*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 29 دی، 2012 سلااااااااااااااااااام سلااااااااااااااااااام به همه ی شما دوستان خوبم سری سیزدهم از مسابقات عکس معماری رو برگزار میکنیم :camera2: طبق روال موضوع این سری آزاد هست انتخاب دست خودتونه هر موضوعی که در ارتباط با معماری باشه و بهش علاقه مند هستید میتونید ازش عکس بگیرید و بفرستید تا آخر روز یکشنبه 91/08/14 فرصت دارید که عکساتون رو به صورت خصوصی با ذکر عنوان و مکان عکس برام بفرستید نظرسنجی 91/08/15 برگزار میشه منتظر عکسای قشنگتون هستم . . . :shad: 21
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 31 دی، 2012 عهههه دو روز پیش تاپیک زده شده من الان دیدم.چرا تبلیغ نشد پس من دیروز اصلا نتونستم نت بیام و اطلاع رسانی کنم معذرت میخوام دیگه امروز صبح به همه دوستان با پیام خصوصی خبر دادم 6
سـارا 20071 ارسال شده در 31 دی، 2012 من دیروز اصلا نتونستم نت بیام و اطلاع رسانی کنم معذرت میخوام دیگه امروز صبح به همه دوستان با پیام خصوصی خبر دادم این چه حرفیه عزیزم واسه من پیام نیومد آخه 5
*Cloudy sky* 22513 مالک ارسال شده در 2 بهمن، 2012 منم میخوام شرکت کنم. میشه یکم تمدیدش کنید؟؟؟؟؟؟ به به صبا خانم برنده ی دور قبلی هنوز که فرصت دارید 4
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 2 بهمن، 2012 به به صبا خانم برنده ی دور قبلی هنوز که فرصت دارید اخه میخوام یه عکس بندازم که بازم برنده شم مدالو ببرم 4
ارسال های توصیه شده