Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ گفتم درست و حسابی حدس بزنید الکی عکس نذارین این عکسی که گذاشتن خوب نبود دیدن سودیم ناراحت شد:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ الکی چهره غمگین نگیرینمن شما رو میشناسم:vahidrk:برین از دلش دربیارین 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ می دانی؟ یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تـعطیــل است! و بچسبانی پشت شیشه ی افـکارت باید به خودت استراحت بدهی دراز بکشی دست هایت را زیر سرت بگذاری به آسمان خیره شوی و بی خیال ســوت بزنی در دلـت بخنــدی به تمام افـکاری که پشت شیشه ی ذهنت صف کشیده اند آن وقت با خودت بگویـی: بگذار منتـظـر بمانند ! (حسین پناهی) عه اینجا که شبستانه نیست ، اشتباه شد :icon_pf (34): سلام سارا جونم سلام خانومی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ الکی چهره غمگین نگیرینمن شما رو میشناسم:vahidrk:برین از دلش دربیارین بدبختی گیر کردیم ها...دستمون واسه همه رو شده 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ بدبختی گیر کردیم ها...دستمون واسه همه رو شده پ ن پاز دل سودی در آوردین؟ 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ این سودی واقعی شما سودی رو دیدین؟ 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ اینم نداره ؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3تا حدودی .. 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ تا حدودی .. اخجووووووون درست حدسیدم :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ نه...چطور؟ آخه خیلی جدی گفتین"این سودی واقعی":whistle: 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ آخه خیلی جدی گفتین"این سودی واقعی":whistle: نه آخه یه قلابیش رو قبلا گذاشته بودم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ نه آخه یه قلابیش رو قبلا گذاشته بودم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ :vahidrk: داری یه کاری میکنی عکس تو رو هم حدس بزنم هاااا 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ داری یه کاری میکنی عکس تو رو هم حدس بزنم هاااا 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ منـــــــــــم میــخـــــــــــــوام البته بیشتریا منو دیدن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده