Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ اونجا شما حس پرستش رو مطرح کردی و اونرو امری فطری دونستی که همه آدم ها ممکنه چیزی رو بپرستند. پرستش یعنی قائل شدن به تفکر ارباب رعیتی. اعتقاد به خدا با مفاهیمی که گفتم، دلیلی نداره زیر مجموعه پرستش و تفکر ارباب رعیتی باشه. مثلا اعتقاد یک فرزند به پدرش میتونه در حدی بالاتر به اعتقادش به خدای مورد باورش باشه ولی پرستشی در کار نیست. پرستش خیلی با اعتقاد داشتن فرق میکنه، در پرستش اساس اینست که موجودی هست که همه چیزت دست اوست و تو جلویش هیچی و گوش به فرمان، اعتقاد یک ارتباط منطقی و احساسی با سرمنشا من هست. ولی خدا با پرستش مفهوم پیدا میکنه ، چطور میشه به خدایی اعتقاد داشت بدون پرستیدن؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ ولی خدا با پرستش مفهوم پیدا میکنه ، چطور میشه به خدایی اعتقاد داشت بدون پرستیدن؟ خوب دیگه، اینجا همون تفاوت در مفاهیم خداست که عرض کردم. خدا در نظر شما یعنی الله، الله هم گفته انسان ها بنده من هستند و ما انسان را خلق نکردیم مگر برای پرستش. سوره الذاریات آیه 56 : وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ و جن و انس را نيافريدم جز براى آنكه مرا بپرستند...... بر اساس این نگرش شما (کاری به درست یا غلط بودنش ندارم)، اگر پرستش گرفته شود، اعتقاد بی معنی میشه. اما همونظور که گفتم اعتقاد یعنی امید و اعتماد به سرمنشا من در نهاد هر موجودی و لزومی برای پرستش و پیروی از او نیست، در پرستش شما هرچیزی که سرمنشا میگه رو شما موظف و مکلفی که انجام بدی. اما در اعتقاد لزومی نداره همیشه گوش به فرمان باشی، میتونه فقط یک اعتمادی از درونت باشه، همین. 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ خوب دیگه، اینجا همون تفاوت در مفاهیم خداست که عرض کردم. خدا در نظر شما یعنی الله، الله هم گفته انسان ها بنده من هستند و ما انسان را خلق نکردیم مگر برای پرستش. سوره الذاریات آیه 56 : وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ و جن و انس را نيافريدم جز براى آنكه مرا بپرستند...... بر اساس این نگرش شما (کاری به درست یا غلط بودنش ندارم)، اگر پرستش گرفته شود، اعتقاد بی معنی میشه. اما همونظور که گفتم اعتقاد یعنی امید و اعتماد به سرمنشا من در نهاد هر موجودی و لزومی برای پرستش و پیروی از او نیست، در پرستش شما هرچیزی که سرمنشا میگه رو شما موظف و مکلفی که انجام بدی. اما در اعتقاد لزومی نداره همیشه گوش به فرمان باشی، میتونه فقط یک اعتمادی از درونت باشه، همین. خدا یعنی چی ؟ یعنی اعتقاد به موجودی بالاتر و برتر از خودت ، اگر این نباشه که خدا نمیشه گفت بهتره بگیم دوست یا یه کلمه دیگه ، وقتی میگی اعتمادی از درونت باشه پس از اون خدا پیروی میکنی ، چطور میشه هم اعتماد داشت هم سرپیچی کرد این دو که در تناقض با هم هستن. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ خدا یعنی چی ؟ یعنی اعتقاد به موجودی بالاتر و برتر از خودت ، اگر این نباشه که خدا نمیشه گفت بهتره بگیم دوست یا یه کلمه دیگه ، وقتی میگی اعتمادی از درونت باشه پس از اون خدا پیروی میکنی ، چطور میشه هم اعتماد داشت هم سرپیچی کرد این دو که در تناقض با هم هستن. شما اصلا به صحبت های من دقت نمیکنی. این معنی که شما از خدا ارائه دادی با توجه به برداشت شما از مفهوم خداست و منجر به پرستش و اطاعت هم میشود. بنده ریشه کلمه خدا رو گفتم و مفاهیم مختلفش رو هم عرض کردم و خیلی از اینها به پرستش منجر هم نمیشوند. پرستش یعنی اطاعت محض، به محضش دقت کنین. اونیکه من اشاره کردم یک حالت درونیه که هرجا هم برات ناپسند اومد ترکش میکنی و همچنین قابلیت تکامل داره. بُت هایی که پرستیده میشن قابلیت تکامل ندارند و.... دیگه بحث بیشتر از مسیر تاپیک منحرف میشیم و باید جای دیگری اگر فرصتی بود پیگیری کرد. 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ من یکی که بدون خدا دنیایی ندارم کاملآ با این دوست عزیز موافقم. 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ خوب دیگه، اینجا همون تفاوت در مفاهیم خداست که عرض کردم. خدا در نظر شما یعنی الله، الله هم گفته انسان ها بنده من هستند و ما انسان را خلق نکردیم مگر برای پرستش. سوره الذاریات آیه 56 : وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِ و جن و انس را نيافريدم جز براى آنكه مرا بپرستند...... بر اساس این نگرش شما (کاری به درست یا غلط بودنش ندارم)، اگر پرستش گرفته شود، اعتقاد بی معنی میشه. اما همونظور که گفتم اعتقاد یعنی امید و اعتماد به سرمنشا من در نهاد هر موجودی و لزومی برای پرستش و پیروی از او نیست، در پرستش شما هرچیزی که سرمنشا میگه رو شما موظف و مکلفی که انجام بدی. اما در اعتقاد لزومی نداره همیشه گوش به فرمان باشی، میتونه فقط یک اعتمادی از درونت باشه، همین. پرستش یعنی رعایت اصولی که خالق گفته ================================ آیا استفاده از هر محصولی بدون رعایت کاتالوگی که تولید کننده ای اون محصول قرار داده یک اشتباه بزرگ نیست؟ ================================ به هر صورت کسی که خودش رو مخلوق خدا میدونه منطقی ترین کاری که باید بکنه پرستش اون خالقه... چون همه ی راه های دیگه انحرافیه 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ پرستش یعنی رعایت اصولی که خالق گفته آیا استفاده از هر محصولی بدون رعایت کاتالوگی که تولید کننده ای اون محصول قرار داده یک اشتباه بزرگ نیست؟ به هر صورت کسی که خودش رو مخلوق خدا میدونه منطقی ترین کاری که باید بکنه پرستش اون خالقه... چون همه ی راه های دیگه انحرافیه بله این مفهومی که از پرستش ارائه کردین و کاتالوگ یعنی همون سیستم بسته که هدفش کاملا مشخصه. یک موقع بهت تکه چوبی میدن و میگن طبق این نقشه و کاتالوگ، یک کشتی رو بساز. یک موقع هم بهت چوب میدن و میگن با تخیل خودت یک کشتی رو بساز و هر آنچه خودت اموخته ای. اونیکه از کاتالوگ پیش میره، اگر دقت کنه دقیقا همونی میشه که سازنده میخواست. اما اونیکه اساسش بر ذهن خودش هست هم میتونه به اثری جاودانه منجر بشه و هم به یک تک چوب شکسته. باید دید در اعتقادات انسان ها دنبال ساخت کشتی یکسان و از پیش برنامه ریزی شده هستند، یا کشتی متفاوت با ویژگی هایی منحصر به فرد.... اینم کاملا شخصی هست که آدم ها ریسک کدام روش رو قبول خواهند کرد. 8 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ بهترین جواب رو برشت میده که بازم توی انجمن گفته ام و اون اینه که اگه رفتار و اعمالت با دونستن وجود خدا تغییر میکنه حتما به خدا نیاز داری!!!! 10 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ بله این مفهومی که از پرستش ارائه کردین و کاتالوگ یعنی همون سیستم بسته که هدفش کاملا مشخصه. یک موقع بهت تکه چوبی میدن و میگن طبق این نقشه و کاتالوگ، یک کشتی رو بساز. یک موقع هم بهت چوب میدن و میگن با تخیل خودت یک کشتی رو بساز و هر آنچه خودت اموخته ای. اونیکه از کاتالوگ پیش میره، اگر دقت کنه دقیقا همونی میشه که سازنده میخواست. اما اونیکه اساسش بر ذهن خودش هست هم میتونه به اثری جاودانه منجر بشه و هم به یک تک چوب شکسته. باید دید در اعتقادات انسان ها دنبال ساخت کشتی یکسان و از پیش برنامه ریزی شده هستند، یا کشتی متفاوت با ویژگی هایی منحصر به فرد.... اینم کاملا شخصی هست که آدم ها ریسک کدام روش رو قبول خواهند کرد. اولا که خدا تولید کننده ی یک کشتی نیست و کلاس کارش در حد خلق یک عالمه دوما هم که خدا انسان رو محدود نکرده به حرکت در یک قالب خاص ، بلکه محدود کرده به رعایت یک سری اصول که همان اصول انسانی هست اصول انسانی: خدایی که انسان رو خلق کرده نهایت پتانسیل انسان رو در اصول انسانی تشریح کرده و در نهایت اختیار به انسان توصیه میکنه که اگر میخوای در نهایت خود حرکت کنی این اصول رو رعایت کن که این اصول همان اصول انسانی خواهد بود. در سراسر قرآن بارها و بارها آمده که " ای کسانی که ایمان آورده اید در زمین سیر کنید ..." خدا دائما به بندگانش توصیه میکنه که تلاش کنن بیشتر بفهمن و بیشتر پتانسیل انسانی خودشون رو به رخ هستی بکشن حالا چطور شما میگین که محدود میشه انسان؟ خدا دائما در قرآن میگه که اکثر مردم فکر نمیکنند .. و دائما انسان رو به تعقل و تفکر دعوت میکنه شما چطور میگین که انسانی که به خدا اعتقاد نداره بیشتر از ذهن خودش استفاده میکنه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ اولا که خدا تولید کننده ی یک کشتی نیست و کلاس کارش در حد خلق یک عالمه دوما هم که خدا انسان رو محدود نکرده به حرکت در یک قالب خاص ، بلکه محدود کرده به رعایت یک سری اصول که همان اصول انسانی هست اصول انسانی: خدایی که انسان رو خلق کرده نهایت پتانسیل انسان رو در اصول انسانی تشریح کرده و در نهایت اختیار به انسان توصیه میکنه که اگر میخوای در نهایت خود حرکت کنی این اصول رو رعایت کن که این اصول همان اصول انسانی خواهد بود. در سراسر قرآن بارها و بارها آمده که " ای کسانی که ایمان آورده اید در زمین سیر کنید ..." خدا دائما به بندگانش توصیه میکنه که تلاش کنن بیشتر بفهمن و بیشتر پتانسیل انسانی خودشون رو به رخ هستی بکشن حالا چطور شما میگین که محدود میشه انسان؟ خدا دائما در قرآن میگه که اکثر مردم فکر نمیکنند .. و دائما انسان رو به تعقل و تفکر دعوت میکنه شما چطور میگین که انسانی که به خدا اعتقاد نداره بیشتر از ذهن خودش استفاده میکنه؟ درسته مدام تبلیغ به تفکر و خلاقیت و گشت و گذار و.... شده ولی اونیکه ازت میخواد چیه؟ اونیکه ازت میخواد نیازی نه به ابتکار داره نه تفکر خاصی، کافیه مثل یک طوطی فقط تقلید کرد. تفکر وقتی ارزشمند هست که برای خلاقیتت ارزش قائل بشن حتی اگر اون اندیشه ات در جهتی باشه که ادیان مطرح نکردن. مثلا یکی بیسواده هیچ اندیشه ای هم نمیکنه، اما نماز میخونه و روزه میگیره و به الله هم اعتقاد داره این میره بهشت. کسی عمری تحقیق میکنه و عمری مطالعه میکنه و در نهایت به چیزی که اسلام گفته در باب نگرش به جهان و احکام نمیرسه و اونهارو انجام نمیده، چنین فردی بازخواست میشود. تفکر از نظر ادیان ارزشمند هست اما یک قیدی همیشه بر گردن آن هست که نباید از این چارچوب تکان بخوری. 7 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ مثلا یکی بیسواده هیچ اندیشه ای هم نمیکنه، اما نماز میخونه و روزه میگیره و به الله هم اعتقاد داره این میره بهشت. کسی عمری تحقیق میکنه و عمری مطالعه میکنه و در نهایت به چیزی که اسلام گفته در باب نگرش به جهان و احکام نمیرسه و اونهارو انجام نمیده، چنین فردی بازخواست میشود. . جالبه، این نتیجه از دین همیشه برای منم سوال بوده!! 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ دنیای شما بدون خدا چگونه است؟ خوب نیست ... 1 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ درسته مدام تبلیغ به تفکر و خلاقیت و گشت و گذار و.... شده ولی اونیکه ازت میخواد چیه؟ اونیکه ازت میخواد نیازی نه به ابتکار داره نه تفکر خاصی، کافیه مثل یک طوطی فقط تقلید کرد. تفکر وقتی ارزشمند هست که برای خلاقیتت ارزش قائل بشن حتی اگر اون اندیشه ات در جهتی باشه که ادیان مطرح نکردن. مثلا یکی بیسواده هیچ اندیشه ای هم نمیکنه، اما نماز میخونه و روزه میگیره و به الله هم اعتقاد داره این میره بهشت. کسی عمری تحقیق میکنه و عمری مطالعه میکنه و در نهایت به چیزی که اسلام گفته در باب نگرش به جهان و احکام نمیرسه و اونهارو انجام نمیده، چنین فردی بازخواست میشود. تفکر از نظر ادیان ارزشمند هست اما یک قیدی همیشه بر گردن آن هست که نباید از این چارچوب تکان بخوری. یه سوال؟ انسانی که محدود نیست چه چیزاهایی رو میتونه بدست بیاره؟ که خط و مرز های خداوند جلوگیری میکنه از رسیدن به اونها؟ اخلاق؟ علم؟ ثروت؟ یا هر چیز دیگه ای که شما میگی میشه نام ببرین؟ چون من الان نمیدونم زمینه های محدودیتم در چه حدیه که نمیذاره خلاقیتم بروز کنه 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ یه سوال؟ انسانی که محدود نیست چه چیزاهایی رو میتونه بدست بیاره؟ که خط و مرز های خداوند جلوگیری میکنه از رسیدن به اونها؟ اخلاق؟ علم؟ ثروت؟ یا هر چیز دیگه ای که شما میگی میشه نام ببرین؟ چون من الان نمیدونم زمینه های محدودیتم در چه حدیه که نمیذاره خلاقیتم بروز کنه در باب اخلاق دینی مثل اسلام میاد اهل کتاب رو نجس معرفی میکنه، در معاشرت با نجس ها مسلما محدودیت و احتیاط بیشماره و این باعث میشه تبادل اطلاعات بین دو ایدئولوژی مختلف سخت انجام بشه. یا مثلا در پیوندی مثل ازدواج، ملاک اول اخلاقیت و انسانیت نیست و ملاک دین هست که این میتونه دو انسانی که کلی وجوه اشتراک دارند رو از هم دور کنه. در باب علم هم شما نگاهی به بزرگترین فلاسفه و اندیشمندان بندازین، اینا اکثر حرفای ادیان مثل روح و خلقت آدم و حوا و... رو سدی برای بیان شدن اندیشه های نوین علمی میدونن چون کفر معرفی میشن. علم نظریه تکامل رو منطقی تر از نظریه خلقت با گل میدونه و جلو میره، ولی دین با مطرح کردن یکسری اصول ثابت تحقیق رو ازت سلب میکنه و اگر هم تحقیق کنی جرات رد دین رو نخواهی داشت و باز باید تفسیرش کنی. مثال ها بیشمارند که هر کدوم میتونه یک تاپیک باشه. 8 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ در باب اخلاق دینی مثل اسلام میاد اهل کتاب رو نجس معرفی میکنه، در معاشرت با نجس ها مسلما محدودیت و احتیاط بیشماره و این باعث میشه تبادل اطلاعات بین دو ایدئولوژی مختلف سخت انجام بشه. این مورد که اطلاعات شما غلطه .. به یکی از مراجع تقلید رجوع کنید و همه بلا استثنا نظر اسلام در مورد همه ی ادیانی که اهل کتاب هستن حتی دین زرتشت رو پاک دونستن یا مثلا در پیوندی مثل ازدواج، ملاک اول اخلاقیت و انسانیت نیست و ملاک دین هست که این میتونه دو انسانی که کلی وجوه اشتراک دارند رو از هم دور کنه. ازدواج به صورت دائم با غیر مسلمان از نظر اسلام محدود شده و ازدواج موقت هیچ مانعی نداره .. دلیلش هم اینه که سرمایه ها از جامعه ی اسلامی خارج نشه ..و باز هم دلیلش که همین امروز هم مشهوده اینه که از زمان صدر اسلام تا همین امروز یکی از حربه های قدرتمند دشمنان اسلام مباحث اقتصادی بوده آیا ارائه ی یک راه کار عقلانی برای حقیر نشدن محدودیته؟ در باب علم هم شما نگاهی به بزرگترین فلاسفه و اندیشمندان بندازین، اینا اکثر حرفای ادیان مثل روح و خلقت آدم و حوا و... رو سدی برای بیان شدن اندیشه های نوین علمی میدونن چون کفر معرفی میشن.[علم نظریه تکامل رو منطقی تر از نظریه خلقت با گل میدونه و جلو میره، ولی دین با مطرح کردن یکسری اصول ثابت تحقیق رو ازت سلب میکنه و اگر هم تحقیق کنی جرات رد دین رو نخواهی داشت و باز باید تفسیرش کنی. همونطور که شما گفتین نظریه تکامل یک نظریه ست و هیچ دلیلی بر قطعی بودن آن نیست .. چطور شما میگین: فقط برای اینکه دین یک حکم قطعی در مورد خلقت بشر ارائه کرده و انسان نمیتونه با وجود این حکم، یک نظریه و فقط یک نظریه رو قبول کنه... پس محدود شده؟ ( تازه نظریه ی تکامل از نظر اسلام هم پذیرفته ست و فقط قسمت انسانش غیر قابل پذیرشه) ببین آدم یک وقت به یک سری چالش های بزرگ در زندگی بر میخوره که میبینه دین محدودیت عظیمی براش ایجاد کرده و هر چی میخواد رو به جلو حرکت کنه دین دست و پاشو بسته ... این واقعا یک مساله ی جدی میشه اونوقت اما این مسائلی که شما به عنوان چالش مطرح میکنی خیلی سطح بالا نیست .. تازه یه مشکلی هم که من در اون دیدم عدم مشخص بودن مخاطبه مخاطبی که الان ما داریم در موردش صحبت میکنیم خدا و دین خداست اما شما در دو مورد اول مخاطب رو دین اسلام و مظلومیت سایر ادیان الهی قرار دادین درست میگم؟ 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ بدون خدااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟ ترسناکه. خالیه. بدون تکیه گاه. بدون دوست. واقعا حس میکنم تنهام. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ این مورد که اطلاعات شما غلطه .. به یکی از مراجع تقلید رجوع کنید و همه بلا استثنا نظر اسلام در مورد همه ی ادیانی که اهل کتاب هستن حتی دین زرتشت رو پاک دونستن آیت الله خمینی و آیت الله بهجت : اهل کتاب نجس هستند. (امام، العروة الوثقى، ج 1، النجاسات الثامن و دفتر آيتالله بهجت.) آيات عظام صافى و مكارم شیرازی: بنابر احتياط واجب نجساند. (آيتالله مكارم، آيتالله صافى، توضيح المسائل مراجع، م 106. تبصره.) ازدواج به صورت دائم با غیر مسلمان از نظر اسلام محدود شده و ازدواج موقت هیچ مانعی نداره .. دلیلش هم اینه که سرمایه ها از جامعه ی اسلامی خارج نشه ..و باز هم دلیلش که همین امروز هم مشهوده اینه که از زمان صدر اسلام تا همین امروز یکی از حربه های قدرتمند دشمنان اسلام مباحث اقتصادی بوده آیا ارائه ی یک راه کار عقلانی برای حقیر نشدن محدودیته؟ ارائه راهکار خوبه، ولی وقتی الزامی میشه و هیچ استثنایی رو در نظر نمیگیره و برای انتخاب بر اساس خرد ارزشی قائل نیست، محدودیت هست. همونطور که شما گفتین نظریه تکامل یک نظریه ست و هیچ دلیلی بر قطعی بودن آن نیست .. چطور شما میگین: فقط برای اینکه دین یک حکم قطعی در مورد خلقت بشر ارائه کرده و انسان نمیتونه با وجود این حکم، یک نظریه و فقط یک نظریه رو قبول کنه... پس محدود شده؟ ( تازه نظریه ی تکامل از نظر اسلام هم پذیرفته ست و فقط قسمت انسانش غیر قابل پذیرشه) ببین آدم یک وقت به یک سری چالش های بزرگ در زندگی بر میخوره که میبینه دین محدودیت عظیمی براش ایجاد کرده و هر چی میخواد رو به جلو حرکت کنه دین دست و پاشو بسته ... این واقعا یک مساله ی جدی میشه اونوقت من نگفتم نظریه تکامل الان به قطعیت رسیده، اولا دین در مورد سایر موجوداتش صحبتی از نظر تکامل نکرده که بگیم تایید کرده با نکرده. اما در مورد نسل آدم صحبت کرده و خلقت رو به کار برده، این قطعیت باعث میشه یک انسان دین دار بیشتر از اینکه سمت کشف حقیقتی خلاف تئوری ادیان حتی اشتباه بره، سعی کنه خودش رو توجیه کنه. این مسائلی که شما به عنوان چالش مطرح میکنی خیلی سطح بالا نیست .. تازه یه مشکلی هم که من در اون دیدم عدم مشخص بودن مخاطبه مخاطبی که الان ما داریم در موردش صحبت میکنیم خدا و دین خداست اما شما در دو مورد اول مخاطب رو دین اسلام و مظلومیت سایر ادیان الهی قرار دادین درست میگم؟ مخاطب فقط اسلام نیست، ادیان دیگر هم مظلوم نیستند مخصوصا یهودیت که سرچشمه همه اینهاست. اگر از اسلام مثال میزنم چون برای ایرانیان ملموس تره وگرنه به تثلیث مسیحیت و کشتی گرفتن خدا و... هم در سایر ادیان میشه اشاره کرد. اگر در تاپیکی که زدم در حکمت متعالیه ملاصدرا، حتی شیطان هم نیرویی توسط خالق شمرده شده. خواستین میتونین اونجا بحث کنیم: [h=1]وجود شیطان در جهان آفرینش، یک نقص یا مزیت ؟[/h] 7 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ آیت الله خمینی و آیت الله بهجت : اهل کتاب نجس هستند. (امام، العروة الوثقى، ج 1، النجاسات الثامن و دفتر آيتالله بهجت.) آيات عظام صافى و مكارم شیرازی: بنابر احتياط واجب نجساند. (آيتالله مكارم، آيتالله صافى، توضيح المسائل مراجع، م 106. تبصره.) من دیگه وقت نشد برم دونه دونه مدرک بیارم .. لینک سایت آیت الله مکارم در مورد اهل کتاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سخت گیرانه ترین حالت گفته شده در صورت نیاز اجتباب لازم نیست .. یعنی محدودیت وجود نداره وقتی لازمه! من نگفتم نظریه تکامل الان به قطعیت رسیده، اولا دین در مورد سایر موجوداتش صحبتی از نظر تکامل نکرده که بگیم تایید کرده با نکرده. اما در مورد نسل آدم صحبت کرده و خلقت رو به کار برده، این قطعیت باعث میشه یک انسان دین دار بیشتر از اینکه سمت کشف حقیقتی خلاف تئوری ادیان حتی اشتباه بره، سعی کنه خودش رو توجیه کنه. خدا در قرآن گفته که ما جهان را در هفت روز آفریدیم ... همه ی مفسران گفتن که منظور هفت مرحله ست ... آیا این نظریه تکامل نیست؟ مخاطب فقط اسلام نیست، ادیان دیگر هم مظلوم نیستند مخصوصا یهودیت که سرچشمه همه اینهاست. اگر از اسلام مثال میزنم چون برای ایرانیان ملموس تره وگرنه به تثلیث مسیحیت و کشتی گرفتن خدا و... هم در سایر ادیان میشه اشاره کرد. چون شما دو مورد از سه موردی که از محدودیت دین نام بردین مقایسه اسلام با سایر دین ها بود اینو گفتم اگر در تاپیکی که زدم در حکمت متعالیه ملاصدرا، حتی شیطان هم نیرویی توسط خالق شمرده شده. خواستین میتونین اونجا بحث کنیم: وجود شیطان در جهان آفرینش، یک نقص یا مزیت ؟ الان بحث ما سر این مسائل نیست .. من واقعا سوال جدیم این بود که دین خدا چه محدودیت های جدی در زندگی بشر ایجاد میکنه که اجازه حرکت رو به جلوی بشر رو میگیره؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۱ من دیگه وقت نشد برم دونه دونه مدرک بیارم .. لینک سایت آیت الله مکارم در مورد اهل کتاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در سخت گیرانه ترین حالت گفته شده در صورت نیاز اجتباب لازم نیست .. یعنی محدودیت وجود نداره وقتی لازمه! این موارد رو برای سفرهای خارجی و حالات اجباری گفته اند و این رو هم مجبور شدن بگن. لفظ عمل پسندیده نیست، تحت هر شرایطی باشه یک حرف غیراخلاقی هست و حالا نمیخوام وارد جزئیات بحث نجاست اهل کتاب بشم که اگر اون دو مرجع اول که تقریبا مشهورترین هاشون هشتند رو ببینید هیچ تبصره ای هم در نظر نگرفته اند. خدا در قرآن گفته که ما جهان را در هفت روز آفریدیم ... همه ی مفسران گفتن که منظور هفت مرحله ست ... آیا این نظریه تکامل نیست؟ مفسران جدیدا به این نتیجه رسیدن، عدد هفت هم اونزمان در میان اهالی خاورمیانه مقدس بوده به هر چیز جالبی یک عدد 7 نسبت میدادن !!! مثل هفت آسمان و هفت روز و هفته و هفت شین و هفت خوان رستم و..... اونجا گفته جهان رو توی 7 روز آفریده یعنی هر روز یک بخشش رو کامل خلق کرده نه اینکه بخش ها در 7 مرحله در حال تکاملند. الان بحث ما سر این مسائل نیست .. من واقعا سوال جدیم این بود که دین خدا چه محدودیت های جدی در زندگی بشر ایجاد میکنه که اجازه حرکت رو به جلوی بشر رو میگیره؟ شما خودت عامل عقب افتادگی پیروان ادیان از مسلمان و مسیحی و یهودی و بودایی رو چی میدونی؟ فرض کن ادعای من یک ادعای غلط هست و در حال سیاه نمایی هستم. اگر یک مکتبی روی اصول بنا شده باشه نباید پیروانش رو به جای حرکت رو به جلو به عقب ببره. همش تقصیر رو میندازیم گردن پیروان و از اصل مکتب غافلیم. احکام عبادی ادیان بخواهی نخواهی ترویج خرافات، سست شدن اعتماد به نفس، از بین رفتن تمرکز، ضعیف و وابسته شدن رو برای انسان میارن، چون اساسشون بر تفکر ارباب و رعیتی هست. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده