رفتن به مطلب

هویت شما چیست؟

هویت شما چیست؟  

28 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. هویت شما چیست؟

• 0
    • 7
    • 6
    • 10
    • 5

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
در ۱۳۹۱/۸/۳ در 13:19، Ehsan گفته است:

شبکه iFILM سریال های قدیمی و خاطره انگیزی رو پخش میکنه، یکیش سریال خانه سبز با بازی مرحوم خسرو شکیبایی هست.

در قسمت قبل، میخواستن در دادگاه علی کوچولو رو از مادرش جدا کنن و بدن به پدرش، اما اون دنبال هویتش بود.

از هرکسی میپرسید هویت من چیه، همه میموندن چه جوابی بهش بدن !!!

روز آخر در دادگاه گفت هویت من خانه سبز و محله و پدر و مادر و مادربزرگ و شادی ها و گریه های اطرافم هست.....

.

.

هویت من هم همین چیزاست، ایران و اسلام و زرتشتی و دیکتاتوری و فریب و گریه و لبخند و نامردی در حق دیگران و مروت در حق دیگران و هرچی از بچگی تا امروز تجربه اش کردم.

مهم نیست بهشون اعتقاد داریم یا نه، اما هرچه توی زندگی ما تاثیر داشته اعم از منفی یا مثبت، بخشی از هویت ماست.

نزدیک ۱۴ سال از این نوشته‌ میگذره و حالا بیشتر از همیشه حسش میکنم. من در نهایت مثل خیلی‌ها نتوانستم از این "هویت انسان خاورمیانه‌ای" فرار کنم.

حتی بسیاری از ایرانیانی که از این سرزمین رفتند هم این روزها درگیر تعریف مذکور از هویت هستند به طوری‌که با نگرانی برای سرزمین خود، اعضای خانواده و دوستانشان که در تنگنا و خلا ارتباطی قرار گرفته اند، بحران‌های احساسی و عاطفی زیادی را متحمل می شوند و آرزوها و امیدهای بیشماری برای تکه‌هایی از هویت خود دارند.

.
وقتی از دیوید هیوم فیلسوف تجربه گرا خواسته شد انسان را توصیف کند، جمله ای به ظاهر ساده اما عمیق گفت:

انسان مُشتی از احساسات در هم تنیده شده است‌.

.
پس پُر بیراه نخواهد بود اگر نظرم را اینگونه به روز رسانی کنم:

هویت ما همان وصله‌های جبری محیط است که احساسات ما با آن کش‌مکش‌های بسیار دارد...

• Like 3
ارسال شده در

هویت ما ریشه در فرهنگ گذشتگان ما دارن که مورد پذیرش مردم قرار گرفته، محدود به چند سال نیست. قطعا محیط هم تاثیرگذاره.

گاهی اوقات گروهی سعی میکنن هویت جدیدی رو به گروهی دیگه القا کنن که تو تاریخ بارها تکرار شده. افرادی که اطلاعات کمتری از هویت و فرهنگ اصیل خودشون دارن و به نوعی دچار ضعف هویتی هستن، تحت تاثیر این القاها قرار میگیرن و دارای اختلاطی از هویت‌های مختلف میشن که گاهی ضد و نقیض هم هستن، در واقع به نوعی دچار بی هویتی میشن که همین هم متاسفانه یک نوع هویت جدید هست

• Like 3
ارسال شده در

طمع و تحریک و ... با آدمی چکار می‌تونه بکنه که هویت خودشو به دیگری نسبت بده و از اینکه خودش باشه خجالت و مأیوس زده باشه !؟ و همواره بگه من دیگری هستم .

سال ها پیش ک اوضاع بر وفق مراد بود چقدر ناسپاسی و قدرناشناسی میکردیم .

هویت یعنی زندگی و حیات ، وقتی هویت داریم یعنی وجود داریم ، هستیم ! 

من در پاسخ دوستی که گفته بود چطور میشه یکی رو نابود کرد گفتم : یکی از راه هاش حمله به هویت فرد هست .

چه تلاش غم انگیزی هست برای زندگی ! مخصوصا وقتی می‌فهمد که زندگی بازیچه دست افرادبدذات هست .. 😞

آه 

• Like 1

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

• اضافه کردن...