- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ نمیشه یه عده شعر بنویسن یه عده متن اما باشه متن هم بفرستین اگر تعداد زیاد باشه برای متن ها یه نظرسنجی می زاریم برای شعر ها یه نظرسنجی. خب اینجا http://www.noandishaan.com/forums/thread100565.html بگین با مسابقه شعر راحت ترین یا متن. 12 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ زود تند سریع شعراتون رو بفرستین 6 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ زود تند سریع شعراتون رو بفرستین حالا كو تا دوشنبهوقت اضافه ميفرستيم 3 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ یعنی شعر گفتم در حد..... مطمئنم که اول می شم.....البته از آخرها .... فکر کنم اگه بفرستمش هر کی بخونتش باید یه سر بره بیمارستان آخه این شکلی میشه یه جورییایی رودل میکنه از خنده بی خود نیست قدیمیا میگن هر کسی را بهر کاری ساختنا 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ یعنی شعر گفتم در حد.....مطمئنم که اول می شم.....البته از آخرها .... فکر کنم اگه بفرستمش هر کی بخونتش باید یه سر بره بیمارستان آخه این شکلی میشه یه جورییایی رودل میکنه از خنده بی خود نیست قدیمیا میگن هر کسی را بهر کاری ساختنا چرا با خودت تعارف داری دخترجون؟ شعرتو بفرست 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ منم یکی نوشتم اما باید روش فکر کنم. من لحظات اخر میفرستم. هیجانش بیشتره 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ منتظر شعرای پاییزیتون هستیم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ سارا جونم سارای من سارا خوجلم سارا خانم سارا با کلاس سارا مهندس سارا دکتر سارا سایر رشته ها سارا شاعر سارا همه چی تموم سارا خوش اخلاق مدال و امتیاز به من میدی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ سارا جونم سارای من سارا خوجلم سارا خانم سارا با کلاس سارا مهندس سارا دکتر سارا سایر رشته ها سارا شاعر سارا همه چی تموم سارا خوش اخلاق مدال و امتیاز به من میدی؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اصلا بیا تو مدیر ادبیات شو عزیزم 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ اصلا بیا تو مدیر ادبیات شو عزیزم سارا میشه منم معاونش شم؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ سارا میشه منم معاونش شم؟؟؟؟؟؟؟؟ آره .ثواب داره.منم راحت میشم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ اصلا بیا تو مدیر ادبیات شو عزیزم نه قربونت برم واسه مدیریت که وقت ندارم همون مدال و اممتیاز بسه 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ آره .ثواب داره.منم راحت میشم :hapydancsmil: پارتی داری؟ من ادمین شم؟؟؟؟؟/:ws28: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ سارا میشه منم معاونش شم؟؟؟؟؟؟؟؟ من مدیر شم سخت گیر میشما مث سارا نیستما تو مگه سر کار نمیری؟ وقت نکنی کارایی که بهت میگم انجام بدی تنبیه و دعوا و توبیخه ها مث این مدیر ندید پدیدا میشم 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ من مدیر شم سخت گیر میشمامث سارا نیستما تو مگه سر کار نمیری؟ وقت نکنی کارایی که بهت میگم انجام بدی تنبیه و دعوا و توبیخه ها مث این مدیر ندید پدیدا میشم من ادمین میشم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده