Strelitzia 17128 ارسال شده در 22 دی، 2012 مغز شما چند سالشه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ابتدا روی لینک زیر کلیک کنین. بعد دکمه استارت رو بزنین. بعد از یک آماده باش ۳ – ۲ – ۱ بایستی جای اعداد رو که چند لحظه نمایشداده می شه به خاطر بسپارین و روی جای اون ها به ترتیب از کم به زیاد کلیک کنین! بعد از چند مرحله، سن مغز شما با توجه به زمان عکس العمل و درستی اون محاسبه و نمایش داده می شه ! http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html 6
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 22 دی، 2012 جالبهحالا این عدد سن مغزمونو نشون میده یعنی من اینقد پیرم مگه چه عددی دراومد؟؟؟ یعنی مغز شما در حد همون سن و ساله...
tina-arch مهمان ارسال شده در 22 دی، 2012 نخندیا با اعداد 43 اومد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی با اون یکی که رنگا بودن امتحان کردم 22 اومد
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 22 دی، 2012 نخندیا با اعداد 43 اومد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی با اون یکی که رنگا بودن امتحان کردم 22 اومد مغزت جوونه بابااااا، فقط باید بیشتر تمرکز میکردی
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 22 دی، 2012 20 سالشه حالا خوبه یا بد؟ بابا جوووووووووووووووووووووووووووون باهووووووش 1
ara engineer 1866 ارسال شده در 22 دی، 2012 مغز شما چند سالشه؟ ابتدا روی لینک زیر کلیک کنین. بعد دکمه استارت رو بزنین. بعد از یک آماده باش ۳ – ۲ – ۱ بایستی جای اعداد رو که چند لحظه نمایشداده می شه به خاطر بسپارین و روی جای اون ها به ترتیب از کم به زیاد کلیک کنین! بعد از چند مرحله، سن مغز شما با توجه به زمان عکس العمل و درستی اون محاسبه و نمایش داده می شه ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من نتونستم استارت کنممممممممممم.. چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی ناراحت شدم.......... 1
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 22 دی، 2012 من نتونستم استارت کنممممممممممم..چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی ناراحت شدم.......... چرا عزیزم؟ مشکل کجاست؟
ara engineer 1866 ارسال شده در 22 دی، 2012 چرا عزیزم؟مشکل کجاست؟ اصلا جایی برای استارت ندارم... فقط توضیحات میاد که باید چی کار کنیم..... 1
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 22 دی، 2012 اصلا جایی برای استارت ندارم...فقط توضیحات میاد که باید چی کار کنیم..... رو لینک کلیک میکنی، یه کادر مربع نمیاد؟؟ 1
ara engineer 1866 ارسال شده در 22 دی، 2012 رو لینک کلیک میکنی، یه کادر مربع نمیاد؟؟ باید این استال کنم بیخیال بعدا تلاش میکنم ... فعلا میرم نهار.
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 22 دی، 2012 به من گفت خجالت بکش...گفت چند روز دیگه از دنیا میری... 1
Strelitzia 17128 مالک ارسال شده در 23 دی، 2012 به من گفت خجالت بکش...گفت چند روز دیگه از دنیا میری... بابابزرگ من 1
masi eng 47044 ارسال شده در 17 بهمن، 2013 این تست ، یک تست رایانه ای برای تخمینی از سن شماست. ابتدا روی لینک زیر کلیک کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد دکمه استارت رو بزنید. جای اعداد را که چند لحظه نمایش داده می شود به خاطر بسپارید و روی جای آن ها به ترتیب از کم به زیاد کلیک کنید! بعد از چند مرحله، سن مغز شما با توجه به زمان عکسالعمل و درستی آن محاسبه و نمایش داده می شود 8
ارسال های توصیه شده