*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااام سلااااااااااااااااااام به همه ی شما دوستان خوبم سری سیزدهم از مسابقات عکس معماری رو برگزار میکنیم :camera2: طبق روال موضوع این سری آزاد هست انتخاب دست خودتونه هر موضوعی که در ارتباط با معماری باشه و بهش علاقه مند هستید میتونید ازش عکس بگیرید و بفرستید تا آخر روز یکشنبه 91/08/14 فرصت دارید که عکساتون رو به صورت خصوصی با ذکر عنوان و مکان عکس برام بفرستید نظرسنجی 91/08/15 برگزار میشه منتظر عکسای قشنگتون هستم . . . :shad: 21 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ عه چه خوب من سعی می کنم شرکت کنم 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ به احتمال زیاد میشرکتم :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ حتما شرکت میکنم خوشم اومد:girl_yes2::w888: 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ خیلی خیلی خیلی احتمالش زیاد میباشه 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ عهههه دو روز پیش تاپیک زده شده من الان دیدم.چرا تبلیغ نشد پس 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ عکس فرستااااااااااااااااااااادم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ عهههه دو روز پیش تاپیک زده شده من الان دیدم.چرا تبلیغ نشد پس من دیروز اصلا نتونستم نت بیام و اطلاع رسانی کنم معذرت میخوام دیگه امروز صبح به همه دوستان با پیام خصوصی خبر دادم 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ منم فرستاددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددم 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ من دیروز اصلا نتونستم نت بیام و اطلاع رسانی کنم معذرت میخوام دیگه امروز صبح به همه دوستان با پیام خصوصی خبر دادم این چه حرفیه عزیزم واسه من پیام نیومد آخه 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ منم میخوام شرکت کنم. میشه یکم تمدیدش کنید؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ منم میخوام شرکت کنم. میشه یکم تمدیدش کنید؟؟؟؟؟؟ به به صبا خانم برنده ی دور قبلی هنوز که فرصت دارید 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ به به صبا خانم برنده ی دور قبلی هنوز که فرصت دارید اخه میخوام یه عکس بندازم که بازم برنده شم مدالو ببرم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده