YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ بازیگر زن سینمای ایران با لباسی عجیب برای تشویق ملی پوشان مقابل لبنان به ورزشگاه شهر بیروت رفته بود. به گزارش جام ورزشی؛ فاطمه معتمد آریا که برای ساخت سریالی در جنوب لبنان مشغول فعالیت است، همراه با عوامل فیلم برای تشویق تیم ملی به ورزشگاه اسپورت سیتی رفته بود. معتمدآریا در پایان بازي تلاش زيادي براي ورود به رختكن بازیكنان تيم ملي داشت. وي با برخی از ملی پوشان دیدار کرد و پس از خسته نباشيد به آنها سعي داشت آنها را دلداري بدهد. 23 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ من هرچی زور زدم بفهمم کجای این لباس عجیب بود نتونستم. یکی منو راهنمایی کنه. 11 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ من هرچی زور زدم بفهمم کجای این لباس عجیب بود نتونستم. یکی منو راهنمایی کنه. بیشتر گویا شبیه لباس بلوچ هاستتتتتتتتتت 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ فقط شلوارش خیلی عجیبه همیشه عجق وجق لباس میپوشه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ منم موافقم شلوارش یه خورده شبیه شلوار سندباده ولی اکشالی که نداره 7 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ اگه اون عجیبه پس این چیه 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ اگه اون عجیبه پس این چیه روتین، محجبه، نورانی و معنوی و آسمانی، برخاسته از فطرت آدمی. زیبا و مصونیت واقعی، صدفی درون مروارید، قابلیت زایش فرزند صالح و........ 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ اگه اون عجیبه پس این چیه از خاندان و خانواده عبدالمالکه شلوار معتمداریا مث شلوار مردای کرد و بلوچه 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ کجاش عجبیه؟ یه جور نوشته عجیب گفتم شبیه لباسای لیدی گاگا پوشیده 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ روتین، محجبه، نورانی و معنوی و آسمانی، برخاسته از فطرت آدمی. زیبا و مصونیت واقعی، صدفی درون مروارید، قابلیت زایش فرزند صالح و........ این که هیچیش معلوم نیس تو اینهمه چیزو از کجا کشف کردی؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ این که هیچیش معلوم نیس تو اینهمه چیزو از کجا کشف کردی؟ وقتی هیچ ظاهری معلوم نباشه، چشم بصیرتت راه میوفته و فضیلت های خواهران محجبه نمایان میشه. چادر داشته باشه 50 درصد فضایل، روبنده که بزنه دیگه نور علی نور میشه و فضیلت هاش میپاشه تو صورت مرد مومن. 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ وقتی هیچ ظاهری معلوم نباشه، چشم بصیرتت راه میوفته و فضیلت های خواهران محجبه نمایان میشه. چادر داشته باشه 50 درصد فضایل، روبنده که بزنه دیگه نور علی نور میشه و فضیلت هاش میپاشه تو صورت مرد مومن. پس اینجوری میشه استخدام شد 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ روتین، محجبه، نورانی و معنوی و آسمانی، برخاسته از فطرت آدمی. زیبا و مصونیت واقعی، صدفی درون مروارید، قابلیت زایش فرزند صالح و........ اسی انگار دیدی دست و پاتو گم کردیا مرواریدی درون صدف کشف قابلیتهای ادما هم هنر میخواد 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ اسی انگار دیدی دست و پاتو گم کردیامرواریدی درون صدف کشف قابلیتهای ادما هم هنر میخواد اوه راست گفتی..... الان یاد حرف ارزشمند سعدی افتادم : بوی گلم چنان مست کرد که دامنم از دست برفت. اینایی که پوشش های اینجوری دارن رو هی دوست داری بو کنی، طوری که جای صدف و مروارید رو اشتباه میگیری. چندین بار تو مترو چنین آدمایی رو بوییدم، چه حسی بود..... 10 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ اوه راست گفتی..... الان یاد حرف ارزشمند سعدی افتادم : بوی گلم چنان مست کرد که دامنم از دست برفت. اینایی که پوشش های اینجوری دارن رو هی دوست داری بو کنی، طوری که جای صدف و مروارید رو اشتباه میگیری. چندین بار تو مترو چنین آدمایی رو بوییدم، چه حسی بود..... 100%راست گفتم خوشمم میاد دامنت خیلی زود از دست میره حستو میتونی بیان کنی در قالب کلمات میگنجه ؟شاید مستفیض شدیم 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ لباس بلوچ پوشیده. به هر حال حجابش خوب و کامله... 2 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ حستو میتونی بیان کنی در قالب کلمات میگنجه ؟شاید مستفیض شدیم یک احساس معنوی بهت دست میده... یجوری که انگاری دیگه دل و رودت مال خودت نیست... یک بوی خوشیه... یک بوی خوشیه که.... اصلا نمیشه توصیفش کرد...من که دلم میخوام بمیرم روحم یکراست تقدیم خدا شه.... بخصوص اگر با عطر مشدی هم قاطی شه که دیگه هیچی.... نگو حس کردم که میگم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ 100%راست گفتمخوشمم میاد دامنت خیلی زود از دست میره حستو میتونی بیان کنی در قالب کلمات میگنجه ؟شاید مستفیض شدیم در علم پزشکی کلا پدیده ای وجود داره به نام زود دامن از دست برفتن. درمانش هم بسیار پیچیده هست و این پدیده مشکلات بیشماری رو در باغ و بوستان و نزد حوریان و... در پی داره. این حس هم چون زود از بین میره نمیشه در قالب جمله بیانش کرد، به همون به به کفایت میکنیم. :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۱ در علم پزشکی کلا پدیده ای وجود داره به نام زود دامن از دست برفتن.درمانش هم بسیار پیچیده هست و این پدیده مشکلات بیشماری رو در باغ و بوستان و نزد حوریان و... در پی داره. این حس هم چون زود از بین میره نمیشه در قالب جمله بیانش کرد، به همون به به کفایت میکنیم. :icon_pf (34): اصن یه اسی یه و یه دامنش 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده