- Nahal - 47858 ارسال شده در 6 بهمن، 2012 محمدرضا عبدالملکیان 24 آبانماه را به عنوان «روز هدیهی کتاب به آنها که دوستشان داریم» پیشنهاد کرد. این شاعر به خبرنگار کتاب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: به نظرم رسید برای ترویج کتاب و کتابخوانی و همچنین ارتقای کتابخوانی روزی را برای هدیهی کتاب پیشنهاد کنم. این پیشنهاد را سال گذشته به برگزارکنندگان هفتهی کتاب و کتابخوانی در وزارت ارشاد مطرح کردم و فکر میکنم جا افتادن این پیشنهاد فرهنگی در بین مردم و علاقهمندان کتاب میتواند در گسترش کتابخوانی مؤثر باشد. او افزود: در برنامههای فرهنگی در سرزمینمان شاهدیم مناسبتهای روز زن و پدر جایگاه فرهنگی دارد که عموما مردم به آنها اهتمام و توجه دارند و این اتفاق میتواند در مورد کتاب نیز بیفتد و همزمان با آغاز هفتهی کتاب در 24 آبانماه هر سال، این روز به عنوان «روز اهدای کتاب به آنها که دوستشان داریم» معرفی شود. عبدالملکیان تأکید کرد: این حرکت میتواند مزیتهای ویژهای داشته باشد تا علاقهمندان به فرهنگ و جوانان بتوانند در این روز به این بهانه کتابهایی را به دوستان و بستگان و آنهایی که دوستشان دارند اهدا کنند و اقدامی در زمینهی فرهنگسازی هدیهی کتاب و مطالعه کردن است. در صورتیکه در اینباره به اندازهی کافی در رسانهها اطلاعرسانی شود و جامعه آگاه شود، مورد استقبال مردم قرار میگیرد و رفته رفته نهادینه میشود و در تقویم فرهنگی و رسمی نیز میتوان روزی را به این نام نامگذاری کرد. نظر شما در مورد این پیشنهاد چیه؟ و چه کتاب هایی بیشتر برای اهدا کردن مناسبه؟ 4
Mr.101 27037 ارسال شده در 6 بهمن، 2012 اهدا کردنا که میشه اهدا کرد حالا کاش میخوند یه سودی داشته باشه والا همین جوری بندازه تو قفسه برا قشنگی چه فایده 3
*lotus* 20275 ارسال شده در 6 بهمن، 2012 چه ایده ی خوبی ،چه با فرهنگ دوس دارم این کارو انجام بدم برا اون دوستام که کتاب خونن بسته به علاقشون و برای خواهرم که کتاب نمیخونه شاید باعث بشه علاقه مند شه،بالاخره چون هدیستو مناسبتی هم نداره خودش خیلی تاثیر گذاره 3
ارسال های توصیه شده