رفتن به مطلب

دنیای شما بدون خدا چگونه است؟

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 113
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با سلام

فرض کنید! فرض کنید روزی به طریقی متوجه شدید که این دنیا خالقی نداره، یا حداقل خالقش اونطوری نیست که شما فکر میکردید.

فرض کنید دنیا به شکلی باشه که نه آخرتی در کار باشه و نه زندگی دوباره و نه بهشت و جهنم و ....

حالا چه احساسی بهتون دست میده؟

دوست دارم خوب برید تو حس و این شرایط رو با همه وجود شبیه سازی کنید. بعد احساستون رو بگید.

بدیهتا این موضوع جای بحث نداره و فقط یک تمرین روحی هستش و یک نظر سنجی ..

• Like 11
لینک به دیدگاه

نتوان دل شاد را به غم فرسودن

وقت خوش خود بسنگ محنت سودن

کس غیب چه داند که چه خواهد بودن

می باید و معشوق وبه کام آسودن

• Like 7
لینک به دیدگاه

هیچی اتفاقی نمیوفته، زندگی جریان داره.

همین الانشم من خودم رو باعث هر چیزی میدونم، اگه موفق بشم خودم بودم اگر شکست هم بخورم خودم بودم.

خیلی وقته وقتی به مشکلی میخورم میگم خودتی و خودت، نه خدا نه هیچکس دیگه.

اوایل میگفتم خدایا خودت کمکم کن، ولی الان تا میخوام بگم یه حسی بهم میگه :

ببین!

خودت فقط!

هیچکس بهتر از خودت نمیتونه مشکلتو حل کنه.

الکی امید واهی به خودت نده.

• Like 13
لینک به دیدگاه
هیچی اتفاقی نمیوفته، زندگی جریان داره.

همین الانشم من خودم رو باعث هر چیزی میدونم، اگه موفق بشم خودم بودم اگر شکست هم بخورم خودم بودم.

خیلی وقته وقتی به مشکلی میخورم میگم خودتی و خودت، نه خدا نه هیچکس دیگه.

اوایل میگفتم خدایا خودت کمکم کن، ولی الان تا میخوام بگم یه حسی بهم میگه :

ببین!

خودت فقط!

هیچکس بهتر از خودت نمیتونه مشکلتو حل کنه.

الکی امید واهی به خودت نده.

این فکر؛ تنها بودن در دنیا؛ تورو نمیترسونه؟ اگه میترسونه چطور تحملش میکنی؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
می ترسم... :sigh:

:icon_gol:

از کدوم قسمتش بیشتر میترسی؟؟ از بی یار و یاور بودن در زندگی

یا از مرگ

و یا پوچی

و یا؟؟؟

پوچی ، زوال ، خلاء...

همچین فرضیه ای محال...

حتی فکر کردن بهش هم باعث پوچیم میشه...

donya dige arzeshi nadare

برداشت من این بود که وجود خدا ارتباط تنگاتنگی با معنای زندگی داره برای شما. احتمالن منظورتون حیات ابدی هست دیگه. یعنی اگه ما تا ابد زنده نباشیم و بهشت و جهنمی نباشه زندگی چه معناییی داره. درست حدس زدم؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

برداشت من این بود که وجود خدا ارتباط تنگاتنگی با معنای زندگی داره برای شما. احتمالن منظورتون حیات ابدی هست دیگه. یعنی اگه ما تا ابد زنده نباشیم و بهشت و جهنمی نباشه زندگی چه معناییی داره. درست حدس زدم؟

خدا یه تکیه گاه بزرگ برای من محسوب میشه کسی که ریز ترین حرکت ادمارو زیر نظر داره یعنی اگه جایی بهم ظلم شد یا حتی ظلم کردم دیگه کسی نگران گرفتن حقش نباشه و حتی اگر کاری کردم که مستحق پاداش بودم فقط خالق میتونه بهترین رو بهم بده نه کس دیگه ای...

واینکه این دنیا صاحب داره که اونم خداست ...

امیدوارم تو این چند جمله منظورمو رسونده باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!:ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خدا یه تکیه گاه بزرگ برای من محسوب میشه کسی که ریز ترین حرکت ادمارو زیر نظر داره یعنی اگه جایی بهم ظلم شد یا حتی ظلم کردم دیگه کسی نگران گرفتن حقش نباشه و حتی اگر کاری کردم که مستحق پاداش بودم فقط خالق میتونه بهترین رو بهم بده نه کس دیگه ای...

واینکه این دنیا صاحب داره که اونم خداست ...

امیدوارم تو این چند جمله منظورمو رسونده باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!:ws38:

خدا حق شما رو از دیگران میگیره و بخاطر کارهای خوبی که کردید به شما پاداش میده...

پس اگه خدایی نباشه شما احتمالن مورد ظلم واقع میشید و از طرف دیگه کارهای خوبی هم که کردید سودی برای شما نداره، چون کسی نیست که پاداش بده...

بخاطر همین دنیای بدون خدا پوچ میشه...

امیدوارم درست متوجه شده باشم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
خدا حق شما رو از دیگران میگیره و بخاطر کارهای خوبی که کردید به شما پاداش میده...

پس اگه خدایی نباشه شما احتمالن مورد ظلم واقع میشید و از طرف دیگه کارهای خوبی هم که کردید سودی برای شما نداره، چون کسی نیست که پاداش بده...

باید بگم که ((پس اگه خدایی نباشه شما احتمالن مورد ظلم واقع میشید)) نه ادمای ظالم به جزایی نمیرسن....

تا حدودی بله.!

ممنون از توجهت:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
با سلام

فرض کنید! فرض کنید روزی به طریقی متوجه شدید که این دنیا خالقی نداره، یا حداقل خالقش اونطوری نیست که شما فکر میکردید.

فرض کنید دنیا به شکلی باشه که نه آخرتی در کار باشه و نه زندگی دوباره و نه بهشت و جهنم و ....

دوست دارم خوب برید تو حس و این شرایط رو با همه وجود شبیه سازی کنید. بعد احساستون رو بگید.

من لازم نیست تجسم کنم.الان در این شرایط هستم.

هیچ مشکلی نداره.

کلا وقتی به ماورا اعتقاد نداشته باشی.تو زندگیت میتونی منطقی بشی.

اگر به مشکلی بر بخوری.می دونی خودت هستی و یا اطرافیانت که به دادت برسند.

این خیلی خوبه.من هم اول فکر می کردم خوب نیست .ولی وقتی فکر کنی میدونی بهتره.

چون حداقل باعث میشه منتظر ما ورا نباشی و خودت مشکلت حل کنی.

اگر هم به موفقتت برسی.میدونه که کار خودت بوده.

اگر کار خوبی انجام بدی برای اخلاق هست و نه هیچ چیز دیگه 

کلا الان خیلی زندگی بهتر و منطقی تری دارم

• Like 15
لینک به دیدگاه

اتفاقا بزرگترین دلیل اینکه مردم به این خدا و از این چیز ها معتقد شدن همین هست.

اگر ببینی فقیر ها  مذهبی تر هستند.در واقع کسانی که بهشون ظلم میشه بیشتر دوست دارند به خدا اعتقاد داشته باشند که کاملا طبیعی و غریزی هست.

مثل کسانی که در بیابان سراب میبینند.چون دوست دارند دیده بشه

• Like 12
لینک به دیدگاه

از کدوم قسمتش بیشتر میترسی؟؟ از بی یار و یاور بودن در زندگی

یا از مرگ

و یا پوچی

و یا؟؟؟

در واقع بیشتر ازین می ترسم که یک عمر فکری داشتم که از اساس غلط بوده و حالا من باید یه تئوری جدید برای خودم بسازم که زمین تا آسمون با تئوری قبلی فرق داره

درک اینکه تنها خودتی و خودت واقعا سخته... شاید واسه همینه که اکثر آدما ازین پرسش که آیا اصلا خدایی هست یا نه فرار می کنن و دنبال جواب نمی رن... چون ازینکه وسط میلیاردها ستاره و کهکشان رها شدن می ترسن... واقعا ترسناکه اما به نظرم اگه این حقیقته پس بهتره باهاش روبرو بشیم چون حقیقته که به زندگی معنا می ده و کمکت می کنه تصمیمات درست بگیری

• Like 2
لینک به دیدگاه

منظور از سوال چيه؟

بدون خدا يعني اينكه خدايي وجود نداشته باشه كه خب وجود داره ساده ترين دليلشم اينه كسي نتونسته ثابت كنه وجود نداره ولي دلايل اثبات اظهر من الشمسه

اما اگه منظور عقيده شخصي هر فرده كه خب هر چي هم منكر بشه بازم لطف خدا بهش ميرسه كه كمترينش همون نفس كشيدنشه ولي اينكه زندگي دنيويش به چه سرانجامي ميرسه تا حد زيادي بستگي به شرايط اطرافش داره در حالي كه يك فرد معتقد(اعتقاد واقعي)بيشتر تسليم اعتقادش هست تا محيط و ممكنه شرايط طوري باشه كه فرد غير معتقد به بسياري از خواسته هاي خدا حداقل اخلاقياتش عمل كنه ولي به نيتي غيراستوار!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
با سلام

منظورتون از اینکه متوجه بشیم خالقی وجود نداره این هست که به این باور برسیم که دنیا خالقی نداره؟

و منظور از اینکه خالقش به اون شکلی نیست که ما فکر میکنیم این هست که خدای ابراهیمی وجود نداره؟

بنده با این دو فرض پاسخ میدم...

من یادم نمیاد اون زمان که به این باور رسیدم چه حسی داشتم... اینقدر زمان گذشته از اون موقع که دقیقا به یاد ندارم...

من سال هاست که دارم با این باور زندگی میکنم و هیچ اتفاقی هم برام نیوفتاده... نه به پوچی رسیدم و نه خلاء حس میکنم... مسائل برام خیلی روشن تر از خیلی از افرادی هست که به خدا اعتقاد دارند...

خدا به طور کلی یک تکیه گاه روانی هست که خیلی ها بدون اون توان ادامه ندارند... نیاز به وجود قدرتی مافوق خود ما که توان کنترل داره و به زندگی معنا و مفهوم و مسیری میده همیشه وجود داشته... انسان ها همیشه به چیزی نیاز داشتند برای توضیح مسائلی که یا براشون غیر قابل توضیح بوده و یا مسائلی که براشون قبولش بسیار سخت بوده...

بنده به شخصه دلیلی برای باور به چیزی فرای دنیای ماده نمیبینم...

• Like 13
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...