B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ دارم از تعجب شاخ در ميارم!!!!:w58::w58: 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ ميدونم كه بايد صبر كنم!ولي تا كي؟!...نميدونم... يه بارم تو پا پيش بذار!... باور كن از بزرگيت توي ذهن من چيزي كم نميشه عزيزم!:w36: 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ از دعوا كردن بدم مياد!!!...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ...........................:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ حس خوبي نيست اين حس مبهم... 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ زندگيم شبيه اين بازي بچگي هامون شده!همون كه بايد از يه نقطه شروع ميكرديم...يه سري راه پيچ در پيچو ميرفتيم تا به نقطه پايان ميرسيديم! من الان اون وسط مسطام!...دقيقا نميدونم از كدوم طرف بايد برم! خدايا تو كه داري از اون بالا نگام ميكني!ميشه قد يه تقلب كوچولو بهم برسوني كدوم طرفي برم؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ گاهي وقتا احساس ميكنم تا مرز خفگي دارم پيش ميرم! گاهي بي دليل...گاهي ميدونم دليلش چيه اما به روي خودم نميارم...گاهي... ... اتفاقاتي دور و برم ميوفته كه هيچ اراده و تسلطي روشون ندارم!و اين عذاب دهنده است!!! عذاب آوره كه خيلي چيزارو ناديده بگيرم! ... دلم ميخواد يه روز حس كنم مثل پَر سبكم!بي هيچ وزن زميني! ... 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ چند روزي ست برايت شعر نگفته ام شهزاد من! گمان مَبري كه از دوست داشتنم كم شده است!!!نه!!! من هنوز كه هنوز است تو را شهزاد قصه هايم ميدانم! شهزاد قصه هاي پريا! ... ... ... فقط گاهي دلم با وجود حضورت، بي اندازه بهانه ميگيرد! دل تنگ بودنت شده ام... 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ معناي دوري را مي فهمم!... دوري يعني...تو! ... اگر معناي جديدي يافتي...برايم معنا كن! 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ هواي دلم آفتابي ست!!! خورشيد دلم روزهاست از شمال طلوع ميكند!!!...بي هيچ شكايتي! فردا كه خورشيد سر زد!...پشتم گرم خواهد بود به خورشيد... ... 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ رنگ ميبازم از اين همه رنگ!!! دنياي هزار رنگ بيرون، سرِ سازش با دنياي يك رنگ دورنم نداره... من هنوز دارم سعي ميكنم به رنگ من...به رنگ بنفش...به رنگ پاييز باشم! 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ هواي آسمان به سرم زده است ولي...هنوز قدّم كوتاه است!... 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ چه سود؟!... وقتي شعرهايم براي توست اما... مثل رهگذري بي تفاوت از كنارشان ميگذري... و من باز هم برايت شعر مي گويم...شعري براي تو! 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ از كه پنهان كنم اين راز دل خسته خويش؟... ... با كه گويم سخن از راز دل خسته خويش؟... 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ حالم از انتظار به هم ميخوره!!! :w821: 2 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ صبرم زياده...ولي دارم لبريز ميشم! تو مرز انفجارم... 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ سكوتت...سكوتم... دارم از حرف منفجر ميشم...منفجر...ي كاري بكن!تو رو خدا! 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ دختر داره بهار مياد!...بخند!... 1 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ حالم بهتر از اين نميشه!!! امروز...يكي از روزاي قشنگ زندگيم بود!عالي بود... همراهيت در همه حال...لذت حضور... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده