Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ مغز شما چند سالشه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ابتدا روی لینک زیر کلیک کنین. بعد دکمه استارت رو بزنین. بعد از یک آماده باش ۳ – ۲ – ۱ بایستی جای اعداد رو که چند لحظه نمایشداده می شه به خاطر بسپارین و روی جای اون ها به ترتیب از کم به زیاد کلیک کنین! بعد از چند مرحله، سن مغز شما با توجه به زمان عکس العمل و درستی اون محاسبه و نمایش داده می شه ! http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html 6 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ جالبه حالا این عدد سن مغزمونو نشون میده یعنی من اینقد پیرم لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ جالبهحالا این عدد سن مغزمونو نشون میده یعنی من اینقد پیرم مگه چه عددی دراومد؟؟؟ یعنی مغز شما در حد همون سن و ساله... لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ نخندیا با اعداد 43 اومد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی با اون یکی که رنگا بودن امتحان کردم 22 اومد لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ نخندیا با اعداد 43 اومد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی با اون یکی که رنگا بودن امتحان کردم 22 اومد مغزت جوونه بابااااا، فقط باید بیشتر تمرکز میکردی لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ 20 سالشه حالا خوبه یا بد؟ 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ 20 سالشه حالا خوبه یا بد؟ بابا جوووووووووووووووووووووووووووون باهووووووش 1 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ مغز شما چند سالشه؟ ابتدا روی لینک زیر کلیک کنین. بعد دکمه استارت رو بزنین. بعد از یک آماده باش ۳ – ۲ – ۱ بایستی جای اعداد رو که چند لحظه نمایشداده می شه به خاطر بسپارین و روی جای اون ها به ترتیب از کم به زیاد کلیک کنین! بعد از چند مرحله، سن مغز شما با توجه به زمان عکس العمل و درستی اون محاسبه و نمایش داده می شه ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من نتونستم استارت کنممممممممممم.. چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی ناراحت شدم.......... 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ من نتونستم استارت کنممممممممممم..چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی ناراحت شدم.......... چرا عزیزم؟ مشکل کجاست؟ لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ چرا عزیزم؟مشکل کجاست؟ اصلا جایی برای استارت ندارم... فقط توضیحات میاد که باید چی کار کنیم..... 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ اصلا جایی برای استارت ندارم...فقط توضیحات میاد که باید چی کار کنیم..... رو لینک کلیک میکنی، یه کادر مربع نمیاد؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ رو لینک کلیک میکنی، یه کادر مربع نمیاد؟؟ باید این استال کنم بیخیال بعدا تلاش میکنم ... فعلا میرم نهار. لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ خیلی جالب بود ممنونواسه من 38 در اومد . 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ 37......خوبه.... فکر میکردم پیرتر از این حرفا باشم.... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ به من گفت خجالت بکش...گفت چند روز دیگه از دنیا میری... 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ به من گفت خجالت بکش...گفت چند روز دیگه از دنیا میری... بابابزرگ من 1 لینک به دیدگاه
mergan 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ من و شوهرم با هم انجام دادیم واسه اون 35 اومد واسه من 33 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ این تست ، یک تست رایانه ای برای تخمینی از سن شماست. ابتدا روی لینک زیر کلیک کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد دکمه استارت رو بزنید. جای اعداد را که چند لحظه نمایش داده می شود به خاطر بسپارید و روی جای آن ها به ترتیب از کم به زیاد کلیک کنید! بعد از چند مرحله، سن مغز شما با توجه به زمان عکسالعمل و درستی آن محاسبه و نمایش داده می شود 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده