رفتن به مطلب

مهریه، عامل خوشبختی یا کسبی جدید؟

مهریه عامل خوشبختی و ثبات زندگی است؟  

27 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. مهریه عامل خوشبختی و ثبات زندگی است؟

• 1
    • 18
    • 8

ارسال های توصیه شده

مهریه بالا یجورایی عامل جلوگیری از بدبختیه وقتی یک زن با ازدواج تمام اختیاراتشو برای زندگیش از دست میده می تونه از مهریه سنگین برای رسیدن به اهدافش استفاده کنه و مهریه سنگین صرفا پشتوانه مالی برای زن نیست گاهی پشتوانه غیر مادیه

میشه بگی چطور از بدبختیش جلوگیری میکنه و چطور به اهدافش میرسه؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 61
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

میشه بگی چطور از بدبختیش جلوگیری میکنه و چطور به اهدافش میرسه؟

می تونه از مهریه بعنوان اهرم فشار استفاده کنه (خواهشا نگو که زندگی اینجوری بدرد نمی خوره و ازا این جور حرفا چون من هم موافق قوانین اسلام نیستم )

• Like 1
لینک به دیدگاه
می تونه از مهریه بعنوان اهرم فشار استفاده کنه (خواهشا نگو که زندگی اینجوری بدرد نمی خوره و ازا این جور حرفا چون من هم موافق قوانین اسلام نیستم )

اصلا بحثی از اسلام و قوانین اسلام وسط نیست

بحث لذت بردن از زندگیه

به عنوان اهرم فشار استفاده کنه و هر روز آدمی رو که ازش متنفره مقابلش ببینه که زندگی رو نه برای طرف مقابلش (الان راجع به زن صحبت میکنم) واسه خودش زهر کنه؟

زن و مرد ازدواج میکنن که شیرینی زندگی مشترک رو کسب کنن و از کنار هم بودن آرامش بگیرن

نه که زندگی رو تبدیل به میدون جنگ کنن. که زن بخواد از مهریه به عنوان اهرم فشار استفاده کنه!

• Like 5
لینک به دیدگاه
اصلا بحثی از اسلام و قوانین اسلام وسط نیست

بحث لذت بردن از زندگیه

به عنوان اهرم فشار استفاده کنه و هر روز آدمی رو که ازش متنفره مقابلش ببینه که زندگی رو نه برای طرف مقابلش (الان راجع به زن صحبت میکنم) واسه خودش زهر کنه؟

زن و مرد ازدواج میکنن که شیرینی زندگی مشترک رو کسب کنن و از کنار هم بودن آرامش بگیرن

نه که زندگی رو تبدیل به میدون جنگ کنن. که زن بخواد از مهریه به عنوان اهرم فشار استفاده کنه!

خوب اگه همون مهریه نداشته باشه چیکار کنه؟

شرایط فکر کن که مرد بی دلیل یا برای اذیت زن یا دلایل شخصی و .... نذار زنش درس بخونه یا سر کار بره مهریه بالا هم برای استفاده کردن ازش نداشته باشه حق طلاق هم با زن نیست که بخواد به این زندگی پایان بده تو اون شرایط زندگی برای زن بهشت و لذت بخش میشه دیگه مجبور نیست آدمی که ازش متنفر هر روز جلو چشمش ببینه ؟ کدومش بهتر داشتن مهریه بالا برای رسیدن به خواسته هایی که حقش یا نداشتن مهریه و چشم پوشی از حقش؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

شرایط فکر کن که مرد بی دلیل یا برای اذیت زن یا دلایل شخصی و .... نذار زنش درس بخونه یا سر کار بره مهریه بالا هم برای استفاده کردن ازش نداشته باشه حق طلاق هم با زن نیست که بخواد به این زندگی پایان بده تو اون شرایط زندگی برای زن بهشت و لذت بخش میشه دیگه مجبور نیست آدمی که ازش متنفر هر روز جلو چشمش ببینه ؟ کدومش بهتر داشتن مهریه بالا برای رسیدن به خواسته هایی که حقش یا نداشتن مهریه و چشم پوشی از حقش؟

شرایط ضمن عقد هم برای این طور موارده دیگه

این مثال هایی که زدید از نظر من! با مهریه زیاد مشکلی رو حل نمیکنه بلکه صورت مسئله رو فقط پاک میکنه

در هر صورت این هم نظر شماست و محترمه :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
شرایط ضمن عقد هم برای این طور موارده دیگه

این مثال هایی که زدید از نظر من! با مهریه زیاد مشکلی رو حل نمیکنه بلکه صورت مسئله رو فقط پاک میکنه

در هر صورت این هم نظر شماست و محترمه :icon_gol:

من خودم شخصا با شرایط ضمن عقد موافقم و مهریه توهین به خودم میدونم اما همه ی آقایون اون شرایط نمی پذیرن و همه ی خانوم ها هم از شروط ضمن عقد آگاهی ندارن و مهریه بالا راهی برای بعضی از افراد برای رسیدن به بخشی از حقشون

:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

شما اگر فقط یه مقدار بتونید نگرشتون رو نسبت به جنس مرد تغییر بدید و از این موضع افراطی که نسبت به جنس مخالف دارید کمی فاصله بگیرید قضاوتهاتون هم منطقی تر میشه. چرا فکر میکنید که مردی بی دلیل یا برای اذیت کردنش و یا از روی بیماری های روحی و روانی نمیزاره درس بخونه و سر کار بره؟

چطوره که التزامی به دین اسلام ندارید و در تک تک پست هاتون این مسئله موج میزنه (البته منم ندارم) اما مهریه رو که یک دستور کاملا شرعیه صرفا به دلیل اینکه میتونه ابزاری برای مقابله با جنس مخالف باشه امری لازم و مقبول میپندارید و ازش دفاع میکنید؟

حق طلاق هم توافقیه. خانم ها هم میتونن ضمن عقد از این حق برخوردار باشن.

• Like 6
لینک به دیدگاه
شما اگر فقط یه مقدار بتونید نگرشتون رو نسبت به جنس مرد تغییر بدید و از این موضع افراطی که نسبت به جنس مخالف دارید کمی فاصله بگیرید قضاوتهاتون هم منطقی تر میشه. چرا فکر میکنید که مردی بی دلیل یا برای اذیت کردنش و یا از روی بیماری های روحی و روانی نمیزاره درس بخونه و سر کار بره؟

چطوره که التزامی به دین اسلام ندارید و در تک تک پست هاتون این مسئله موج میزنه (البته منم ندارم) اما مهریه رو که یک دستور کاملا شرعیه صرفا به دلیل اینکه میتونه ابزاری برای مقابله با جنس مخالف باشه امری لازم و مقبول میپندارید و ازش دفاع میکنید؟

حق طلاق هم توافقیه. خانم ها هم میتونن ضمن عقد از این حق برخوردار باشن.

چون چنین افرادی وجود دارن و هنگام ازدواج روی پیشونی شخص ننوشتن که آیا ایشون فرد درستی هستن یا نه

وقتی قوانین بر اساس دین اسلام برای اینکه شخصی بتونه از خودش محافظت کنه باید از همون قوانین دین اسلام استفاده کنه چون چاره ی دیگه ای نداره و این کار به معنی قبول داشتن اون عمل نیست

فکر کنم در پست بعدی جواب دادم کاش می خوندید بعد می نوشتید

• Like 2
لینک به دیدگاه

واژه مهریه برای بنده حکم جک سال را دارد. این هم فقط به این دلیل است که به مدل ازدواجی که بر جامعه ما حکم فرما هست اصلا اعتقاد ندارم و خدا نکند روزی گریبان گیرم شود. البته از قدیم گفتن هر چی را نفی کنی همون سرت میاد برای همین بنده همیشه پولدار ها را نفی کردم. :d

ولی الان می خوام از یک دیدگاه دیگه صحبت، یعنی نه برای خودم، به عنوان مثال خواهرم می خواهد ازدواج کند، بنده به شرایط جامعه نگاه می کنم، به حصاری هم که ازدواج می تواند برای زن درست کند هم نگاه می کنم. به آن آقا پسری هم که دو روز است که عقاید خود را عوض کرده و فکر می کند عاشق است هم نگاه می کنم، می بینم که هیچ چیز جور در نمی آید، به این نتیجه می رسم که احتمال اینکه این ازدواج 5 سال بیشتر دوام نیار هم در ذهنم نگه می دارم، حال به شرایط تورم نگاه می کنم،!!!! خوب اگر همین جوری پیش برود قیمت ها سر به فلک خواهد گذاشت. البته سکه هم گران می شود ولی خوب بعضی چیزها بیشتر گران می شود. فکر می کنم 500 سکه مناسب باشد. این جوری خواهرم خوشبخت نمی شود ولی حداقل آن گل پسر که بدبخت می شود و می فهمد که در این جامعه عقب افتاده نباید با دل این و آن بازی کند. شاید در ازدواج بعدیش بیشتر دقت کرد.

واقعیت های بالا را که کنار بگذاریم، اگر پسر آدم نباشد، دختر از مهریه هم خواهد گذشت. یک نفر می تونه با رفتارهاش یک نفر دیگه را خورد کنه و نه نیاز هست که دست روش بلند کنه و نه بهش توهین مستقیم کنه. با توجه به قوانین این کشور هم که اگر دختر ترک منزل بکنه مهریه بهش نمیرسه(اگه اشتباه نکنم). به هر حال قوانین خیلی بی فکرانه تصویب شده اند. ما در فامیل کسی را داریم که بد رقم عاشق شد. پسره هم کم ادعای عاشقی نداشت و مهریه سنگین و خرج های آنچنانی، ولی با این دختر فامیل ما کاری کرد که اومد خونه و از مهریش گذشت و فقط طلاق خواست، یکسال و اندی دویدند تا پدر و مادرش تونستند طلاق بگیرند. پسر یعنی استاد دانشگاه هم بود.

پس من فکر می کنم که جامعه باید روند ازدواج ها را تغییر بده نه اینکه با مهریه بخواد تضمین ایجاد کنه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

مهریه خیلی هم خوبه....من که خیلی خیلی هم قبول دارم..هرچه مهریه بالاتر بهتر...Ghelyon.gif

اصلا هم تریپ روشنفکری و مدرن و امروزی بودن و مدل زندگی غربی رو تو این موارد قبول ندارم که براساس مهر و گذشت و همه چیز مال دو طرف و از این حرفا!!!!:banel_smiley_4:این حرفا معلومه از کجا آب میخوره....

ضمنا آقایون هنوز اونقدر روشنفکر نشده اند حق طلاق بدند به خانمها،اما دم از کم کردن مهریه ومهم نبودنش میزنند...پس خودشون چرا از دادن حق طلاق میترسند..w888.gif

وقتی حاج آقامحمدتقی رهبر میگه "برای تعدد زوجات و تکثر اولاد فرهنگ سازی کنید" دیگه چه میشه کرد...نگاه به زن رو آدم کیف میکنه...(50).gif

اینم منبع نگید بدون منبع گفتم:http://www.parsine.com/fa/news/68300

• Like 3
لینک به دیدگاه

....

ضمنا آقایون هنوز اونقدر روشنفکر نشده اند حق طلاق بدند به خانمها،اما دم از کم کردن مهریه ومهم نبودنش میزنند...پس خودشون چرا از دادن حق طلاق میترسند..w888.gif

آفرین .اینم حرف حسابیه والله ..:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اصلا هم تریپ روشنفکری و مدرن و امروزی بودن و مدل زندگی غربی رو تو این موارد قبول ندارم که براساس مهر و گذشت و همه چیز مال دو طرف و از این حرفا!!!!:banel_smiley_4:این حرفا معلومه از کجا آب میخوره....

جان؟

زندگی بر اساس مهر و گذشت مدل زندگی غربیه؟ از کی تا حالا؟ :ws3:

اگه دنبال مدل زندگی میگردی، این تعالیم بیشتر تو اسلام اومده

و همون مهریه رو هم اسلام تعیین کرده برای زن :a030:

....

من زیاد دیدم که موقع عقد این حق رو به همسرشون میدن :a030:

فقط چیزی که هست، من فکر میکنم موقع عقد حرف زدن از حق طلاق و این صحبت ها بین طرفین باعث سردی میشه

البته تو قانون مواردی هست که به زن حق طلاق میده مثل تلبیس و این چیزا

ولی شاید باز هم باید در قانون مون تغییرات بهتری ایجاد بشه

• Like 4
لینک به دیدگاه

یکی از دلایل عمده و اصلی نداده حق طلاق به زن رو در لینک زیر مشاهده کنید مطمئنا خانم ها دلیلش رو متوجه خواهند شد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
یکی از دلایل عمده و اصلی نداده حق طلاق به زن رو در لینک زیر مشاهده کنید مطمئنا خانم ها دلیلش رو متوجه خواهند شد

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

توی هر چیزی خوب و بد وجود نداره

این دلیل نمیشه که چون یه نفر سو استفاده کرده بقیه از اون حق محروم بشن

• Like 1
لینک به دیدگاه
توی هر چیزی خوب و بد وجود نداره

این دلیل نمیشه که چون یه نفر سو استفاده کرده بقیه از اون حق محروم بشن

نه موضوع رو نگرفتی

• Like 2
لینک به دیدگاه
چون چنین افرادی وجود دارن و هنگام ازدواج روی پیشونی شخص ننوشتن که آیا ایشون فرد درستی هستن یا نه

وقتی قوانین بر اساس دین اسلام برای اینکه شخصی بتونه از خودش محافظت کنه باید از همون قوانین دین اسلام استفاده کنه چون چاره ی دیگه ای نداره و این کار به معنی قبول داشتن اون عمل نیست

فکر کنم در پست بعدی جواب دادم کاش می خوندید بعد می نوشتید

اتفاقا اون پست رو هم خوندم. مگه همه جای دنیا روی پیشونی مردها چیزی نوشته؟ یا مگر همه جای دنیا از این اهرم های فشار وجود داره؟ پس مردم مشکلاتشون رو چطور حل میکنن؟ مثلا اگر قانون مردها رو به خاطر عدم پرداخت مهریه تعقیب قضایی نکنه دیگه زنها نمیتونن با هیچ مردی زندگی کنن؟

اگر چنین افرادی وجود دارند چرا با اونها ازدواج میکنید؟ پس شناخت قبل از ازدواج برای چیه؟ دو نفر همدیگه رو نمیخوان خدافظ خدافظ. تموم میشه میره پی کارش.

خانم ها هم ماشالا همه نکته بین و باهوش و زرنگ و آدم حسابی. بشینن یه جزوه 20 صفحه ای از نت دانلود کنن راجع به شرایط ضمن عقد مطالعه بفرمایند همه چیز دستگیرشون میشه. مثل ما مردها خنگ و کودن که نیستن.

در ضمن مهریه بالا تضمین کننده هیچ چیزی نیست. وقتی یه نفر بخواد اذیت کنه بی مهریه یا با مهریه کار خودشو میکنه.

• Like 5
لینک به دیدگاه

و اما نظر شخصی خود من اینه که مهریه لازمه. لازم بودن مهریه هم از این بابته که پس از جدایی به دلیل شرایط حاکم بر جامعه زنها دچار آسیب میشن و این مبلغ در صورتی که معقول و منطقی باشه میتونه تا حدود زیادی از این آسیب ها جلوگیری کنه. اما اگر قرار باشه این مبلغ در حدی زیاد باشه که به زندگی یک مرد پس از جدایی آسیب بزنه هیچ فرقی بین یک زن و مرد وجود نداره و هدف از تعیین این مبلغ تحت عنوان مهریه اینه که کسی از این جدایی متضرر نشه. ولو اینکه اون فردی که قراره متضرر بشه یک مرد باشه. پس شرایط جدایی اعم از مهریه یا شروط ضمن عقد باید به شکلی باشه که هیچ یک از طرفین متضرر نشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

مهریه خیلی هم خوبه....من که خیلی خیلی هم قبول دارم..هرچه مهریه بالاتر بهتر...Ghelyon.gif

وقتی حاج آقامحمدتقی رهبر میگه "برای تعدد زوجات و تکثر اولاد فرهنگ سازی کنید" دیگه چه میشه کرد...نگاه به زن رو آدم کیف میکنه...(50).gif

اینم منبع نگید بدون منبع گفتم:http://www.parsine.com/fa/news/68300

دوست عزیز بنده با حرف های شما موافقم که تا این طرز تفکر بر جامعه حاکم هست باید مهریه باشه ولی یک سوالی که برام پیش آمد این بود که این طرز تفکری که شما اصطلاحا غربی نامیدید از کجا آب می خوره؟؟ چون علاقه مند هستم بدونم ریشه این تفکر از کجا آب می خوره که شما با این صراحط بیان کردید؟؟

هرکسی هم که حق طلاق را حاضر نیست بده کاملا انسان ناآگاهی هست، چون هرچه بدبختی هست سر خودش تو زندگی خراب کرده، حق طلاق را بده و خودش را راحت کنه، تمام. اگر یکی از دو طرف از زندگی راضی نباشه مسلم هست که زندگی به دهن طرف مقابل زهر میشه. پس بهتر هست که حق طلاق را بدهند و خود را راحت کنند.

این طرز تفکر چند همسری هم که متعلق به امروز نیست و به قول شما معملومه از کجا آب میخوره!! ولی بدون شوخی این نحوه نگرش هم فکر نمی کنم موافقین زیادی داشته باشه. به هر حال هرکس اندازه درک، فهم و شعور خود سخن میگه و قرار نیست که سخن این چنین افرادی نماینده سخن مردم جامعه باشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...