pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ زشت!!!! با من کل کل نکن یه صوتی ازت گرفتن میرم روش یه کم طراحی میکنم حالت رو میگیرم ا ا ا 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ با من کل کل نکن یه صوتی ازت گرفتن میرم روش یه کم طراحی میکنم حالت رو میگیرم ا ا ا فعلا تو سوتی دادی 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ با من کل کل نکن یه صوتی ازت گرفتن میرم روش یه کم طراحی میکنم حالت رو میگیرم ا ا ا بالاخره سوتی گرفتن یا صدامو ضبط کردن؟! من پاک پاکم! سوتی م ندادم تا حالاغیراز یه 7_8 موردی که بوده لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ شما 43 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. خیلی هم خوب... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده