h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ دوستان یه تعداد رو که میدونم میدونید از روی کارهای جناب طایفه و جناب صدیق کار کردم به عنوان تمرین. 14 لینک به دیدگاه
.tara 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ خیلیییی خیلییی عالیه؛ کاش بیشتر در مورد تکنیک و نحوره راندو بعضیاشون توضیح میدادین؛ مثلا تکنیک آسمون این چیه : 6 لینک به دیدگاه
h.shafiee 3194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ البته هنوز تموم نشده... 3 ماهی بود راندو نکرده بودم . 8 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ راندو یعنی چی؟ اینا نقاشین؟ راندو یعنی دوتا ،ران . خودتم دوتاشو داری ران مرغ هم حتما زیاد خوردی ننننننننننننننننننننننننننننننننهه؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ واقعا عاليه!!! من هنوز هنگم!!! 2 لینک به دیدگاه
shervinsazeh 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۱ دست شما درد نکنه.خیلی زیبا هستن. 2 لینک به دیدگاه
sara.archi 343 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ دست شما درد نکنه.خیلی زیبا هستن.[/quotevery niiiiiiiiiiiiiiiiice... 2 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ عجب راندوهای توپی بودن! موفق باشی آقا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده