B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 17 بهمن، 2012 خيلي بده كه يكي خيلي راحت بهت توهين كنه و تو نتوني بهش چيزي بگي!چون بزرگتره و احترامش واجب!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آيييييييييي بزرگتري كه احترامت واجبه!خودت احترام خودتو نگه دار:icon_razz: نه اينكه من مجبور باشم نگه دارمش! 9
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2012 مهم نيست!... . . . مي دونم كه مي دوني!همين بهم آرامش ميده عزيز دلم ....... 7
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 24 بهمن، 2012 من و تو... دست در دست هم... پرواز كرديم...تا آغوش باز خدا!:aghosh: چه گرم بود آغوشش...چه تنگ بود آغوشش...:w36: . . . آدم شديم!:banel_smiley_90: . . . خدايا شكرت... 9
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 24 بهمن، 2012 يا رب آن آهوي مشكين به ختن باز رسان وان سهي سرو خرامان به چمن بازر سان دلِ آزرده ما را به نسيمي بنواز يعني آن جان ز تن رفته به تن باز رسان ماه و خورشيد به منزل چو به امر تو رسند يار مه روي مرا نيز به من باز رسان ديده ها در طلب لعل يماني خون شد يا رب آن كوكب رخشان به يمين باز رسان برو اي طاير ميمون همايون آثار پيش عنقا سخن زاغ و زغن باز رسان سخن اين است كه ما بي تو نخواهيم حيات بشنو اي پيك خبرگير و سخن باز رسان آنكه بودي وطنش ديده حافظ يا رب به مرادش ز غريبي به وطن باز رسان 6
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 24 بهمن، 2012 چرا دستمو ول كردي؟! تو به من قول دادي!!!!مگه نه اينكه قولت،قول مردونه بود؟! پس چي شد؟... . . . چرا نخواستي عزيز دلم؟چرا؟... 8
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 25 بهمن، 2012 مرسي مهربونم...مرسي:hapydancsmil::aghosh: ميدونستم ميتوني...بهت ايمان داشتم! . . . گفتم ميتوني ولي همش ترسيدي!ديدي شد!ديدي تونستي!:flowerysmile: 6
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 26 بهمن، 2012 . . . چي بگم وقتي همه چيو ميدوني؟! (دوستاي خوبم ببخشيد كه پستام گاهي به شدت بي معني ميشه) 7
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 26 بهمن، 2012 عجيبه!!!خيلي عجيب!!! من با اينهمه ضعف!بشم تكيه گاه يه آدم ديگه! به نظر تو اين عجيب نيست؟! فكر مي كني بتونم تكيه گاه خوبي برات باشم؟ من كوچيكم...و ضعيف... اگه تو اين فكر به ذهنت رسيد كه ميتونم لابد مي تونم!نه؟! باشه!قبول!...ولي... نه نه!...ولي نداريم...من ميتونم!...تو تنها كسي هستي تو اين عالم كه مي خواي بهم تكيه كني!من بايد قوي باشم!بايد بتونم محكم و استوار پشتت باشم!تا ته خط!تا اونجا كه بهم بگي چقدر خوب كه به تو تكيه كردم! ضعيفم...اما...براي تو..قوي ميشم و محكم! 7
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 28 بهمن، 2012 عجب وضعي شده!به خداااا!....... بعضي وقتا بدجور قاطي مي كنيم!نه؟!!!گنگ...سردرگم! . . . انگار مارو آويزون كرده باشن! پا در هوا! معلق!بلا تكليف...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان دقيقا نميدنم كجاي اين زندگي هستم!مسخره نيست؟!يه حس مزخرف... خوبه كه اينارو نميخوني وگرنه دارَم ميزدي!... . دارم چرت ميگم اسااااااااااااسي! . . . فاصله كمي دارم بار مرز جنون!:icon_pf (44): 7
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 29 بهمن، 2012 امروز....بد نبود...از صب استرس داشتم ولي حالا...خوبم! يه چيزي تو وجودم بدجور شيطنت مي كرد كه:gnugghender:...ولي كنترلش كردم! امروز اصلا وقتش نبود! نه نه!!! . . . 8
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 30 بهمن، 2012 من منتظرم!!!...:hapydancsmil: اميدوارم يادت نره عزيز دلم 9
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2012 تو آخرش منو ديوونه مي كني!من مي دونم ديگه!!! ميگي باشه!...ولي آخرشم كار خودتو مي كني!... . . . از دست تو... خودت بگو من با تو چيكار كنم؟! 8
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2012 نمي دونم آخرش چي ميشه! اين ندونستن بدجوري كلافم مي كنه:5c6ipag2mnshmsf5ju3! انگار جلومو مه گرفته اما يكي از پشت سر هلم ميده سمت جلو...هر قدممو آهسته و نا مطمئن بر ميدارم!!... خدايا خودت مواظبم باش!:5c6ipag2mnshmsf5ju3چشمام هيچ جا رو نمي بينه!... ... 7
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2012 خوب من...ممنون كه هستي... حتي فكر بودنت بهم آرامش ميده!حتي وقتي نيستي!حتي وقتي دوريم از هم!حتي حالا كه روزهاست صداتو نشنيدم!حتي حالا كه روزهاست نديدمت... ... خوب من...ممنون كه هستي!... 8
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2012 لعنت لعنت لعنت.......... دست از سرم بردار لعنتي! دارم با سردرگمي امروزم دعوا مي كنم... تو رو خدا...خسته ام كردي...ولم كن لعنتي! 6
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2012 دو شب...گذشت!... من ... اكنون... ديگر... منتظر هيچ كس و هيچ چيز نيستم... ... دروغگوي قهاري شده ام!...مي بيني؟!!! ... چشمانم را مي بندم... به روي تمام خواستن ها... من... ديگر... هيچ چيز... نمي خواهم!... ... چشمانم پاك پاك است.... از بودن كسي... .... دورغگوي قهاري شده ام!!! ... 4
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2012 خوبه!!! ما چقدر تفاهم داريم!!! تو دوست داشتن و نداشتن!!! ... كاش همه مثل ما بودن! كاش... 4
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2012 دوش آب گرم... كف توي چشمام... داغي رد اشك روي گونه هام... ... چشمام...آرامش حين طوفان! ... 4
B nam o neshan 12214 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2012 وقتي عصبي ميشم همش حرف ميزنم! يا با خودم و در و ديوار!!! (وقتي گوش فقط شنوايي براي شنيدن ندارم)...يا با ديگران (اونم فقط حرفاي بي سر و ته!!!) حس مي كنم دارم خفه ميشم!!! 4
ارسال های توصیه شده