mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ باورت داشتم از روز نخست، پر از همهمه بودی، اما... هیچ حرفی نزدی ... پر از گفتن دلدادگیت ، پر از زمزمۀ عشق به دریاشدنت، باز حرفی نزدی ... و فقط خندیدی، خوب من،می فهمم ... از دو چشمت همۀ حرف تو را، بی کلام اینجا باش... آخر اینجا بودن، نیست محتاج صدا... بودنت با دل من، بی صدا هم زیباست ... 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ می گویند خواب ندارم .. نه! فقط منتظر تـُ ام .. می ترسم چشم روے هم بگذارم و بیایے! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ دلـَم .. رُمـاטּ عاشـقـانہ مےخواهَد .. ڪہ مـــن.. آטּ دُختَرڪ بـالـآ بلَـندِِ سینہ ستبـرَش باشے .. وَ تـ ـو .. پسَـرڪے ســَر بہ هَـ ـ ـوا .. کہ با تـَمـام سـَر بہ هوابـودَטּ ـهـایَش بہ راه آورد من وَ دلـَمـ را ...! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ من بازدم ِ هر نفسم را با عشق ِ تو پیوند میزنم نفسهایم رهسپار ِ آغوشت خواهند شد شب كه سر بر بالین نهادی هوا را عمیق تر كام بگیر... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ وزنم را زمین نمی پذیرد دائماً بی تو در هوا معلقم... میبینی؟... حرفهایت بی محابا مرا به سویت میکشد افکارت...حتی لرزش قلبت را می فهمم... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ دَمـش گــَرم ..! بـاراטּ را مــے گـویَم .. بـہ شـانـہ اَم زد وَ گــفـت : خَ ـسـته شُدے ..! اِمـ ـروز را تو اِستراحَ ـت کـُטּ .. مَـטּ بـہ جـایـَت مــےبـ ــــ ــارَم ... 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ تو همیشه در یاد منی آسمان به آسمان، کوچه به کوچه رویا به رویا. هر جایی که می نگرم با منی. اما ... دلم برایت تنگ می شود !!! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ مثل همیشه برای "تـــــــــو" ... مینویسم... "تـــــــــو" ... به نیت هرکه دوست داری .. ... بخوان ... 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ تمـام شــهر از بـس عاشـقی کـردنـد قهـارنـد ... مـن امــــا هنوز .. نـاشـیانـه دوســتت دارم ! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ تـو کـه نـیـسـتـے . . خـاطـراتـت را در ِ کـوزه هـا مـے گـذارم ..، و غـصـه اَت را مـے خـورَم . . 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ نشستم پای مشروب ، گفتن : بخور .. بگو به سلامتی اونی که دوسش دارم ... پیکو به لبم نزدیک کردم ، نخوردم ..ولی گفتم : به سلامتی اونی که از وجودش نفس می کشم .. گفتن: نخوردی؟؟ گفتم سلامتی شو توی هوشیاری می خوام نه تو مستی... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ شراب می خواهم .. موسیقی .. ویک عالم ِ تنهایی . . . باید خنده های تو را فراموش کنم . . . 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ وقتی با مشت هایش قلبم .. را میشکست همه ی فکرم این بود : مبادا تکّه های شکسته قلبم .. دستان نازنینش را ببُرند… گفتمش : مراقب دستانت باش .. نفهمید! 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ مـــی گــــویــــند: دُنــــــیـــآ بــــــــــی وفـــــــآســـــــــت. . . امــــــــــا. . . قـــــــدرش را بدانـــــــید. . . مـــن دنـــــیآیِ بـــی وفـــــآ تــــــری هـــــــم داشتـــــــم. . . 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ در مهربانی ِ نگاهت ذوب می شود یخ احساسم با تو می توان آسود در انتهای راهی که به بن بست رسیده است و بالا رفت از دیوار روزمرگی ها و نترسید از آنچه پشت دیوار است ! 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ زندگی بر سر نفسها آوار می شود و روح خسته ام چه عصیان زده قلب را به یدک می کشد چه انتظاری داری؟ دیگر مهربانی را در خشمت جا گذاشته ام ستونهای ترک خورده بر تپشهایم می پیچند و امروز بی آنکه بخواهم بر دیوار قلب ،این رفیق نیمه راه، سنگ روی سنگ می چینم می دانم پیچک هم که باشم طوفان مرا از دیوار جدا خواهد کرد 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ بـاران مـیـبـارد . . . بـه حـرمـت کـدامـمـان . . . نـمـیـدانـم ! شـایـد . . . بـرای اوج دادن بـه عـشـق بـازی تـ ـو و او . . . یـا شـایـد . . . بـرای هـمـراهـی بـا تـک تـک قـدم هـای خـسـتـه ی ِ مـ ـن . . . ! نـمـیـدانـم . . 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ به راحتی میشه کسی روکه دوستش داریم ازخودبرنجانیم ولی به سختی میشه این رنجش راجبران کنیم. به راحتی میشه دردفترچه تلفن کسی جایی پیداکردولی به سختی میشه درقلب اوجایی پیداکرد. به راحتی میشه درمورداشتباهات دیگران قضاوت کردولی به سختی میشه اشتباهات خودراپیداکرد. به راحتی میشه بدون فکرکردن حرف زدولی به سختی میشه زبان راکنترل کرد. به راحتی میشه کسی روبخشیدولی به سختی میشه ازکسی تقاضای بخشش کرد. به راحتی میشه قانون راتصویب کردولی به سختی میشه به اونهاعمل کرد. به راحتی میشه به رویاهافکرکردولی به سختی میشه برای بدست اوردن یک رویاجنگید. به راحتی میشه هرروزاززندگی لذت بردولی به سختی میشه به زندگی ارزش واقعی داد. به راحتی میشه به کسی قول دادولی به سختی میشه به اون قول عمل کرد. به راحتی میشه دوست داشتن رابرزبان اوردولی به سختی میشه ان رانشان داد. به راحتی میشه اشتباه کردولی به سختی میشه ازاون اشتباه درس گرفت. به راحتی میشه گرفت ولی به سختی میشه بخشش کرد. به راحتی میشه یک دوستی راباحرف حفظ کردولی به سختی میشه به ان معنابخشید. به راحتی میشه این متن روخوندولی به سختی میشه به اون عمل کردl 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ بی تو بودن آغاز بی تو بودن ، آغاز یک سفر بود پرواز یک قناری در عرصه خطر بود پایان با تو بودن ، پایان دلخوشی هاست تنهایی بزرگم ، لبریز خواب و رویاست کشف سکوت دریا ، کشف غم قناری است بغض شبانه ام را موج ستاره جاری است ای رفته از کنارم ، با هرچه مهربانی برگرد تا بگویم این نکته را نهانی که از هر چه بی نیازم جز عشق را سرودن پیوسته پر کشیدن ، همواره با تو بودن 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ نذار بین من و تو فاصله طولانی بشه نذار هوای عشقمون دوباره طوفانی بشه نذار که دست روزگار خط بکشه رو آسمون ابر غرور و پس بزن تا بشکنه طلسمون نذار که پشت شیشه ها چشم های من جا بمونه نذار که این شیشه دل تنهای تنها بمونه نذار پرنده دلت بشینه رو بام کسی تو آسمون ها پر بکش تا که به مقصد برسی تو ای دلیل موندنم راه رسیدن آسونه ریلی که بین من و توست ما رو بهم می رسونه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده