رفتن به مطلب

با دیدن این جسد،یکی دیگر از معجزات قرآن اثبات شد !

ارسال های توصیه شده

جسد فرعون به مکانی با شرایط خاص در مرکز آثار فرانسه انتقال داده شد تا بزرگترین دانشمندان باستانشناس به همراه بهترین جراحان و کالبد شکافان فرانسه، آزمایشات خود را بر روی این جسد و کشف اسرار متعلق به آن شروع کنند.

رئیس این گروه تحقیق و ترمیم حسد یکی از بزرگترین دانشمندان فرانسه به نام پروفسور موریس بوکای بود، او بر خلاف سایرین که قصد ترمیم جسد داشتند، در صدد کشف راز و چگونگی مرگ این فرعون بود.

تحقیقات پروفسور بوکای همچنان ادامه داشت تا اینکه در ساعات پایانی شب نتایج نهایی ظاهر شد بقایای نمکی که پس از ساعت ها تحقیق بر حسد فرعون کشف شد دال بر این بود که او در دریا غرق شده و مرده است و پس از خارج کردن جسد او در دریا غرق شده و مرده است و پس از خارج کردن جسد او از دریا برای حفظ جسد، آن را مومیایی کرده اند. اما مسئله غریب و آنچه باعث تعجب بیش از حد پروفسور بوکای شده بود این مسئله بود که چگونه این جسد سالمتر از سایر اجساد، باقی مانده در حالی که این جسد از دریا بیرون کشیده شده است

حیرت و سردرگمی پروفسور دوچندان شد وقتی دید نتیجه تحقیق کاملا مطابق با نظر مسلمانان در مورد غرق شدن فرعون است و از خود سئوال می کرد که چگونه این امر ممکن است با توجه به اینکه این مومیایی در سال ۱۸۹۸ میلادی و تقریبا در حدود ۲۰۰ سال قبل کشف شده است،در حالی که قرآن مسلمانان قبل از ۱۴۰۰ سال پیدا شده است؟!

33821_139.jpg<a href=62026571838640453640_thumb.jpg' alt='620

لذا بعد از اتمام کار به کشورهای اسلامی سفر کرد و به تحقیق پرداخت تا بالاخرة آیه ۹۲ سوره یونس را برایش خواندند.به این صورت بود که به دین مبین اسلام مشرف شد

• Like 12
لینک به دیدگاه

فکر کنم داستان موسی و فرعون در تورات و انجیل هم اومده باشه و مختص قران نیست.

ضمن اینکه در مومیای کردن جسد از نمک هم استفاده میکنن.

لینک به دیدگاه

وَجَاوَزْنَا بِبَنِي إِسْرَائِيلَ الْبَحْرَ فَأَتْبَعَهُمْ فِرْعَوْنُ وَجُنُودُهُ بَغْيًا وَعَدْوًا حَتَّى إِذَا أَدْرَكَهُ الْغَرَقُ قَالَ آمَنْتُ أَنَّهُ لا إِلَهَ إِلا الَّذِي آمَنَتْ بِهِ بَنُو إِسْرَائِيلَ وَأَنَا مِنَ الْمُسْلِمِينَ (٩٠)آلآنَ وَقَدْ عَصَيْتَ قَبْلُ وَكُنْتَ مِنَ الْمُفْسِدِينَ (٩١)فَالْيَوْمَ نُنَجِّيكَ بِبَدَنِكَ لِتَكُونَ لِمَنْ خَلْفَكَ آيَةً وَإِنَّ كَثِيرًا مِنَ النَّاسِ عَنْ آيَاتِنَا لَغَافِلُونَ (٩٢) سوره یونس

5580.imgcache« و بني اسرائيل را از دريا عبور داديم. فرعون و سپاهيان وي بيدرنگ مسلحانه و فراتر از حد خود آنها را دنبال کردند، تا وقتي که داشت غرق ميشد گفت: ايمان آوردم به اينکه خدائي غير از خدائيکه بني اسرائيل (فرزندان يعقوب) به او ايمان اوردند وجود ندارد و هميشه مسلمان خواهم بود ـــ حالا! در حاليکه تا پيش از اين از سپردن بني اسرائيل سرباز زدي و هميشه نيز مفسد بودي ـــ امروز فقط بدن تو را نجات ميدهيم تا براي افراد پس از خودت درسي باشد. هر چند خيلي از مردم از آيات ما غافلند».

لینک به دیدگاه

یه سوال

تو مصر به همه پادشاهاشون میگفتن فرعون!!!! اینطوری نبود که مثلا فرعون یه نفر باشه در طول تاریخ!

بعد از کجا فهمیدن این فرعون همون فرعونه که تو دریا غرق شده!همون ک با حضرت موسی مشکل داشته شاید تو زمان قبل یا بعدش مرده طرف؟!!!

اینا رو از کجا میفهمن؟!:ws38:

لینک به دیدگاه
یه سوال

تو مصر به همه پادشاهاشون میگفتن فرعون!!!! اینطوری نبود که مثلا فرعون یه نفر باشه در طول تاریخ!

بعد از کجا فهمیدن این فرعون همون فرعونه که تو دریا غرق شده!همون ک با حضرت موسی مشکل داشته شاید تو زمان قبل یا بعدش مرده طرف؟!!!

اینا رو از کجا میفهمن؟!:ws38:

با تخمین قدمت مومیایی و جریان حضرت موسی میشه تا حدودی تطبیق داد ولی قاطعانه نمیشه گفت ، البته کارشناسان باستان شناسی بهتر میتونن نظر بدن اگه کسی تو انجمن باستان شناسی خونده لطفا پاسخ دقیق تری بده، در مورد اعجاز قرآن برهان های قوی تری هست مثل مراحل تشکیل جنین.

و به یقین انسان را از عصاره‏اى از گل آفریدیم (۱۲)سپس او رانطفه‏اى درجایگاهى استوار قرار دادیم (۱۳)آنگاه نطفه را به صورت علقه درآوردیم پس آن علقه را مضغه گردانیدیم و آنگاه مضغه را استخوانهایى ساختیم بعد استخوانها را با گوشتى پوشانیدیم آنگاه آفرینشى دیگر پدید آوردیم آفرین باد بر خدا که بهترین آفرینندگان است (۱۴)

مثل گرد بودن زمین

مشارق الأرض و مغاربها..." سوره‌ي‌ اعراف، آيه‌ي‌ 137 و " ربّ السّموات و الأرض وما بينهما و ربّ المشارق" سوره‌ي‌ صافات، آيه‌ي‌ 5 و " فلا أُقسم بربّ المشارق و المغارب..." سوره‌ي‌ معارج، آيه‌ي‌ 40.

مثل اثر انگشت

ایحْسَبُ الْإِنسَانُ أَلَّن نَجْمَعَ عِظَامَهُ (۳) آيا انسان مى‏پندارد كه هرگز استخوانهاى او را جمع نخواهيم كرد

بَلَى قَادِرِينَ عَلَى أَن نُّسَوِّيَ بَنَانَهُ(۴) آرى قادريم كه حتى خطوط سر انگشتان او را موزون و مرتب كنيم

و موارد متعدد دیگه

لینک به دیدگاه

خودت داری میگی تخمین.حتما یه فرعون میمرده یه فرعون دیگه جاش میومده پس دقیق نمیشه گفت از سال چند تا چند!

بعد اینکه من با قرآن کاری ندارم منظورم این بود این همون فرعونه!

ادامه بدیم بحث مذهبی میشه منظور من در واقع چیز دیگست:hanghead:

لینک به دیدگاه

:ws52:حالا من نفهمیدم این کجاش معجزست ،

اگه اومدن این داستان در قران قبل از کشف جسد معجزست ،که این داستان در تورات و انجیل هم احتمالا هست.

اگه به کشف جسد مومیایی فرعونه که ،در مصر باستان اکثر فراعنه مومیایی میشدن و اجسادبعضیاشون کشف شده!!

حالا طبق همین روایات ،در اینکه موسی از دریای سرخ عبور کرده یا از رود نیل هم که شبهه وجود داره !!! پس نمک دریا چی بوده؟!!

.....

لینک به دیدگاه
خودت داری میگی تخمین.حتما یه فرعون میمرده یه فرعون دیگه جاش میومده پس دقیق نمیشه گفت از سال چند تا چند!

بعد اینکه من با قرآن کاری ندارم منظورم این بود این همون فرعونه!

ادامه بدیم بحث مذهبی میشه منظور من در واقع چیز دیگست:hanghead:

منم گفتم که تخصص توضیح کامل ندارم فقط به روش اشاره کردم اصولا تاریخ عهد عتیق رو نمیشه چندان بهش استناد کرد بنابر این 100% قبول این موضوع امکان پذیر نیست فقط یه احتمال میتونه باشه

لینک به دیدگاه

معجزش یا شباهتش با قرآن دقیقن کجاست این الان؟؟؟!! چیش شبیه؟!! تا حالا جسده مومیایی شده ندیدین؟:ws3: جسد رو مومیایی کردن, برای همین تا امروز انقدش سالم مونده! در جریانید ک؟:ws3: به دست انسان ها هم مومیایی شده! اجساد زیادی مومیایی شدن!

یکی ب من بتوضیحه معجزه این کجاس دیقن؟ :ws38::ws3:

لینک به دیدگاه
فکر کنم داستان موسی و فرعون در تورات و انجیل هم اومده باشه و مختص قران نیست.

ضمن اینکه در مومیای کردن جسد از نمک هم استفاده میکنن.

پروفسور موریس بوکای تورات و انجیل رو بررسی کردن اما مطلبی در ارتباط با این موضوع پیدا نکردن تا اینکه آیه ی 92 سوره یونس رو در قرآن دیدن.

لینک به دیدگاه

برای کسانی که بخوان به دور از مغلطه و سفسطه حقیقت ماجرا رو بدونن کافیه سرچی در گوگل بزنن تا مطالب دلخواهشون رو پیدا کنن...

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

در ویکی پدیا هم این مطلب هست که من لینکش رو براتون قرار میدم..

در ضمن هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد...شما میتونید قبول کنید یا نکنید ...این دلیل نمیشه که افرادی بخوان روشنفکری و علم بی نهایت خودشون رو به روش های گوناگون به رخ سایرین بکشن...:w16:

لینک به دیدگاه
برای کسانی که بخوان به دور از مغلطه و سفسطه حقیقت ماجرا رو بدونن کافیه سرچی در گوگل بزنن تا مطالب دلخواهشون رو پیدا کنن...

در ویکی پدیا هم این مطلب هست که من لینکش رو براتون قرار میدم..

در ضمن هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد...شما میتونید قبول کنید یا نکنید ...این دلیل نمیشه که افرادی بخوان روشنفکری و علم بی نهایت خودشون رو به روش های گوناگون به رخ سایرین بکشن...:w16:

روشنفکری بعضیا در حد متالیکاست مهندس بذار در عوالم روشن فکری خودشون خوش باشن ، جالبه همین آدما کافیه یه گرفتاری براشون پیش بیاد اینقد معتقد میشن هر جا میله ای درختی ستونی چیزی میبینن نخ بهش میبندن :ws28:

لینک به دیدگاه
روشنفکری بعضیا در حد متالیکاست مهندس بذار در عوالم روشن فکری خودشون خوش باشن ، جالبه همین آدما کافیه یه گرفتاری براشون پیش بیاد اینقد معتقد میشن هر جا میله ای درختی ستونی چیزی میبینن نخ بهش میبندن :ws28:

جدا از بحث اعتقادی ،خیلی جالبه که بعضی آدم ها به جای کمی تفکر ،افکارشون رو بصورت خام و بدون پرداخت بیان میکنن ...چنین به نظر میاد که علاقه ای به تفکر نداشته نباشن و علاقه شدیدی صرفا جهت اعلام حضورشون از طریق بیان کردن یک سری موهومیات و بصورت سخنان تمسخر آمیز دارند...

قبلا هم گفتم قبول یا رد این مطلب با خود دوستان هست ولی بهتره احترام به دیگران هم جزو اصولی باشه که در زندگی بکار میبریم...

به امید بهروزی:icon_gol:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...