم ببخشید دیر جواب دادم مشکلات کاری باعث شد دیر جواب بدم ازهمهی شما عزیزان ممنونم به امید روز موفقیت تک تک عزیزان لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ تبریک میگم مهندس سمت تالار ما هم بیا خوشحال میشیم که کم بحث کنیم لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ منم تبریک میگم مهندس جان - انشالله همیشه موفق باشید لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ به مهندس رحیمی تبریک میگم و برای ایشان آرزوی موفقیت دارم.... لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ تبریک میگم مهندس سمت تالار ما هم بیا خوشحال میشیم که کم بحث کنیم حتما مهندس جان میام به تالار با بچه ها بحث کنیم سر چند تا موضوع اگه بیام سر تابلو برق میخوام سوال بپرسم لینک به دیدگاه
!Ell 4694 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ مرسی الهام خانم بابت تاپیک تبریک میگم مهندس رحیمی عزیز به امیدخدا تالار تاسیسات رو به هدفش که یک بودن بین تمامی تالارهای فارسی زبان است برسونی موفق باشی خواهش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده