XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ چرا که نه؟ خیلی هم خوبه، مثلا کاشکی ماریا شاراپووا زن من میشد 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ چرا که نه؟ خیلی هم خوبه، مثلا کاشکی ماریا شاراپووا زن من میشد جالبه چرا پسرهای ما علاقهای به سوپر استارهای ایرانی نشون نمیدن؟ اسی هم نیکول رو مثال زد آیا دلیل خاصی داره؟ 7 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ جالبه چرا پسرهای ما علاقهای به سوپر استارهای ایرانی نشون نمیدن؟ اسی هم نیکول رو مثال زد آیا دلیل خاصی داره؟ (نظر شخصی):خوب دلیلش شاید بخاطر این باشه که از نظر فیزیکی وظاهری سوپر استارهای خارجی کم عیب و نقص تر و زیباتر از سوپر استارهای ایرانی هستن.ضمن این که توانائیهای فردیشون خیلی بیشتره .دلیل دومش هم سلیقه هستش .مثلا من خودم دختر قد بلند و موطلائی دوست دارم . یه نگاهی به ماریا بنداز ،ببین لامصب مثل فرشته هامیمونه واقعا مظهر زیبایی و شاهکار آفرینشه. از طرفی یه انسان منحصر به فرد و استثنائیه هم زیباست هم قهرمان تنیس جهان. همینه که میگن فتبارک ا... احسن و ا لخالقین. 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ (نظر شخصی):خوب دلیلش شاید بخاطر این باشه که از نظر فیزیکی وظاهری سوپر استارهای خارجی کم عیب و نقص تر و زیباتر از سوپر استارهای ایرانی هستن.ضمن این که توانائیهای فردیشون خیلی بیشتره .دلیل دومش هم سلیقه هستش .مثلا من خودم دختر قد بلند و موطلائی دوست دارم . . خوب این قیاس اصلا منصفانه نیست مگه شرایط بازیگری و گریم هردو یکسان هست که از این نظر مورد قیاس قرار میگیره؟کما اینکه عکسهای شخصی و غیر سینمایی سوپراستارهای ما هم از نظر فیزیکی و زیبایی کم از هم رده هاشون در سینماهای دیگه نداره در ضمن ،یعنی فقط ملاک انتخاب از نظر فیزیک و ظاهر هست؟ شما توانایی هاشون رو از کجا دیدی 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ خوب این قیاس اصلا منصفانه نیست مگه شرایط بازیگری و گریم هردو یکسان هست که از این نظر مورد قیاس قرار میگیره؟کما اینکه عکسهای شخصی و غیر سینمایی سوپراستارهای ما هم از نظر فیزیکی و زیبایی کم از هم رده هاشون در سینماهای دیگه نداره من که مقایسه نکردم!!!خودت مقایسه کردی خوب!!! منم عرض کردم نظر شخصیمه.خدائیش هم بهترن دیگه؟! در ضمن ،یعنی فقط ملاک انتخاب از نظر فیزیک و ظاهر هست؟ ی اتفاقا ملاک فقط زیبایی ظاهری نیست بلکه شخصیت و انسانیت وموفقیت هم هست .خیلی از این سوپرستار ها آدمای با استعداد ،توانمند،خلاق و.... و در نهایت موفق هستند. شما توانایی هاشون رو از کجا دیدی چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است: همین ماریا خانم قهرمان تنیس جهانه ،بنظرت این توانایی کمه؟! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ چرا پسرهای ما علاقهای به سوپر استارهای ایرانی نشون نمیدن؟ اسی هم نیکول رو مثال زد آیا دلیل خاصی داره؟ عشق های توهمی معمولا وقتی قدرت جذب بیشتری دارند که عامل توهم دست نیافتنی تر باشه. این رو از مسائل اعتقادی توهمی تا مسائل عشقی توهمی میتونید حس کنید. عشق توهمی به سوپراستار خواهر ایرانی، میشه درصدی رو برای عملی شدنش پیدا کرد، ولی عشق توهمی به سوپر استار خواهر اجنبی، درصد موفقیتش تقریبا صفره. زیبایی دنیا به همین توهماتش هست اخوی...... 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ عشق های توهمی معمولا وقتی قدرت جذب بیشتری دارند که عامل توهم دست نیافتنی تر باشه. نمیدونم موضوع بحث من مربوط به توهمات میشد یانه اما به نظر من نمیتونه این دلیل قانع کننده ای برای پرسش من باشه اینکه چرا پسرهای ایرانی بیشتر به سمت سوپراستارهای خارجی گرایش دارن بیشتر قضیه جذابیتهای فیزیکی میتونه باشه به نظر من ...مثلا طرف اگه عاشق نیوشا ضیغمی بشه یا هدیه تهرانی میتونه به راحتی بهش دسترسی پیداکنه؟ این رو از مسائل اعتقادی توهمی تا مسائل عشقی توهمی میتونید حس کنید. باز همه چی رو به دین ربط دادی مهندس عشق توهمی به سوپراستار خواهر ایرانی، میشه درصدی رو برای عملی شدنش پیدا کرد، ولی عشق توهمی به سوپر استار خواهر اجنبی، درصد موفقیتش تقریبا صفره. زیبایی دنیا به همین توهماتش هست اخوی...... تو قسمت اول جواب این تکه رو دادم منظورتون همون عبارت معروف وصف العیش ، نصف العیش هست؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ اینکه چرا پسرهای ایرانی بیشتر به سمت سوپراستارهای خارجی گرایش دارن بیشتر قضیه جذابیتهای فیزیکی میتونه باشه به نظر من ...مثلا طرف اگه عاشق نیوشا ضیغمی بشه یا هدیه تهرانی میتونه به راحتی بهش دسترسی پیداکنه؟ البته میدونی شاید در عاشق شدن سوپراستارهای خارجی، ازدواج در نظر گرفته نشه بلکه برای مردها بیشتر یک لذت از در کنارشون بودن باشه. از طرفی در فکر ما چیزی هست به نام حیا و چون سوپراستارهای اجنبی رو در حالت های مختلف در فیلم ها دیدیم، خیال پردازی های جنــسی نسبت به اونها قویتر و محکم تر هست. اما زنان بازیگر داخلی، وجهه های مختلفی ازشون دیده نشده، حیا هم طبق باورهای دینی هست، پس ذهن کمتر سمتشون میره، چون هدف بیشتر به یک رابطه رسمی میره تا یک رابطه آزاد. باز همه چی رو به دین ربط دادی مهندس منظورتون همون عبارت معروف وصف العیش ، نصف العیش هست؟ این قضیه خیلی به دین و اعتقادات ربط داره، چون باورهای دینی هست که کیفیت روابط رو تعیین میکنند. اگر در بندشون باشیم. بله دیگه شما وصف حوران بهشتی رو بخونین، اگر حوری سیاه و چاق هم پیدا کردین. همه جا صحبت از سفیدی و قد رعنا و بدن بلورین و.... هست. 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ خب این مسئله بین خانوما هم صحت داره ، خانومای ایرانی هم عمدتا از سوپر استارای خارجی بیشتر خوششون میاد تا ایرانی مثلا من جرج کلونی رو ول کنم کیو تو ایرانیا ترجیح بدم بهش ؟! یا یه نمونه ی ایرانی بهتر از برد پیت واسه من بیار ، قول میدم دیگه به برد پیت نگاهم نکنم خواهشا فقط تو نمونه ها اسم گلزارو نیارید ! 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ خب این مسئله بین خانوما هم صحت داره ، خانومای ایرانی هم عمدتا از سوپر استارای خارجی بیشتر خوششون میاد تا ایرانی مثلا من جرج کلونی رو ول کنم کیو تو ایرانیا ترجیح بدم بهش ؟! یا یه نمونه ی ایرانی بهتر از برد پیت واسه من بیار ، قول میدم دیگه به برد پیت نگاهم نکنم خواهشا فقط تو نمونه ها اسم گلزارو نیارید ! سلام کاملا حرفت رو قبول دارم اما در بازیگرهای مرد ایرانی داریم کسانی که حداقل از نظر ظاهری خوب باشن مواردی که من حودم چهره شون رو دوست دارم عزت الله انتظامی، پرویزپرستویی ، رضاکیانیان، سیاوش خیرابی و چندتا دیگه هستند شاید مشکل سینمای ما اینه که بازیگرهاشو تک بعدی انتخاب میکنه مثلا اگه صدای خوب میخواد دیگه بیخیال چهره میشه و برعکس نمونه ش آقای بهنام تشکر که واقعا صدای زیبا و دلنشینی داره اما از نظر ظاهری.... 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ سلام کاملا حرفت رو قبول دارم اما در بازیگرهای مرد ایرانی داریم کسانی که حداقل از نظر ظاهری خوب باشن مواردی که من حودم چهره شون رو دوست دارم عزت الله انتظامی، پرویزپرستویی ، رضاکیانیان، سیاوش خیرابی و چندتا دیگه هستند شاید مشکل سینمای ما اینه که بازیگرهاشو تک بعدی انتخاب میکنه مثلا اگه صدای خوب میخواد دیگه بیخیال چهره میشه و برعکس نمونه ش آقای بهنام تشکر که واقعا صدای زیبا و دلنشینی داره اما از نظر ظاهری.... :w58: الان این نمونه ها رو خداییش در مقابل جرج کلونی و برد پیت آوردی ؟ :w58: اون 3 مورد اول دوس داشتنی هستن و بازیگرای خوبی هم هستن ، اما تا بحال کسی رو دیدی که بگه مثلا پرویز پرستویی از برد پیت خوش تیپ تره ؟!! . بنظرم ؛ مشکل از سینما نیس ، واقعا کمبود وجود داره ... کمن کسایی که هم صداشون خوب باشه هم قیافشون هم بازیشون 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ آورین پیمان، تاپیک پر مغزیس. برای من که خیلی جذابه بودن با یک سوپر استار، اما اینکه دوامش چقدر باشه معلوم نیست !!! :icon_razz: زندگی فرصت کوتاهی هست که هرچی هیجانش بیشتر باشه، جالب تره. (حتی بعضا منفی) مثلا زندگی با نیکول، بعد از یک ماه خیانت و طلاق و اصن یه وضعی......... با حرفی از پائلو کوئیلیو خاتمه میدهم : کشتی در ساحل آرام تر است، اما بدین منظور ساخته نشده است.... نیکول که سن مامان بزرگتو داره احیانا!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ نیکول که سن مامان بزرگتو داره احیانا!!!!!!!!!!! نیکول متولد 20 جون سال 1967 هست. یعنی 45 سال، کجاش سن مامان بزرگ هست. قد هم 1.79 هست، اونوریا تا 60 سالگی جوان جوانند، الان همین خانم گوگوش رو نگاه کن، مثل دختر نوجوان بالا و پایین میپره تازه میخواد ازدواج کنه. فکر کنم یکی دیگه از دلایلی که سوپراستارهای خارجی بیشتر مورد توجه هستند اینست که اونا خیلی به سلامت بدن اهمیت میدن، اما اینجا فقط به آرایش غلیظ اهمیت میدن، بدن ها داغونه. :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده