*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ سلاااااااااام به همه ی دوستان گل نواندیش سری ششم از مسابقات راندو رو برگزار میکنیم طرحی که باید این سری راندو کنید این طرحه : http://www.noandishaan.com/upload/images/i00wuxykmv2y2tpaq27.jpg تا آخر روز یکشنبه 91/08/14 فرصت دارید که کاراتون رو به صورت خصوصی برام بفرستید نظرسنجی 91/08/15 برگزار میشه منتظر کارای قشنگتون هستم :shad::shad: 20 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ کار راحتیه؛راندوش هم خیلی قشنگ میشه؛ حتما شرکت میکنم لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ اگه وقت کردم حتماااااااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۱ چه طرحه خوبیه. من حتما شرکت میکنم 5 لینک به دیدگاه
.tara 359 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ سعی میکنم شرکت کنم، فرقی نداره چه تکنیکی باشه دیگه ؟ 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۱ سعی میکنم شرکت کنم، فرقی نداره چه تکنیکی باشه دیگه ؟ نه عزیزم فرقی نداره با هر تکنیکی که دوست داری راندو کن 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ وقتی نمونده هاااا زودتر کاراتون رو بفرستید 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ تمدید کن فاطمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ با صبا موافقم اگر تمدیدش کنی منم هستم 3 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۱ من فرستادمش:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ منکه دو روزی رشت نبودم.تمدید بشه میتونم شرکت کنم 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ تمدید کن فاطمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 با صبا موافقماگر تمدیدش کنی منم هستم منکه دو روزی رشت نبودم.تمدید بشه میتونم شرکت کنم تا فردا شب تمدید میشه 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ خیلی ناراحت شدم اصلا وقت نکردم کار کنم شرمنده ی بچه ها ام شدم. 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ خیلی ناراحت شدم اصلا وقت نکردم کار کنم شرمنده ی بچه ها ام شدم. نه عزیزم این چه حرفیه ! اشکال نداره اگه فرصت نکردی ایشالله دفعه ی بعد راستی هنوزم وقت هستاااا ٬ اگه نیاز شد بازم تمدید میشه چون فقط یه کار فرستادن 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ نه عزیزم این چه حرفیه ! اشکال نداره اگه فرصت نکردی ایشالله دفعه ی بعد راستی هنوزم وقت هستاااا ٬ اگه نیاز شد بازم تمدید میشه چون فقط یه کار فرستادن فردا از صبح تا 6کلاس دارم اگه وقت ناهار فرصت کردم حتما میکشم اگه نشد بوخشید دیگه عزیزم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده