amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ سلام به همه. آقا اين مسابقه منو جذب كرد كه عضو شم پيدا كردن كلمات و رنگ آميزي اونا مشكلي نداشت. تقريبا راحت بود. مشكلم پشت سر هم گذاشتنشونه. از اين راهنمايي هاي شما هم هيچي نفهميدم راستي يادم رفت بگم، ايميل كردم برات مهندس. ببين تا چه حد درسته 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ راستي يادم رفت بگم، ايميل كردم برات مهندس. ببين تا چه حد درسته این نمیتونه جواب باشه چون خیلی سادس ، باید به ترتیب زیر هم بچینی بدون سلول کمکی 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ تا 20/8 چیزی نمونده هــــــا!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ تا 20/8 چیزی نمونده هــــــا!!!!!!!!!!! به ممد میگم مدالو به خودم بده 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۱ به ممد میگم مدالو به خودم بده قبول نیست شما جواب رو میدونستید سطح سوالا پایینه کسی شرکت نمیکنه 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۱ قبول نیست شما جواب رو میدونستیدسطح سوالا پایینه کسی شرکت نمیکنه آها همینه اصلا به خاطر همینه که بچه ها شرکت نکردند سطح سوالات پایینه 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ امروز روز آخر مسابقه هست و متاسفانه این مسابقه برنده ای نداشت 6 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ امروز روز آخر مسابقه هست و متاسفانه این مسابقه برنده ای نداشت يه راهنمايي درست درمون هم كه نميكني :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ يه راهنمايي درست درمون هم كه نميكني :icon_razz: شما یه حرکتی کردی که بعدش بگی فلان جاش گیر داره تا راهنمایی کنم؟:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ فایل راه حل رو بزارید ببینیم چطوری باید حل میشد مسابقه البته ی خورده خیلی سخت بود 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۱ شما یه حرکتی کردی که بعدش بگی فلان جاش گیر داره تا راهنمایی کنم؟:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ شما یه حرکتی کردی که بعدش بگی فلان جاش گیر داره تا راهنمایی کنم؟:icon_razz: چخده باهوشي خو حالا كه فهميدي يه راهنمايي بكن مهندس. همشهريم ها! پارتي بازي كن يكم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ چخده باهوشي خو حالا كه فهميدي يه راهنمايي بكن مهندس. همشهريم ها! پارتي بازي كن يكم :gnugghender: جوابو دادم دیگه همشهری چیو راهنمایی کنم 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ جوابو دادم دیگه همشهری چیو راهنمایی کنم جواب دادي؟ كو پَ؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ جواب دادي؟ كو پَ؟ امضامو نمیبینی همشهری؟ 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ امضامو نمیبینی همشهری؟ چشم بصيرت ميخواست كه من نداشتم خو چرا هي تاپيك ميزني؟ همينجا ميذاشتي ديگه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده